Sahibi var ;
8.844 görüntülenme · 85 yanıt
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 11
- Ödül
- 38
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.421 mesaj
Not: tabi ki biz ihtiyaç hissedersek yeni konu açıp arz ederiz...
euzubillahiemineşşeytaniracim bismillahirrahmanirrahim;
kuran meali okurken bazı yerler dikkatimi çekti.herhangi bi surenin ilk ayeti kerimesi elif,lam mim... diye başlıyor...
belki ne demek istediğimi ifade edemeyebilirim kusurabakmayın ama neden onların açıklaması yapılmamış,sırrı mı var merak ettim...????
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 11
- Ödül
- 38
Bakınız Kur'an-ı Kerim ...Allah C.C. nun Muhammed Mustafa A.S. efendimize olan aşkının kitabesidir...Her şeyi onun aşkından bize lütfetmiştir...
İşte o Elif ...Lam... Mim gibi şifreli notlar...Allah C.C. nun Muhammed Mustafa A.S. efendimize iltifatının cilvesidir...
Örneğin... Canım sevgilim.. gibi...
Her ne kadar ... bazıları alem olarak söylerler ancak aslı ...Muhammed Mustafa... A.S. sana aşkımı ilan ediyorum Ben Allah C.C. tek ilah benim benden başka ilah yok...seni çok seviyorum dur...efendim...
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 11
- Ödül
- 38
bu gün o kadar duyguluyum ki anlatamam.her allah c.c ve muhammed (sav.) efendimizin ismini duyduğumda gözümden yaşlar süzülüyor,içimde fırtınalar kopuyor ALLAH diye haykırasım geliyor.sanki elimi uzatsam ona dokunacak gibiyim. ''gel'' diyor sanki bana ''aç ellerini iste benden,vereyim'' diyor.ah ah içim yanıyor... anlatamıyorum hislerimi...
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 11
- Ödül
- 38
Her Perşembe yi Cuma ya bağlayan gece saat 01 : 00 'da ama saniye bile önemli ve abdestli...seccade serili hazır olacaksınız... Durdum kıbleye kıblem Kabe 'ye niyet ettim Allah Rızası için iki rekat dua namazı kılmaya ... geldim oraya diyerek ...01:00 da Allahu Ekber ile iki rekat Namaz kılın selam ve tespihten sonra açın ellerinizi isteyin istediğinizi...
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 11
- Ödül
- 38
ne zamandır namazla aramda uçurumlar var sanki kendimi huzura layık göremiyorum.. şeytan vesvese veriyor.. ne yapmalı bilemedim
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/86292-sahibi-var · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.