Nemire hocamız ve Elifimbenim ablamız için 1 fatiha 3 ihlas okuyalım
79.558 görüntülenme · 1.138 yanıt
leyla-1 🛡
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.022 mesaj
1 Fatiha, 3 ihlas okudum.
ALLAH rahmet eylesin.
Mekanları cennet olsun inşallah.
ALLAH rahmet eylesin.
Mekanları cennet olsun inşallah.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
tsunami, post: 1524053, member: 119378selamun aleykum hocam rabbim mekaninizi cennet eylesin rahmet ve merhamet etsin gunahlarini af sizin icin edilen dualari kabuletsin insaallah fatihalar okudum selametle dua ile...
( Hocamıza vekaleten ) Aleykum selam
Rabbimiz cc. Sizinde ahırete göçen sevdiklerinizi nurlar içinde yatırsın.Hocamızın ruhuna okuduklarınızı Allah cc. Kabul etsin,sevgili kızınızla sağlık ve mutluluklar içinde hayırlı ve uzun ömürler nasip etsin.Rabbimiz cc. sizden razı ve hoşnut olsun.
Hafız kardeşlerimizi temsilen saygı ve selamlarımızı arz ederiz.
tsunami, post: 1524329, member: 71721selamun aleykum hocam rabbim merhamet ve rahmet eylesin mekanin cennet olsun kabrin nurlarla dolsun fatihalar okudum ruhuna ...
hocamıza vekaleten Aleykum Selam
Kıymetli kardeşimiz sizin şahsınızda hocamıza duada bulunan bütün vefalı kardeşlerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz .Allah cc. okuduklarınızı kabul buyursun,hepinizden razı ve hoşnut olsun. Bu gün çok üzgünüz bu gün çok mahzunuz gurbumuzca tamamlanmış olan 41 Hatmi şerifin duasını kabri başında yapmak ve ziyaretinde bulunmak üzere 20 hafız 15 hafızlık çalışan öğrenci ve 20 Kur'an talebesi toplamda 55 kişi ve Çok kıymetli büyüğümüz İslam hocamızın İmametinde kabir başına gidildi,Hatim duasını yapmak üzere duaya başlayan İslam hocamızın birdenbire hocam canım hocam diye hıçkırıklara boğulması ve sabır duası okumaya başlaması hazır olan bütün kardeşlerimizi göz yaşlarına gark eyledi,neyse çok zorda olsa Hatim duası tamamlandı.Kabre girdiği günden beri her gün okunmakta olan olan hatmi şerifin devamına karar verildi Ve cennet mekan hocamızın çok sevdiği ayran dağıtıldı.Ve bu aciz osman kardeşiniz hocamın el yazısıyla yazmış olduğu sizlerin rumuzları yazılı olan listeden hocamıza tek tek selamlarınız iletildi .
Gurubumuz adına selam ve saygılarımızı arz ederiz.
rabbim sabırlar versin hepimize inşaallah.halil ibrahim amcamızın toprağı bol mekanı cennet olsun.okuduğum fatiha ve ihlası şerifler kabul olsun.
Allaha emanet olun,selamlar...
Allaha emanet olun,selamlar...
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/85734-nemire-hocamiz-ve-elifimbenim-ablamiz-icin-1-fatiha-3-ihlas-okuyalim · 31.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.