Kalp krizi Geçiren Aysel kardeşimiz için dua edermiziniz!

5.837 görüntülenme · 39 yanıt

Paylaş:
merve_talat

merve_talat

Kıdemli Üye · 211 mesaj

Aleyküm selam allahım acil şifalar versin rabbim tez zaman da sağlıkla yavrusuna kavuştursun inşaallah
FAZİLETİN EN ÜSTÜNÜ SANA GELMEYENE GİTMEN , VERMEYENE VERMEN , KÖTÜLÜK EDENE İYİLİK ETMENDİR .[HZ.MUHAMMED (S.A.V) ]
yun_us25

yun_us25

Mübarek Üye · 1.454 mesaj

ve aleykum selam RAHMAN şifa eylesin inşaALLAH...
[medya]
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

Nevin_1982

Nevin_1982

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun.ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN BAHSETTİM KIZIDA BU İDİ ARKADAŞLAR.DÜN GECE ARKADAŞIM ARADI O SÖYLEDİ VEFAT ETTİĞİNİ :(

ayşe-rana

ayşe-rana

Mübarek Üye · 1.732 mesaj

Nevin_1982, post: 1531142, member: 114001İnna lillahi ve inna ileyhi raciun.ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN BAHSETTİM KIZIDA BU İDİ ARKADAŞLAR.DÜN GECE ARKADAŞIM ARADI O SÖYLEDİ VEFAT ETTİĞİNİ :(

Allah rahmet etsin kardeşimizi.
Geride kalan boynu bükük yavrusunu korusun,annesiziliğini hissetmeyecek şekilde büyütsün inşaALLAH.:(
Nevin_1982

Nevin_1982

ayşe-rana, post: 1531149, member: 98799Allah rahmet etsin kardeşimizi.
Geride kalan boynu bükük yavrusunu korusun,annesiziliğini hissetmeyecek şekilde büyütsün inşaALLAH.:(

Amin ayşe kardeşim Allah razı olsun..Dünya hayatı yalan gerçekten....
nazlı ceylan

nazlı ceylan

Kıdemli Üye · 354 mesaj

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, Rabbim yavrusuna güzel yazılar yazsın inşallah. Rabbimin vardır bi bildiği ne desek boş...
Muhtazaf

Muhtazaf

Mübarek Üye · 9.743 mesaj

ALLAH rahmet eylesin geriye kalanlara sabrı cemil ihsan eylesin. Yavrusuna uzun hayırlı ömürler versin. RAB'bim en iyisini bilendir.
Ölüm sanmayın ki bir yok oluştur,
O bir odadan diğer odaya geçiştir .
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

selamun aleykum ne kadar uzgunum anlatamam helede su gunahsiz sabiiyi gorunce dahada acidi canim rabbim rahmet etsin mekani cennet olsun olum ne yasliya nede hastaya gelir sadece vadesi yetene gelir olum bizlere bir nefes kadar yakin ozaman gafil olmayalim ......selametle dua ile.....
Nevin_1982

Nevin_1982

nazlı ceylan, post: 1531168, member: 88924Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, Rabbim yavrusuna güzel yazılar yazsın inşallah. Rabbimin vardır bi bildiği ne desek boş...

Öyle kardeşim..Ölüm karsısında çaresisiz tabii...
Nevin_1982

Nevin_1982

tsunami, post: 1531207, member: 59734selamun aleykum ne kadar uzgunum anlatamam helede su gunahsiz sabiiyi gorunce dahada acidi canim rabbim rahmet etsin mekani cennet olsun olum ne yasliya nede hastaya gelir sadece vadesi yetene gelir olum bizlere bir nefes kadar yakin ozaman gafil olmayalim ......selametle dua ile.....

Ve aleykum selam kardeşim.Ölüm genç yaşlı çoluk çocuk dinlemiyor doğru tabii bu gerçekten kaçış yok..Kendimize hiç konduramıyoruz nedense ölümü:(
Nevin_1982

Nevin_1982

Muhtazaf, post: 1531169, member: 119378ALLAH rahmet eylesin geriye kalanlara sabrı cemil ihsan eylesin. Yavrusuna uzun hayırlı ömürler versin. RAB'bim en iyisini bilendir.
Ölüm sanmayın ki bir yok oluştur,
O bir odadan diğer odaya geçiştir .

Muhakkak....Amin İnşallah..Tüm ölmüşlerimize rahmet etsin rabbim.
muratbanubulut

muratbanubulut

Aktif Üye · 52 mesaj

RABBİM rahmetini bol eylesin inşallah
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

Rabbim tez zamanda şifa versin.
şu an dua ediyorum.
Ezan okunuyor.
Selametle kalın.
Nevin_1982

Nevin_1982

kardelele, post: 1531231, member: 37970Rabbim tez zamanda şifa versin.
şu an dua ediyorum.
Ezan okunuyor.
Selametle kalın.

Allah razı olsun ama kardeşimiz vefat etti:(
repsol

repsol

Mübarek Üye · 672 mesaj

Rabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah güzel yavrusuna hayırlı yazılar yazsın Rabbim
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj

Nevin kardeşim..

Kız çocuğunu görünce aklıma kendi çocuğum geldi...

Annesiz olmak ne zor olacak ona...Rabbim böyle uygun görmüş elden ne gelir.

Allah cc rahmet eylesin ,mekanı cennet ,kabri nur içinde olsun inşaallah..Ailesine ve sizlere sabırlar diliyorum

Hayat bom boş
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Mübarek Üye · 2.257 mesaj

allah rahmet eylesin,kalanlarına sabır versin inşaallah. çok üzüldüm diyecek bir şey bulamıyorum...
mekanı cennet olsun kardeşimizin...
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
merve_talat

merve_talat

Kıdemli Üye · 211 mesaj

Allahım rahmet eylesin mekanı cennet olsun allahım yavrusuna sağlıklı sıhhatli huzurlu mutlu imanlı uzun ömürler versin allahım onu korusun yardımcısı olsun allahım imandan ve kuran ı kerim den bizleri ayırmasın [amin]
FAZİLETİN EN ÜSTÜNÜ SANA GELMEYENE GİTMEN , VERMEYENE VERMEN , KÖTÜLÜK EDENE İYİLİK ETMENDİR .[HZ.MUHAMMED (S.A.V) ]
arzu74

arzu74

Mübarek Üye · 2.336 mesaj

Allah c.c şifa versin inşaAllah
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.