osman228, post: 1527772, member: 91898Selamun Aleykum
Sayın Kardeşlerimiz her gün bir kardeşimize hediye olarak okunmakta olan Hatimlerimize iki gün ara vermek mecburiyetinde kalışımızın sebebi bu cuma namazını takiben hafızlık beratı almak üzere imtahana girecek olan 5 hafız kardeşimizin son hazırlıkları yapılmakta olup bu heyacanın diğer kardeşlerimizi de adeta kuşatmasıdır. Netice olarak 5 hafız kardeşimiz bu gün kurulun huzuruna çıkmış ve üstün başarı ile sınavlarını teşekkür ile vermişlerdir ve Hafız olmuşlardır böylece hafız kardeşlerimizin sayısı 25 e yükselmiş olup sevincimiz sonsuzdur.Topluca Halil İbrahim hocamız ziyaret edilmiş ve yetiştirdiği hafızları kabir başında hepimizi yetiştiren hocamıza Kur'an ziyafeti vermişlerdir.
Yarın sabah hediye Hatmimiz Sümeyye kardeşimiz için okunacaktır.
hafız kardeşleriniz sizlere saygı ve selamlarını arz ederler.
aleyküm selam ve rahmetullah maşallah kardeşlerimize herkese nasip olmayan bir nimet hafızlık ne mutlu onlara ne mutlu sizlere ne mutlu ailelerine Allahım onların ve sizlerin hafızlıklarını daim eylesin hafızlığı yaşamayı ve hafız olarak ölmeyi nasip etsin Allahım cennetinde ona göre dereceler versin inşallah o taç onlara giydirilecek onlar okuyacak anne babalarının dereceleri yükselecek her ayette bir derece yükselecek bilmiyorum ben böyle okumuştum kitaplarda Allahım kabul etsin emeklerinizi hepinizi saygıyla ve gururla selamlıyorum