Tasavvufi sohbetler dinlemek isteyen arkadaşlar çok sevinecek..

3.387 görüntülenme · 28 yanıt

Paylaş:
Reyhani_konyevi

Reyhani_konyevi

Mübarek Üye · 834 mesaj

Es-selamu aleyküm ve rahmetullah kardeşlerim,düşündüm ki millet sapık hocaları dinliyor dinlerinden imanlarından oluyor burada evliyaullahın sohbetleri olsun,kıymetli hocaefendilerin sohbetleri olsun buradan link vermeye çalışacağım Rabbim kolaylık versin bizlere..
Reyhani_konyevi

Reyhani_konyevi

Mübarek Üye · 834 mesaj

https://www.youtube.com/mczahitoglu

Allahu zülcelal'in yaşayan büyük dostlarından Rabbani alim Sultan Seyda Muhammed KONYEVİ hazretleri(k.s)'nin 10 sohbeti vardır yaklaşık 45er dakikalık sohbetleri mevcuttur rabbim şefaatlerine erdirsin amin.
Reyhani_konyevi

Reyhani_konyevi

Mübarek Üye · 834 mesaj

aleksandr19's channel - YouTube

İskenderpaşa cemaatinden Merhum Prof. Dr Mahmud Esad COŞAN (k.s) hazretlerinin yaklaşık 80 adet sohbeti mevcuttur bu linkimizde rabbim şefaatlerine erdirsin amin.
Reyhani_konyevi

Reyhani_konyevi

Mübarek Üye · 834 mesaj

Ali Kara - YouTube

İsmailağa cemaatinin icazetli hocalarından Ali Kara hocaefendi'nin 300küsür videodan oluşan değişik konularda sohbetleri mevcuttur arapça öğrenmek isteyen kardeşlerimiz bu hocaefendiden yararlanabilirler..
Reyhani_konyevi

Reyhani_konyevi

Mübarek Üye · 834 mesaj

Osman Nuri Topbaş Sohbetleri

Nakşibendi şeyhlerinden Pek muhterem Osman Nuri TOPBAŞ (k.s) hazretlerinin kısa ama öz 135 sohbeti mevcuttur..
Reyhani_konyevi

Reyhani_konyevi

Mübarek Üye · 834 mesaj

http://www.bilvanisi.de - YouTube

Burada da tefekkür üzerine sohbetler mevcuttur.Ayrıca Merhum Mehmet ILDIRAR(YARBAY) k.s ve Bediüzzaman hz k.s'ın sohbetleri de mevcuttur..
Kubra :)

Kubra :)

Üye · 47 mesaj

Ve aleykum selam kardesim
verdiginiz lingler icin cok tesekkurler :)
ben bu sohbetleri pc indirmek isterim bunun icinde verebileceginiz bir ling var mi ?
Reyhani_konyevi

Reyhani_konyevi

Mübarek Üye · 834 mesaj

Kubra :), post: 1518078, member: 54443Ve aleykum selam kardesim
verdiginiz lingler icin cok tesekkurler :)
ben bu sohbetleri pc indirmek isterim bunun icinde verebileceginiz bir ling var mi ?

bu programı indirip kurun,kullanımını öğrenirsiniz bulamazsanız yardımcı oluruz yine inşaallahu teala JDownloader ndir - Gezginler
Reyhani_konyevi

Reyhani_konyevi

Mübarek Üye · 834 mesaj

Yaklaşık 3senelik birikimlerimi paylaşıyorum kardeşler tek beklentim hayır dualarınızdır çünkü riya,kibir vs girebilir paylaşım yaparken içimize..
Reyhani_konyevi

Reyhani_konyevi

Mübarek Üye · 834 mesaj

güncelleme yapıyorum birisi daha görsün inşaallah :)
melissa26

melissa26

Mübarek Üye · 1.857 mesaj

Allah razi olsun
Sohbetten ziyade okumayi seviyorum, bir deneyelim evde yasak varda acikca degil ama dini bir sohbet izlemeye, dinlemeye kalksam hemen kapatilirdi, bende gizli kimse yokken dinlerdim, bir ilahiye bile hasret birakilmistim
neyse bu gunlerin kiymetini bilelim
Reyhani_konyevi

Reyhani_konyevi

Mübarek Üye · 834 mesaj

melissa26, post: 1518423, member: 37970Allah razi olsun
Sohbetten ziyade okumayi seviyorum, bir deneyelim evde yasak varda acikca degil ama dini bir sohbet izlemeye, dinlemeye kalksam hemen kapatilirdi, bende gizli kimse yokken dinlerdim, bir ilahiye bile hasret birakilmistim
neyse bu gunlerin kiymetini bilelim

Subhanallah o nasıl iş imiş ya HU :S Allahu zülcelal aynı musibeti bir daha vermesin kardeş..
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

teşekkürler kardeşim... inşallah bu akşamdan itibaren izlemeye başlayacam...
Reyhani_konyevi

Reyhani_konyevi

Mübarek Üye · 834 mesaj

buket_zeynep, post: 1518427, member: 66278teşekkürler kardeşim... inşallah bu akşamdan itibaren izlemeye başlayacam...

Vallahi o kopyaladığım linklerin tamamını dinleyin ilahiyatçıları müftüleri susturursunuz çöldeki bir su kadar kıymetli olursunuz.Rabbimiz kolaylık versin size ve diğer kardeşlerimize inşaallahu teala..
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

Reyhani_konyevi, post: 1518430, member: 98391Vallahi o kopyaladığım linklerin tamamını dinleyin ilahiyatçıları müftüleri susturursunuz çöldeki bir su kadar kıymetli olursunuz.Rabbimiz kolaylık versin size ve diğer kardeşlerimize inşaallahu teala..

inşallah kardeşim şu aralar bilgiye çok açım.. BENİ ALLAHA yöneltecek herşeye muhtacım resmen
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.