✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 11
- Ödül
- 38
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.421 mesaj
Önce sabırlı olmanızı rica ediyorum ...
Şimdilik lütfen bana süre veriniz...
6.769 görüntülenme · 68 yanıt
✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye
en-sonebi, post: 1527525, member: 121179Yarabbimiz C.C. bizi yolundan ayırmasın dileklerimle konuya başlamak isterim.
Sırat-ul Mustakim yolu ; Allah Celle Celalehu 'nun İNSAN yaratmaya karar vermesi '' Kendi aynasında görmesi ve kendi suretinden aşka şekil vermesi '' sonucunda Muhammed Mustafa A.S. Efendimizin NUR 'unu bizzat kendi AMA ortamında...''Mekansızlık Mekanında ...Zamansızlık zamanında''... yine kendi AŞK köpüğünden... ''o AŞK köpüğünün en güzel merkezinden '' NUR ' olarak yaratarak başlatılmıştır...
✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye
en-sonebi, post: 1527527, member: 120964Allah Celle Celalehu karar verdi kendi aynasında gördüğü ve yaratılsın istediği İNSAN 'ı yaratmaya ve ADEM yaratılsın diledi ...
Nur süzgecinden köpüren aşk köpüğünden ADEM Sulubunu aldı ve ilk derse başladı Gerçek Mürşid ...
Sordu ... Beni tanıyacak mısınız ? diye ...
Evet cevabını haykırıldı Sulbun özünden ... Allah C.C. na hitaben ...
Halen MÜRŞİD bizzat Allah C.C. idi ...
✦ Mübarek Üye
hira06, post: 1527606, member: 54443ben bu konuya fazlasıyla odaklandım.. cok fazla dusunuyorum cok dua ediyorum.. ruyamda yeşil kaftan giymiş birinin elini opüyorum ama kendimi kandim izliyorum.. hediye dua yı surekli okuyorum ama garip seyler hissediyorum birinin varlığı gibi..
en-sonebi, post: 1527609, member: 95935Rabbimiz C.C. hayırlara vesile etsin İNŞALLAH ... Sizin uyanınca aklınıza gelen ve hissettikleriniz ve o anki durumunuz doğrudur...Sevinç ise güzel anlamına...
Ben hayıra yordum ancak tabiki Allah C.C. bilir...
Rüya Allah C.C. nun biz aciz Kullara öğretim metodundan biridir...Allah C.C. Mürşid olarak diler ve öğretir...
Siz sizi izlemişsiniz...Allah C.C. her an bizi izlemektedir..
en-sonebi, post: 1527526, member: 121179Sırat-ul Mustakim yolunun gerçek Mürşidi Allah Celle Celalehu 'dur ...
Önce kendisi diledi yaratayım...
Sonra yarattı o AŞK NUR ' unu...
Sonra ise O NUR 'a tavaf edilsin için halk etti Cebrail A.S. 'ın NUR 'unu ...
Sırat-ul Mustakim yolunun öğenimi başladı baş öğretmen GERÇEK MÜRŞİD Allah C.C. tarafından...
NUR 'um dön ... NUR 'umun etrafında...
✦ Mübarek Üye
hira06, post: 1527612, member: 99647uyanınca mutluydum ama sonra yuzunu goremedım diye cok uzuldum :( rüyaların bilinçaltı olmadığını biliyorum.. garip rüyalar goruyorum zaten !! ama evde bırının varlıgını hıssetmek benı ürkütüyor
✦ Mübarek Üye
Reyhani_konyevi, post: 1527614, member: 99647Kısacası Muhabbetten Muhammed(aleyhisselam) oldu hasıl,Muhammedsiz(sav) muhabbet ne hasıl? :)
en-sonebi, post: 1527625, member: 106972Hediye duayı rahat okuyorsanız hiç ürkmeyiniz..Zor okuyorsanız rahat okuyana kadar okuyun..Rahat layınca size hiç kimse yaklaşamaz...Allah C.C. nun izni ile...
en-sonebi, post: 1527626, member: 54443Kardeşim ne muhabbeti...?
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/86113-sirat-ul-mustakim-yolu · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.