Eskiden kadın olmak daha kolaydı.

4.846 görüntülenme · 28 yanıt

Paylaş:
emcankel

emcankel

Mübarek Üye · 879 mesaj

tek dayanağımız o kardeşim zaten
allah c.c
ve dualarımız var hep dilimizde...belkide bizim için hayırlı olan çalışmamızdır....
allah kimseleri darda koymasın inşaallah...
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

EVET canım biz hayırlı olanı yapıyoruz en azından şimdilik..
canım dün mesajını göremedim mail yollasana onu..lütfennnnnn
emcankel

emcankel

Mübarek Üye · 879 mesaj

Bilgisayara atamıyorum kardeşim ya :(
ama ilk fırsatta yollıcam canım....
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

OF YA anlamadım niye almıyor ki:(
mehtap58

mehtap58

Mübarek Üye · 864 mesaj

işimize sahip olabilmek için o kadar uğraştık ki şimdi boşver herşeyi deyip ne sen bırakabiliyosun ne de eşin kolay kolay razı oluyor..
bizim yerimizde olabilmek için can atan nice insanlar var. bilmiyorum ya yaşıyoruz işte....
emcankel

emcankel

Mübarek Üye · 879 mesaj

mehtap58işimize sahip olabilmek için o kadar uğraştık ki şimdi boşver herşeyi deyip ne sen bırakabiliyosun ne de eşin kolay kolay razı oluyor..
bizim yerimizde olabilmek için can atan nice insanlar var. bilmiyorum ya yaşıyoruz işte....

evet doğru sölüyosun kardeşim bir süre sonra bırakmak istesende cesaret edemiyorsun....özellikle de eşler alışmış oluyorlar çocuklar da öyle o düzene herkes alışmış oluyor...
mehtap58

mehtap58

Mübarek Üye · 864 mesaj

Şimdilerde artık evdeyim çalışmıyorum. Ücretsiz izindeyim. Evimdeyim. Çocuğumu büyütüyorum doya doya.. Ev hanımı olmak güzel şey gerçekten. Rahat rahat yemeğimi yapıyorum. Temizliğimi yapıyorum. Bebeğimi gönlümce sevip okşayabiliyorum. İş stresi vs. yok. Tabi kısa süre için bu böyle.
çalışan bayan olmak kolay belki ama Çalışan kadın olmak özellikle de çalışan anne olmak çok zor bişey. Ama işte ne yardan geçebiliyoruz ne serden..
HÜDAVENDİGAR

HÜDAVENDİGAR

Mübarek Üye · 735 mesaj

Onu bunu bilmem ama,Allah katında en üstün kadın, takva sahibi olan saliha kadındır.İşte dünyanın en üstün kadını da odur.Ne mutlu öyle kadınlara!.Onları hem insanlar hemde Allah sever.Gerisi dünyalık kadındır.Yaşlanınca yüzüne bile bakılmayacaktır.Saliha kadın yaşlansa bile o yine insanlar tarafından sevilmeye devam eder.Bunlar tecrübe edilmiş meselelerdir.

Buradan hanım kardeşlerimize sesleniyorum.Ne olur sizde saliha bir kadın olmaya çalışın.Zira Hz.Fatıma (RADİYALLAHU ANHA) validemiz size şefaat bile edecektir.Dünyalık çekici kadın cehenneme namzettir.Onda kibir riya haset vardır.Böyle kadınlar Allah katında hiç sevilmezler.Allah katında hiç sevilmeyen bir kadın dünya güzeli ve zengini olsa ne yazar ki?Sizler onlara özenip de onlar gibi olmaya çalışmayın.Güzel akibet takva ehli kadınlarındır.
HÜDAVENDİGAR

HÜDAVENDİGAR

Mübarek Üye · 735 mesaj

Hele de bir düşünün ki,Eğitimli saliha bir kadından doğacak olan çocuk nasıl olur?Elbette ki o çocuk Allah'ın izniyle saliha veya salih bir kul olmaz mı?Çocuğunu en güzel bir şekilde yetiştiren anne ve babalara müjdeler olsun.Onlar ölse bile geride bıraktıkları hayırlı evlatlar sayesinde taa ki kıyamete kadar amel defterlerinin kapanmayacağını Allah rasulü (Sallallahu aleyhi vessellem) efendimiz tarafından müjdelenmiştir.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.