evlat sahibi olmak için bir fatiha olurmusunuz kardeşlerim....

14.229 görüntülenme · 142 yanıt

Paylaş:
lale25

lale25

Kıdemli Üye · 216 mesaj

Allah razı olsun hepinizden inşlh.
emcankel

emcankel

Mübarek Üye · 879 mesaj

1 fatiha okudum allah kabul etsin....inşallah
kübra&müjdat

kübra&müjdat

Kıdemli Üye · 361 mesaj

1 fatiha okudum allah kabul etsin....inşallah
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

CANIM.. DAYIM bugün umreye gidiyor..
meryem otunu söyledim.. inşallah bulabilirse getirecek.. eğer gelirse sana ve kübraya yollarım inşallah
lale25

lale25

Kıdemli Üye · 216 mesaj

buket_zeynep, post: 1542686, member: 98391CANIM.. DAYIM bugün umreye gidiyor..
meryem otunu söyledim.. inşallah bulabilirse getirecek.. eğer gelirse sana ve kübraya yollarım inşallah

aa gerçektenmi canım valla nasıl sevindim inşllAAH getirebilir, çok sevinirim yollarsan. Dayınında UMresini Allah kabul etsin,
emcankel

emcankel

Mübarek Üye · 879 mesaj

Gözünüz aydın....görünce çok sevindim....inşaallah faydası olur...bulup getirir dayınız...
buket_zeynep

buket_zeynep

inşallah bulabilir.. birkere daha arar hatırlatırım.. inşallah.. RABBİM BİZLEREDE NASİP ETSİN
lale25

lale25

Kıdemli Üye · 216 mesaj

Elhamdü lillâhi rabbil'alemin. Errahmânir'rahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în, İhdinessırâtel müstakîm. Sırâtellezine en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn.
AMİN
buket_zeynep

buket_zeynep

CANIM istanbuldamıydın sen .. meryem otundan mısır çarşısındada varmış
lale25

lale25

Kıdemli Üye · 216 mesaj

buket_zeynep, post: 1543194, member: 96895CANIM istanbuldamıydın sen .. meryem otundan mısır çarşısındada varmış

hayır canım istanbulda değilim...
yakamoz94

yakamoz94

Aktif Üye · 76 mesaj

1 fatiha okudum Rabbim kabul eder İnşAllah
lale25

lale25

Kıdemli Üye · 216 mesaj

Elhamdü lillâhi rabbil'alemin. Errahmânir'rahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în, İhdinessırâtel müstakîm. Sırâtellezine en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn.
AMİN
lale25

lale25

Kıdemli Üye · 216 mesaj

AMİN
lale25

lale25

Kıdemli Üye · 216 mesaj

AMİN

Allahım sen duaları hakkıyla işitirsin, bizim duamızıda kabul et....(amin)
ayca_.1

ayca_.1

Üye · 48 mesaj

hayırlısıyla evlat sahibi olursunuz inşAllah, okudum ben de Rabbim kabul eder inşAllah.
lale25

lale25

Kıdemli Üye · 216 mesaj

ayca_.1, post: 1543933, member: 54443hayırlısıyla evlat sahibi olursunuz inşAllah, okudum ben de Rabbim kabul eder inşAllah.

Allah razı olsun kardeşim inşALLAH, seninde duan kabul etsin Mevalm
Ayşenur Amine Su

Ayşenur Amine Su

Kıdemli Üye · 154 mesaj

AMİN
lale25

lale25

Kıdemli Üye · 216 mesaj

AMİN
lale25

lale25

Kıdemli Üye · 216 mesaj

AMİN
lale25

lale25

Kıdemli Üye · 216 mesaj

AMİN
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.