Leyla1 ablamızın 6. yılı hayırlı olsun :)

2.442 görüntülenme · 19 yanıt

Paylaş:
Nadas06

Nadas06

Mübarek Üye · 4.313 mesaj

Leyla1 ablamızın 6. yılı hayırlı olsun :)

İyi ki burdasın leyla ablacım nice senelere :)

Yarın nete giremeyeceğim için bugün den açayım dedim konuyu :)

VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

leyla ablacıımm maşallaahh daha nice yıllaraaa :)
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

Nice yıllara hep beraber inşaALLAH :)
İnsan beğenmez.
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

selamun aleykum ablam hayirli olsun bu forumu gorunce bende nezamandir bu siteye uye olduguma bir bakayim dedim kocaman 7 yil olmus ne mutlu sizlerle birarada olmak rabbim daha bircok yil birarada olmamizi nasip eder insaALLAH selametle dua ile....
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 41.980 mesaj

Nadas06, post: 1525691, member: 91898Leyla1 ablamızın 6. yılı hayırlı olsun :)

İyi ki burdasın leyla ablacım nice senelere :)

Yarın nete giremeyeceğim için bugün den açayım dedim konuyu :)

VaVeyla, post: 1525696, member: 20269leyla ablacıımm maşallaahh daha nice yıllaraaa :)

ibra, post: 1525706, member: 120219Nice yıllara hep beraber inşaALLAH :)

tsunami selamun aleykum ablam hayirli olsun bu forumu gorunce bende nezamandir bu siteye uye olduguma bir bakayim dedim kocaman 7 yil olmus ne mutlu sizlerle birarada olmak rabbim daha bircok yil birarada olmamizi nasip eder insaALLAH selametle dua ile....

Amin
Aleyküm Selam kardeşlerim Allah hepinizden binlerce kez razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Allah daha nice senelere hep beraber inş.hep beraber hayırlara vesile olmak hayırlı paylaşımlarda bulunmak nasip etsin Rabbim.
Burda sizlerle olmayı sağlayan böyle bir hayırla vesile olan bütün kardeşlerimizdende binlerce kez razı olsun iyi ki varsınız iyi ki burda sizlerleyim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.Nadas kardeşim yine unutmamışsın çok teşekkür ederim:)
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

Hep beraber daha nıce hayırlı yıllara tebrıkler.............
leyla-1

leyla-1 🛡

KAAN ERDEM, post: 1526025, member: 82164Hep beraber daha nıce hayırlı yıllara tebrıkler.............

Amin
İnşallah kardeşim Allah razı olsun sizlerden de emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.Burda hep beraber böyle hayırlara vesile olan kardeşlerimizden de binlerce kez razı olsun Rabbim hep beraber nice yaıllara inşallah selam ve dua ile Allah' emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
&
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

Amin...............................
leyla-1, post: 1526028, member: 82164Amin
İnşallah kardeşim Allah razı olsun sizlerden de emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.Burda hep beraber böyle hayırlara vesile olan kardeşlerimizden de binlerce kez razı olsun Rabbim hep beraber nice yaıllara inşallah selam ve dua ile Allah' emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Mübarek Üye · 3.771 mesaj

nice 6 yıllar görmeniz temennisiyle..Rabbim kolaylıklar versin..
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.

Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.

AMİN..
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.171 mesaj

TEBRİKLER Kardeşim,
Rabbim hep beraber; sağlık, huzur ve mutluluk içinde daha nice hayırlı ve güzel paylaşım dolu yıllar nasip etsin inşallah...
Selam ve DUA ile...

GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

Allahım bu yıllar nasıl geçti böyle altı yıl olmuş tanışalı maşallah :)
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

Leyla ablacım 6. yılınızı tebrik ederim.. :)
Nice 6 yıllara.. :)
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
ayşe-rana

ayşe-rana

Mübarek Üye · 1.732 mesaj

leylacığım Allah ayırmasın.:)
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

leyla-1

leyla-1 🛡

RECEB-I KAMER, post: 1526033, member: 2262nice 6 yıllar görmeniz temennisiyle..Rabbim kolaylıklar versin..

mavci, post: 1526043, member: 87466TEBRİKLER Kardeşim,
Rabbim hep beraber; sağlık, huzur ve mutluluk içinde daha nice hayırlı ve güzel paylaşım dolu yıllar nasip etsin inşallah...
Selam ve DUA ile...

_ZÜMRA_, post: 1526478, member: 96895Allahım bu yıllar nasıl geçti böyle altı yıl olmuş tanışalı maşallah :)

Çeşm-i Bülbül, post: 1526647, member: 120219Leyla ablacım 6. yılınızı tebrik ederim.. :)
Nice 6 yıllara.. :)

ayşe-rana, post: 1526652, member: 120219leylacığım Allah ayırmasın.:)

KaLBuN_KeSiR, post: 1526654, member: 37970

Amin
İnşallah kardeşlerim Allah hepinizden razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim. Koskocaman bir 6 yıl nasılda gelip geçti hep beraber nice yıllara inşallah daha nice hayırlara vesile olmak güzel kardeşliklere örnek olmak nasip etsin Rabbim. İyi ki varsınız iyi burdayım sizlerleyim:) selam ve dua ile Allah' emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
&
sonayg

sonayg

Kıdemli Üye · 455 mesaj

6. yılın kutlu olsun Leyla kardeşim.o kadar olmuş demek zaman nasılda akmış seni seviyorum ,nice paylaşımlara ..
Muhtazaf

Muhtazaf

Mübarek Üye · 9.741 mesaj

Nice hayırlı yıllara kardeşim. ALLAH sıhhat veafiyetten, huzurdan, mutluluktan, bereketli bir yaşamdan ayırmasın. Kötülerden, şerlilerden, korusun. Hastalıklardan devasız dertlerden korusun inşa-ALLAH.
en-sonebi

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.421 mesaj

Efendim tabi ki biz kısa süre zarfında sizi tanıma fırsatını bulduk ve Dualarınız ile bazen coştuk, bazen hüzünlendik ama ihya olduk...Allah Celle Celalehu Yar ve Yardımcınız olsun...Dünya ve Ahirette iyilik ve güzellik nasip etsin İnşallah ... Nice güzel yıllar temennisi ile...Selamlar.
repsol

repsol

Mübarek Üye · 672 mesaj

nice yıllara nice hayırlı paylaşımlara leyla kardeşim ben daha 1 sene bile olmadı aranıza katılalı ama sanki çok daha uzun olmuş gibi Rabbim cümlemizi sıratı müstakimden ayırmasın
leyla-1

leyla-1 🛡

sonayg6. yılın kutlu olsun Leyla kardeşim.o kadar olmuş demek zaman nasılda akmış seni seviyorum ,nice paylaşımlara ..

MuhtazafNice hayırlı yıllara kardeşim. ALLAH sıhhat veafiyetten, huzurdan, mutluluktan, bereketli bir yaşamdan ayırmasın. Kötülerden, şerlilerden, korusun. Hastalıklardan devasız dertlerden korusun inşa-ALLAH.

en-sonebiEfendim tabi ki biz kısa süre zarfında sizi tanıma fırsatını bulduk ve Dualarınız ile bazen coştuk, bazen hüzünlendik ama ihya olduk...Allah Celle Celalehu Yar ve Yardımcınız olsun...Dünya ve Ahirette iyilik ve güzellik nasip etsin İnşallah ... Nice güzel yıllar temennisi ile...Selamlar.

repsolnice yıllara nice hayırlı paylaşımlara leyla kardeşim ben daha 1 sene bile olmadı aranıza katılalı ama sanki çok daha uzun olmuş gibi Rabbim cümlemizi sıratı müstakimden ayırmasın

Amin
İnşallah kardeşlerim Allah hepinizden razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim. Koskocaman bir 6 yılda nasılda gelip geçti daha dün gibi bir arkadaşımın vesilesiyle görmüştüm sitemizi bir baktım sonra burdayım koca 6 yılda neler geldi neler geçti hep beraber nice yıllara inşallah daha nice hayırlara vesile olmak güzel kardeşliklere örnek olmak nasip etsin Rabbim. İyi ki varsınız iyi burdayım sizlerleyim selam ve dua ile Allah' emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
&
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.