medet

1.473 görüntülenme · 5 yanıt

Paylaş:
stilgezgin

stilgezgin

Yeni Üye · 3 mesaj

selamün aleyküm aranıza yeni katıldım allah rızası için tüm kardeşlerimden düçar olduğum durumdan kurtulabilmek için dua taleb ediyorum ismime dua eden kardeşlerimden şimdiden allah razı olur inşaallah ergün
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

selamun aleykum aramiza hosgeldiniz uyeliginiz hayirlara vesileolur insaallah rabbim yar ve yardimciniz olsun sikintilariniz biran once son bulup gonul ve vicdan huzuruna erersiniz insaallah....selametle dua ile....
nazlı ceylan

nazlı ceylan

Kıdemli Üye · 354 mesaj

Selamun aleyküm
Allahım tez zamanda sıkıntılarınızdan kurtarır ve iç huzuru yaşama sevinci mutluluk verir inşallah, gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı, hakkınızda hayırlı olanı gönlünüzde eyler Yüce Rabbim hayırlısıyla inşallah
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

RABBİM.. yar ve yardımcınız olsun kardeşim
hira_nurr

hira_nurr

Mübarek Üye · 622 mesaj

Allah Celle Celahü herkesin sıkıntılarını en kısa zamanda gidersin,hayırlı istekleri olan tüm arkadaşlarımın,kardeşlerimin haklarında hayırlı olan isteklerini kabul etsin.Hasta olan tüm kardeşlerimize tez zamanda şifalar versin.Rızık sıkıntısı çeken tüm kardeşlerime hayırlı rızık kazanacak kapılar açsın,borçlu olan kardeşlerimin borçlarını en kısa zamanda ödemeleri için yardım etsin.Muartları olan kardeşlerimin eğer haklarında hayırlı ise muratlarına kavuştursuninş. dua isteyen kardeşimiznde her ne sıkıntısı varsa tez zamanda gider ya RABBİ Aminnnn
stilgezgin

stilgezgin

Yeni Üye · 3 mesaj

yüce rabbim bu sitenin kurulmasına vesile olan emeği geçen ve dua talebimize cevap veren tüm kardeşlerimizden ebeden razı olsun inşaallah inşaallah tüm kardeşlerimize iki cihan saadeti nasib eylesin
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.