Kalp krizi Geçiren Aysel kardeşimiz için dua edermiziniz!
5.837 görüntülenme · 39 yanıt
Aleyküm selam allahım acil şifalar versin rabbim tez zaman da sağlıkla yavrusuna kavuştursun inşaallah
FAZİLETİN EN ÜSTÜNÜ SANA GELMEYENE GİTMEN , VERMEYENE VERMEN , KÖTÜLÜK EDENE İYİLİK ETMENDİR .[HZ.MUHAMMED (S.A.V) ]
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun.ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN BAHSETTİM KIZIDA BU İDİ ARKADAŞLAR.DÜN GECE ARKADAŞIM ARADI O SÖYLEDİ VEFAT ETTİĞİNİ :(

Nevin_1982, post: 1531142, member: 114001İnna lillahi ve inna ileyhi raciun.ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN BAHSETTİM KIZIDA BU İDİ ARKADAŞLAR.DÜN GECE ARKADAŞIM ARADI O SÖYLEDİ VEFAT ETTİĞİNİ :(
Allah rahmet etsin kardeşimizi.
Geride kalan boynu bükük yavrusunu korusun,annesiziliğini hissetmeyecek şekilde büyütsün inşaALLAH.:(
ayşe-rana, post: 1531149, member: 98799Allah rahmet etsin kardeşimizi.
Geride kalan boynu bükük yavrusunu korusun,annesiziliğini hissetmeyecek şekilde büyütsün inşaALLAH.:(
Amin ayşe kardeşim Allah razı olsun..Dünya hayatı yalan gerçekten....

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, Rabbim yavrusuna güzel yazılar yazsın inşallah. Rabbimin vardır bi bildiği ne desek boş...
ALLAH rahmet eylesin geriye kalanlara sabrı cemil ihsan eylesin. Yavrusuna uzun hayırlı ömürler versin. RAB'bim en iyisini bilendir.
Ölüm sanmayın ki bir yok oluştur,
O bir odadan diğer odaya geçiştir .
selamun aleykum ne kadar uzgunum anlatamam helede su gunahsiz sabiiyi gorunce dahada acidi canim rabbim rahmet etsin mekani cennet olsun olum ne yasliya nede hastaya gelir sadece vadesi yetene gelir olum bizlere bir nefes kadar yakin ozaman gafil olmayalim ......selametle dua ile.....
nazlı ceylan, post: 1531168, member: 88924Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, Rabbim yavrusuna güzel yazılar yazsın inşallah. Rabbimin vardır bi bildiği ne desek boş...
Öyle kardeşim..Ölüm karsısında çaresisiz tabii...

tsunami, post: 1531207, member: 59734selamun aleykum ne kadar uzgunum anlatamam helede su gunahsiz sabiiyi gorunce dahada acidi canim rabbim rahmet etsin mekani cennet olsun olum ne yasliya nede hastaya gelir sadece vadesi yetene gelir olum bizlere bir nefes kadar yakin ozaman gafil olmayalim ......selametle dua ile.....
Ve aleykum selam kardeşim.Ölüm genç yaşlı çoluk çocuk dinlemiyor doğru tabii bu gerçekten kaçış yok..Kendimize hiç konduramıyoruz nedense ölümü:(

Muhtazaf, post: 1531169, member: 119378ALLAH rahmet eylesin geriye kalanlara sabrı cemil ihsan eylesin. Yavrusuna uzun hayırlı ömürler versin. RAB'bim en iyisini bilendir.
Muhakkak....Amin İnşallah..Tüm ölmüşlerimize rahmet etsin rabbim.

kardelele, post: 1531231, member: 37970Rabbim tez zamanda şifa versin.
şu an dua ediyorum.
Ezan okunuyor.
Selametle kalın.
Allah razı olsun ama kardeşimiz vefat etti:(

berat05 🛡
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.045
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj
Nevin kardeşim..
Kız çocuğunu görünce aklıma kendi çocuğum geldi...
Annesiz olmak ne zor olacak ona...Rabbim böyle uygun görmüş elden ne gelir.
Allah cc rahmet eylesin ,mekanı cennet ,kabri nur içinde olsun inşaallah..Ailesine ve sizlere sabırlar diliyorum
Hayat bom boş
Kız çocuğunu görünce aklıma kendi çocuğum geldi...
Annesiz olmak ne zor olacak ona...Rabbim böyle uygun görmüş elden ne gelir.
Allah cc rahmet eylesin ,mekanı cennet ,kabri nur içinde olsun inşaallah..Ailesine ve sizlere sabırlar diliyorum
Hayat bom boş
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
allah rahmet eylesin,kalanlarına sabır versin inşaallah. çok üzüldüm diyecek bir şey bulamıyorum...
mekanı cennet olsun kardeşimizin...
mekanı cennet olsun kardeşimizin...
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
Allahım rahmet eylesin mekanı cennet olsun allahım yavrusuna sağlıklı sıhhatli huzurlu mutlu imanlı uzun ömürler versin allahım onu korusun yardımcısı olsun allahım imandan ve kuran ı kerim den bizleri ayırmasın [amin]
FAZİLETİN EN ÜSTÜNÜ SANA GELMEYENE GİTMEN , VERMEYENE VERMEN , KÖTÜLÜK EDENE İYİLİK ETMENDİR .[HZ.MUHAMMED (S.A.V) ]
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/86213-kalp-krizi-geciren-aysel-kardesimiz-icin-dua-edermiziniz · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- KALP - KALP - KALP - KALP Dini sohbet 20 cevap
- Kalp krizi anında kendi kendine müdahale !!! Sağlık ve Yaşam 7 cevap
- Kalp Krizini Geçiren Bitki... Sağlık ve Yaşam 15 cevap
- KARİKATÖR KRİZİ Güzel Sözler 7 cevap
- felç geçiren komşum için tevhid okuyabilirmiyiz Dua Bölümü 29 cevap
- Kalp vardır imana saray, kalp vardır imana zindan Hadis-i Şerif 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.