Tuğba kardeşimizin yuvası için dua edelimmi??
11.305 görüntülenme · 124 yanıt
öğle arası konuşuruz canım.. ama korkma o farklı bişey.. inşallah yaşamayacaksın sen kötü bişey.. iyi olacak bak herşey yoluna girmeye başladı bile.. yavaş yavaş
nevin kardeşim yuvanız hayırlı olsun.hayırlı mutlu bir evlilik yaşayın inşallah.. inanın insanın kendi elinde herşey.. siz hayır dileyin hayır olsun..
nevin kardeşim korkma nasıl başlarsa öyle gider saygılı olmaya çalışın. hakkınızı hukukunuzu koruyun çiğnemeye çalışmayın inşallah. şimdiden korkupta kötü başlama kötü yuvaları değil güzel yuvaları örnek al. allah yuvanı nazarlardan korusun bir ömür mutlu mesut yaşarsınız inşallah
Yasaklı Kullanıcı
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 11
- Ödül
- 38
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.421 mesaj
tuğba_83, post: 1531245, member: 66278en sonebi abimiz bu hediye duanın adeti falan varmı ne kadar okumam gerekiyor birde eşimin isminide söylesem bana dua edermisiniz lütfen sakinleşmek için ihtiyacımız var efendim
Anlaşıldı efendim...gereği yapılacak... her hangi bir şey lazım değil ..saat 12: 50 den sonra yı takip ediniz ...inşallah faydalı oluruz...Selamlar...
Yasaklı Kullanıcı
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 11
- Ödül
- 38
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.421 mesaj
Hediye duayı size kalmış ..Baş ağrısı...baş dönmesi...aşırı sinir stres gibi anlarda okuyun... rahat okuyorsanız endişe yok ...okuyamıyorsanız tekrarda fayda var....
Sizin durum iki yönlü idi , birinin kontrolü hediye dua ile sizde...diğeri önemli bir şey değil nazar gibi bir şey......hamd olsun tamam bitti... endişe yok efendim...Allah C.C. yuvanızı korusun inşallah..
Sizin durum iki yönlü idi , birinin kontrolü hediye dua ile sizde...diğeri önemli bir şey değil nazar gibi bir şey......hamd olsun tamam bitti... endişe yok efendim...Allah C.C. yuvanızı korusun inşallah..
inşALLAH.. Büyüğümüz... inşallah arkadaşımızın evindeki sorunlar biterde huzuru daim olur onun ve hepimizin....
içim acıyor,yüreğim yanıyor nerde yuvası huzursuz bir kardeşimi görsem.gözyaşlarım süzülüp gidiyor yanaklarımdan.okumaya bile cesaret edemiyorum....
rabbim sen yardımcımız ol,huzursuz yuvalara huzur ver,dağılmak üzere olan yuvaları toparla,kurtar yalvarıyorum allahım yardım et...
rabbim sen yardımcımız ol,huzursuz yuvalara huzur ver,dağılmak üzere olan yuvaları toparla,kurtar yalvarıyorum allahım yardım et...
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
tsunami, post: 1531615, member: 120714hicranim kanadi kirik kus gibisin boynu bukuk yetim gibisin sabret kandi kirik kus simdi ucuyor boynu bukuk yetim simdi oyun oynuyor sende duzeleceksin dualarimdasin..............
nuray nuray içim yanıyor.neler oldu bilsen,anlatmıştım ya sana telefonda,bi kaç gün sonra herşey burada...
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
hicranfarukyavuz, post: 1531617, member: 91123nuray nuray içim yanıyor.neler oldu bilsen,anlatmıştım ya sana telefonda,bi kaç gün sonra herşey burada...
canim ben birazdan namaz kilicam sonrasinda goruselim olurmu......
ah güzelim sendemi ya .. yapma canım benim.. önemli bişey değilse at bi mesaj olsun bitsin. evdemisin... yoksa ayarları hallettinmi
RABBİMİZ bütün yuvaları bir arada tutsun bozdurmasın şerli kimselere herkes bir arada mutlu huzurlu sevgili saygılı kalsın inşallah
muratbanubulut kardeşim...
sizin yazınızı görünce utandım kendimden.. dedim ki şimdi kardeşimiz diyecekki ben yanına gideyim diye uğraşırken siz sudan sebeplerle birbirinizi kırıyorsunuz...... işte insan oğlu biraz nankör sanırım
sizin yazınızı görünce utandım kendimden.. dedim ki şimdi kardeşimiz diyecekki ben yanına gideyim diye uğraşırken siz sudan sebeplerle birbirinizi kırıyorsunuz...... işte insan oğlu biraz nankör sanırım
başkasının b. sayarı bu işteyim
ben mi msj attım ama tabi hiç de iyi msj değil
bizimki tabi çok önemli bi sorun değil
ama en azından kalbim çok kırıldı ya
ama şunu farkediyorum ki şeytan hakikaten giriyor çiftlerin arasına en çok da.....
ben mi msj attım ama tabi hiç de iyi msj değil
bizimki tabi çok önemli bi sorun değil
ama en azından kalbim çok kırıldı ya
ama şunu farkediyorum ki şeytan hakikaten giriyor çiftlerin arasına en çok da.....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/86238-tugba-kardesimizin-yuvasi-icin-dua-edelimmi · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.