80 li ve 90 lı yılların genç ve çocukları hadi bakalım.. artık hayatamızda neler yok.

12.617 görüntülenme · 106 yanıt

Paylaş:
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

geçen bi internet haber sitesinde rastladım... artık hayatımızda olmayanlara; gözlerim doldu resmen bazıları okadar özelmişki.. o zamanlar bizim için okadar değerliymişki..

şimdi aklımıza gelenleri yazalım olmazmı.. bizim için o zaman değerli olanları..
kaybettiğimiz değerleri.. o günlere gidelim biraz.. yüzümüz gülsün...
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Mübarek Üye · 2.257 mesaj

siyah beyaz uzaktan kumandası olmayan televizyon.... :)
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
buket_zeynep

buket_zeynep

ve tek kanal trt susam sokağı demi...
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Mübarek Üye · 2.257 mesaj

evet... edi büdü,kurbağ kermit... :)
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
buket_zeynep

buket_zeynep

ÖLE YA sokağı özledim bende ramazanda ezanı beklemeyi, akşam olmasın diye dua etmeyi..
TakeOne

TakeOne

Mübarek Üye · 6.069 mesaj

İnsan özlüyor o yılları.

buket_zeynep

buket_zeynep

hemde çok özlüyoruz.. saf tertemiz..
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

90 larda bebek olmak güzel di :D :D
İnsan beğenmez.
repsol

repsol

Mübarek Üye · 672 mesaj

dışarda rahat rahat oynamayı şimdi çocuklarımız eve hapis dışarısı tehlike dolu biz şanslıydık ezanlara kadar dışarda oynardık komşuluk farklıydı
buket_zeynep

buket_zeynep

değilmi ama elimizde bir parça ekmek dışarda oynardık... şimdi nerde.. çocuklar saklanbacı bile bilgisayarda oynuyor..
Reyhani_konyevi

Reyhani_konyevi

Mübarek Üye · 834 mesaj

buket_zeynepdeğilmi ama elimizde bir parça ekmek dışarda oynardık... şimdi nerde.. çocuklar saklanbacı bile bilgisayarda oynuyor..

Hocam mailinizi kontrol eder misiniz inşaallah :)
TakeOne

TakeOne

94 -95 yıllarıydı. 12 - 13 yaşlarındaydım. Yaz tatilinde dayımın marangoz atölyesinde çıraklık yapmıştım.

Haftalığım olan 5.000.000 TL yi 100 tane yeşil 50.000 TL olarak almıştım. Hayatımdaki ilk maaşımdı. :)

buket_zeynep

buket_zeynep

yaptığımız aldığımız sahip olduğumuz herşey ne kadar değerliydi değilmi...
TakeOne

TakeOne

Kesinlikle katılıyorum sana.

buket_zeynep

buket_zeynep

BEN KATİBİM mesela artık daktilo yok daktilo olsaydı daktiloyla yazacaktım
buket_zeynep

buket_zeynep

disketler mesela bi ara ne kullandık demi abi.. ama yinede 2000 yılının başlarıydı demi:):a08:
TakeOne

TakeOne

1.44 mb alıyordı disketler şimdi terabaytlık diskler var piyasada. İlk flash diskim 32 mb idi. Orta okulda bende daktilo kullanmıştım. Liseye başlayınca bilgis ayar ile tanıştım. Bir tanıştım, pir tanıştım. Meslek ettim kendime.:)

buket_zeynep

buket_zeynep

ZAMAN getirdiği gibi götürüyorda.. işte ama sanki bizden iyi şeyleri götürdü..
TakeOne

TakeOne

Hayatımızda güzel şeylerde oluyor. 80 lerde 90 larda. Okula gitmek için sabah evden çıktığımızda ne kadar kötü bir havası olurdu ankaranın. Karbonmonoksit zehirlenmelerinin tavan yaptığı yıllardı. Şimdi eskiye nazaran böyle değil. Ankaranın mis gibi havası var.

buket_zeynep

buket_zeynep

işte benim aklımda o yılların okula dair hatırladıklarım var flaşbellek yerine boynumuzda silgiler, cin ali kitapları ve siyah önlüğümüz vardı.. sonra maviye dönen ve sonra ortadan kaybolan...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.