EY RABBiM BiR INSAN KOY KALBiME!
6.111 görüntülenme · 78 yanıt
anladım teşekkür ediyorum size.
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
tamam allah razı olsun...
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
Falcı, yıldız nağmeci vs... kesinlikle yaklaşmıyorum bile kahve içtiğimde muhabbetinede olsa kapatmam fincanı.inanın imanım zedelenmesin diye çok dikkat ediyorum.şarkıları bile dinlerken içinde isyan varmıdır diye bakıyor ona göre dinliyorum.ben önceleri çok gitmedim rabbimin yolundan daha doğrusu doğru gitmedim... şimdi doğru yolu bulmuşken kaybetmekten çok korkarım allah esirgesin...
son bişey soracam müsadenizle fazla vaktinizi almayacağım sonra....
bana okumaktan çok zevk aldığınız ve benide etkileyecek elimden düşüremeyeceğim bi kitap tavsiye edebilirmisiniz....
bana okumaktan çok zevk aldığınız ve benide etkileyecek elimden düşüremeyeceğim bi kitap tavsiye edebilirmisiniz....
bilse bilse görümcem bilir.imamhatip mezunu kendisi maşaallah subhan allah... dikkate alacağım tavsiyelerinizi mutlaka temin edeceğim...
inşaallah efendim... bende temin edeceğim inşaallah internetten bakmaya başladım bile.teşekkür ediyorum zamanınızı aldım.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/86342-ey-rabbim-bir-insan-koy-kalbime · 21.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.