Ahir zamanda gelmesi beklenen kim olsa gerek ;
9.331 görüntülenme · 66 yanıt
Yasaklı Kullanıcı
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 11
- Ödül
- 38
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.421 mesaj
hicranfarukyavuz, post: 1523682, member: 119513tamam.........
Gidiniz hayırlara vesile olsun...Barış için şart sürmeyin...sakin...güleryüzlü olun...Endişeyi atın...Yuvanıza kavuşun inşallah...Eli boş gitmeyin...Çiçek,Çikolata ...uygun galıba...siz bilirsiniz...
hicranfarukyavuz, post: 1523679, member: 119513allah c.c seni çok seviyorum şükürler olsun sana....
Dualarım seninle kardeşim
en-sonebi, post: 1523685, member: 95935Gidiniz hayırlara vesile olsun...Barış için şart sürmeyin...sakin...güleryüzlü olun...Endişeyi atın...Yuvanıza kavuşun inşallah...Eli boş gitmeyin...Çiçek,Çikolata ...uygun galıba...siz bilirsiniz...
çok korkuyorum...,eli boş dönmek üzülmek beni mahvediyor...
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
nazlı ceylan, post: 1523686, member: 95935Dualarım seninle kardeşim
sağol canım allah razı olsun...
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
en-sonebi, post: 1523690, member: 117733Güçlü olmalısınız...Ama Hasta varlığını unutmayın...Kırılmayın...kırmayın...sabredin...
ya aslında sevindim bi yandan önce hayır gelme dedi,sonra da evrakları bahane etti gel dedi...zaten şuan yanında olmayı çok isterdim,sesi çok üzgün geliyordu hasta durumundan dolayı ve tek başına kimse yok yanında....
allahım lütfen hayırlı et,yardım et bana....
tabiki müsade sizin,dua bekliyorumm...
babası yanıda değil.eşim tek başına evimizde şuan.babam malatyada eşim istanbulda....
repsol, post: 1523706, member: 50095hicranım hayırlı haberlerle dön inşallah dualarımız seninle
AMİNNN canım benim aminnn lütfen bu ara özellikle daha çok ihtiyacım var dualarınıza
Hicran gerçekten çok yürekten dua ediyorum sana Yüce Rabbim gönlünün muradını versin iyi haberlerini bekliyorum Allahım yardımcın olsun kendi duam kabul olmuş gibi sevineceğim olumlu haberlerine inşallah. Rabbim yüzünü kara çıkarmasın sabrının karşılığını versin inşallah. Dualarım seninle....
nazlı ceylan, post: 1523786, member: 120363Hicran gerçekten çok yürekten dua ediyorum sana Yüce Rabbim gönlünün muradını versin iyi haberlerini bekliyorum Allahım yardımcın olsun kendi duam kabul olmuş gibi sevineceğim olumlu haberlerine inşallah. Rabbim yüzünü kara çıkarmasın sabrının karşılığını versin inşallah. Dualarım seninle....
sağol canım allah razı olsun.rabbim kimseyi darda bırakmasın inşaallah muafak eylesin hepimizi.çok çabalıyorum,çoook dualar ediyoruz sonucu rabbimden bekliyoruz tez zamanda.görelim mevlam neyler,neylerse güzel eyler.... sizlerde benim dualarımdasınız...
burayıda benim konumla meşgul ettik,büyüğümüz hakkını helal etsin.istediği taktirde sileriz yazdıklarımızı.konusu arada kaynasın istemem... özür dilerim...
en-sonebi, post: 1523791, member: 93709Malatya ziyaretini eşinize tavsiye edin...Babamı mutlu etmeliyiz demeniz önemli...
söyledim babamı üzmeyelim daha fazla karşısına birlikte çıkalım dedim ama tepki yok...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/85952-ahir-zamanda-gelmesi-beklenen-kim-olsa-gerek · 19.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.