İLİM kapısının açılması....;
6.853 görüntülenme · 91 yanıt
önce yargılamadan cevaplar verdiğiniz için.. şimdi biraz farklı baktım çünkü..
yargılayıp atmak kolaydı.. içki kötü hatta kötülüklerin anası... demekte dinden çıkmış demekte kolay.. ama babam maddiyat dışında.. herkesin yardımına koştu hasta yaşlı borçlu en çokta yetim herkese yetişti... orucunu hep tutar.. ama namaz.. hep kaygılandık üzüldük... ama ALLAHIN onun için kurduğu planı unuttuk.. sizde bunu hatırlattınız .. şimdi daha rahat dua edeceğim...
çok güzel bir duaydı.. sarhoşluğu ALLAH sarhoşluğuna dönecek inşALLAH.. İnşALLAH ...
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 11
- Ödül
- 38
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.421 mesaj
1. Allah C.C. sizin , ilim kapısını açmanızı dileyecek ....
2. Allah C.C. sizi sevecek...
3. Allah C.C. kendisine sizi yaklaştıracak...
4. Allah C.C. nun sevdiklerinin ; sizin tarafınızdan da sevilmesini isteyecek...
5. Allah C.C. size misafiriniz olmayı isteyecek...
6. Allah C.C. size sinyal verecek...
7. Allah C.C. size öğretmeyi dileyecek...
8. Allah C.C. idrak ettirecek...
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 11
- Ödül
- 38
(sözün gerçek sahibidir bilen bilir :a24: )
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 11
- Ödül
- 38
Allahu Ekber deyiniz ve Ellerinizi yukarı.... erkekler Kulaklarına kadar... kadınlar çene altlarına kadar kaldırdıklarında...Allah C.C. na yüzlerini döndürmüşlerdir...Tüm yönler Allah C.C. na aittir...ancak mutmain üzere olun diye dönün kıbleye doğru yani Kabe ye ... Allahu Ekber deyin tamam ...
Allah C.c. her an daima zaten karşınızda...
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 11
- Ödül
- 38
Vahdedu Vücud anı içinde ledun ilmi gereği öyledir...ancak unutmayalım ki ...Lamallah anında ...Allah C.C. dilediği süre kadar zaman içindir...
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 11
- Ödül
- 38
Anlamak önemli değil derken ...çare yoktur manasına ...bizde anlamıyorduk ama Alah C.C. na Hamd ve şükürler olsun anlamamızı nasip etti...
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 11
- Ödül
- 38
ne isterse yapıyor zorluk yok!
oysa ben neler çektim ... her adımda hala öyle
Bunun bir anlamı olmalı öyle kolay yaşıyan zorlanmayan, sahte olmalı gibime geldi...bilmem sahte
bazen yaparmış gibi görünür , benden uzaklaşınca gerçek kimliğine bürünür...of rabbim of hala çekmekteyim
akraba dediklerimden, sahte yüzlerden sıkıldım artık... ben kimim demekten
İlim öyle kolay alınmaz ki, istediğin kadar anlat...yanmadıysan alev alev taşmadıysan
yine kapandı yollar..Rabbim istediğini ver de gitsin, .... tertemiz ilim kalsın ..yolları temizle!
yoruldum... o taşlar af yarab .. o taşlar yorucu çok yorucu.. usandım ,
Rabbim yrdım et öyle kolay mı? pes etmek ... hayır , hayır pes etmem .. sadece dinleniyorum az... güçlenmeliyim
ne savaş mı var ? evet, evet kallanımı hazır tutmalıyım...gevezelik değil bunlar ...cemaline hazırlık diyelim Allah..
gerçekten , olsun o zaman dinlendim hadi ... olmaz daha öğreneceklerin var.. sert öğretmen işe yaramaz
ben birşey istemem ... sen yetersin desem ? lütfen Rabbim lütfen sadede gelsen ...
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 11
- Ödül
- 38
Buyurun bilgi sofrası ayağınıza geldi...Allah C.C. nun nasip ettiği kadar...
Teşekkürler...
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 11
- Ödül
- 38
Sorunuza kısa kısa ama ayrıntılı cevap yazacağım...;
KÜN yani Arapça KUN ; Kelime anlamı olarak Allah C.C. nun Esma-ul Husnasının tamamına sahipliğinin ilanı ve Malik-ul Mulku İsminin bizatihi tecellisi ve zaferi ilanıdır...
KUN emri vermeye layık Allah C.C. dur... İnsan ister ama OL emri izni yani KUN emri Allah C.C. buyurur veya izin verirse gerçekleşir...O yüzden bazı İnsani Ol dememiz gerçekleşmez çünkü Allah C.C. OLSUN emri KUN emri vermemiştir...
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 11
- Ödül
- 38
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/86222-ilim-kapisinin-acilmasi · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.