Dejavu0107, post: 1539186, member: 88924Hak Tealayı tanısaydınız diliniz tutulurdu ''korkardınız''.Eğer Allahü teala ile gerçekten tanışsaydınız başka bir şeyle uğraşmazdınız.Mahluklar onun alanına girdimi cahilleşir.Merak etmeyin sizin durumunuzu iyi anlıyorum sizinki geçici bir durumdur.Tassavufda ilerlerken böyle incik,boncuk çakralar,ele hava inmesi,kerametler görülebilir.Size tavsiyem incik,boncukla uğraşmayın Allahü tealanın zatını tanımaya çalışın.Velhasıl sizdeki aşkın asıl sebebi Hak tealadır.Bide Aşkın gizlisi makbuldur.
AŞK GELDİMİ AKIL GİDER
İnanın dua ettim gecsin diye bu cezbe, bana ne! meraklısı değilim ...bilmezdim, şimdi biliyorum lakin istemiyorum
saklamak? sır? sır olsaydı ortaya çıkarmıydı? niye kendini ortaya açtı???
bilinmek istedi ..ah bir yandım , bir yandım hatırlayan olmayınca bir yandım ah... ne olur hatırlayan olsaydı!
esas incik boncukla, sevap, mevapla ugraşanlar kaybediyor ... asıl istenen aranan Allah .cc dur gerisi hikaye
Merak etmeyin özelimden bahsetmemekteyim... sadece insanların gördükleri şeyler bunlar
sahi hatırlarlarmı ? bilmiyorum hani cezbe sonrası ?? Allah c.c isterse insanlar hatırlayamaz bile
bazen banada olurdu... rüyamda birşey görsem sonra ? yok kaybolurdu
bence beni unuttular bile, mecnun dediler belki, çok acı çektim çok ... bu niye peki???
Rabbim c.c yardım et unutsunlar beni, seni ansınlar Allah .cc desinler o kafi..
Ah can ,ah .. Allah c.c hatırlatabilsem? yinemi istek??
yok birşey istemiyorum, Allah c.c nu bilsinler cennete yönelsinler başka?
Rabbime şükürler olsun , herşeyim var daha ne olsun , canım yanıyor insanlarda günah yükünü görünce
isyan moduna gecince canım çok yanıyor ...niye??? üzülüyorum , yanıyorum çünkü bilmiyorlar
Bilselerdi? herşey daha farklı olurdu ... imtihanlar unutulur, Hak anılır olurdu
Meleklerde bu hal var, onlar insan yar! olsun dünya işlerini yaparken içinden azda olsa hatırlamak fena olmaz hani???
ben hiç unutmamak için kalbime yerleşsin için hep içimden gizli gizli dedim , ondan mı bu cezbe???
ama korktum hani ölünce sorarlarsa ?? Rabbin kim? Ya unutursam? Ya diyemezsem diye hep tekrar ettim
Fazlamı dedim? bilmem ...Çokmu korktum? evet hala o korku var , Ya diyemezsem?
Allahım ne olur , kabirde unuturma Rabbin kim deyince Allah c.c demeyi hatırlat bana
Ya Peygamberin kim deyince ??? onu da hep hatırladım diyebilmek için
Hepsini öğrendim sorulara cevap için .. ne oldu ? aşka ne zaman karar verdin?
İnsanların beni sevmediklerini farkedip hakiki sevgiye ihtiyacım oldugu zaman
Sadece işi düştüklerinde beni ararlardı sonra beni kimse çağırmaz iyi gününe , hep kötü gün dostuyum
Yıldızların altında bir sevgilim olmadı , seni seviyorum diyen olmadı
Canım çok yandı, yandı , bende gerçek sevgiyi verene sevgimi verdim
ne oldu? herkes beni sev diye önüme durdu ... çok geç artık , beni sevmeyenlere bakmam artık
Gönlüm Allah c.c ile doldu yasaklarlarsa ??? olmazki çok komik, kalbimden adını derim ne yapabilirler ki? hiç
Galiba böyle yasaklarla aşk doğdu... hayırlısı ... sırattan gecirir mi bu aşk??? bilmem
Sevdiğimin adı yazıyorsa heryerde nasıl geçmem, ne yazıyor???
Bismillahirramanirrahim .... ne güzel değilmi? onun adıyla her kapı sonuna kadar açılır inşallah... tabiki yahu! Kızdırma
sözü var koskoca Kur-anı kerimde yazar! Kızma can , kızma inanamıyorum , can geldi (sus) tamam