Sevgili Nemire hocamız..Mubarek RUH 'larını Allah C.C. na teslim etti...

7.466 görüntülenme · 70 yanıt

Paylaş:
yakais

yakais

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 3.363 mesaj

islamiyet.gen.tr. 'nin sayın üyeleri...;

Çok sevgili NEMİRE '' İbrahim '' hocamız ; geçtiğimiz gece 02: 00 sularında ...Mubarek RUH ' larını Allah C.C. na teslim etmiştir...
Allah C.C. ...Muhammed Mustafa A.S. ve Kur'an-ı Kerim aşığı olan ; Hafız NEMİRE hocamız 'ın definleri bu gün ikindi namazı müteakibinde olacaktır...
Gıyabi Cenaze namazını Türkiye saati ile 16:10 'da bulunduğumuz yerde kılacağız... İştirak etmek isterseniz ...16:10 'da Cenaze namazını bulunduğunuz yerde kılabilirsiniz... Haklarımızı varsa helal ederek ....16:10 Allahu Ekber hitabı ile namaza başlayacak ve Subhaneke duası ...tam eksiksiz okunarak ...selam ile bitirilecek ve 10 ihlas bir fatiha ile tamamlanacaktır...

Başımız sağ olsun...Ailesine ...sevenlerine ve islamiyet. gen. tr nin siz değerli üyelerine sabırlar diliyorum...

Sonsuz selamlarımla...
yakais

yakais

Kişisel veya toplu yapacağınız dua ve hatimlerinizi bizlerden bağımsız olarak okuyarak İbrahim hocamıza kişisel dua ile hediye etmenizi istirham ederim...
Şimdiden şükranlarımızı sunarız...
Selamlar...

Ailesi...sevenleri adına... aciz yakais.
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

Selamun aleykum kac gunlerdir hastanede yogunbakim onundeyiz giremedim internete bugun girmek nasip oldu ve bu aci haberi almak nasip oldu gonuller bicare hocamin hasreti bitti ya bizim ona hasretimiz ne olacak simdi cahidem iyilesince dedesinin elini opmeye goturecektim ibrahim dedesi onun alnindan opecekti rabbim hocama rahmetiyle merhametiyle davransin gunahlarini affetsin her zaman duamdasin ibrahim hocam ben ve kizim seni gormedik tanimadik ama inan cok sevdik seni unutmayacagiz hocam icin bugun yasin ve tesbihler okuyacagim sonrasindada hatimlere baslayacagim insallah yazamiyorum daha fazla selametle dua ile........
melissa26

melissa26

Mübarek Üye · 1.857 mesaj

ben disari aglamaya gidiyorum, Rabbim sabir ver...dunya dar elir artik bu garibe
Rabbim bagisla tabiki o senin kulun...
Rabbim Rahmet eylesin, bizlere sabir versin, cennetinde agirlasin(uzulme yakinda ordasin)insallah
repsol

repsol

Mübarek Üye · 672 mesaj

Rabbim mekanını cennet eylesin güzel abimiz sevdiklerine kavuştu inşallah sabır bize kalan ne kadar kısa bi süre tanısamda herzaman dualarımda olacak inşallah Rabbim ailesine bizlere sabırlar versin dualarımızı ekjsik etmeyeceğiz büyüğümüzden
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

ALLAH rahmet eylesin..
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
yakais

yakais

21- ENBİYÂ SÛRESİ

Bismillâhirrahmânirrahîm.

34. Biz, senden önce de hiçbir beşere ölümsüzlük vermedik. Şimdi sen ölürsen, onlar ebedî mi
kalacaklar?
35. Her nefis ölümü tadacaktır. Sizi bir imtihan olarak hayır ile de şer ile de deniyoruz. Ancak bize
döndürüleceksiniz.

İbrahim nemire hocama Allah Celle Celelehu ..Rahmet etsin...Siz Cenaze namazına katılan ... katılmayan arkadaşlarımdan razı olsun...

Başınız .. Başımız sağ olsun... Allah yakınlarına ve hepimize sabır nasip etsin...
yakais

yakais

Nemire ...İbrahim hocam İnşallah ...Cenneti Ala 'ya ulaşmışsındır...
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

haberi nurayım verdi telde gözyaşlarıyla açtım bilgisayarı... RABBİME EN SEVDİĞİNE kavuştu hocamız... sevdiğinin yanında bizlere haklarını helal etmiştir inşallah
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj

İnna lillahi ve inne ileyhi raciun...
Rabbim rahmetiyle muamele etsin ve Cennetine nail etsin inşallah...
Rabbim kalanlarına sabır versin inşallah...
Yeni hemhal olmuştuk değerli abimizle ama inşallah cennette de hep beraber oluruz...
Hakkımız ver ise her daim helaldir...
Sende hakkını helal et değerli abimiz...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

İnna lillahi ve inne ileyhi raciun, ALLAH rahmet eylesin
nsnygmru

nsnygmru

Aktif Üye · 89 mesaj

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.. Rabbim tüm sevenlerine sabır versin...
denizderya35

denizderya35

Kıdemli Üye · 173 mesaj

allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Mübarek Üye · 2.257 mesaj

allah celle celaluhu rahmet eylesin inşallah,çok üzüldüm.rabbim kalanlarına sabır versin inşallah...
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

Rabbim mekanını cennet eylesin, kabrini cennet bahçelerinden bir bahçe..Ailesine ve tüm sevenlerine büyük sabırlar versin.
Gözlerimden akan yaşlara engel olamadım.. İnsanız işte.. Ölüm hak ama çok üzgünüm..
En güzel hediyemiz, hocamıza yapacağımız dualarımız, okuyacağımız Kur'n'ımız olcaktır..
Rabbim Kur'an'ı nur eylesin, yoldaş eylesin hocamıza.. Bizlere o kadar çok şey kattı ki..
Mütevaziliği, üslubu, imanı, Kur'an'a olan derin aşkı, bizler için çırpınışı.. Hepimizin başı sağolsun..

Rabbim, bizlere ölüm gerçeğini unutturma..
Ölümü her daim ananlardan, ölümü anarken, dirilenlerden eyle..
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

Tanıma fırsatı bulamadım,fakat sahsına olan sevgı saygıyı tum uyelerımızden gordum.Mekanı cennet olsun....Üzgünüm samımı ve yürekten hissiyatlarımla.........Yakınlarına sabır diliyorum........
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Mübarek Üye · 3.771 mesaj

Allah rahmet eylesin,ailesine sevdiklerine sabırlar ihsan eylesin inşallah..kaç gündür vefat haberleri alınca tuhaf oluyorum forumdan :( gaybı Allahtan başkası bilemez şüphesiz,mekanı cennet olur inşallah..
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.

Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.

AMİN..
salavatqetir

salavatqetir

Mübarek Üye · 1.596 mesaj

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun hafiz amcamın.
Rabbim ailesine sabır versin çok üzüldüm
melissa26

melissa26

Mübarek Üye · 1.857 mesaj

Gormeden sevdigim, can insan, sevkatli , saygili, edepli, nur yuzlu, gül sözlü
Peygamber asigi, Ku-an asigi, hak asigi, CAN insan, yokluguna nasil dayansam?
ilk defa hayatimda aldigim en guzel hediyeyi sunan, garip iste bende kendimce okudugum hatmi yetirstirmeye calisiyordum, 7.ayeti vermistim, bana guc katsin diye, Rabbim kizdin mi? simdi okudukca aglayacagim
ben hatmi ona sunacaktim, yine sunacagim ama ...
Rabbim gani gani Rahmet etsin, Rabbim sukurler olsun ki bu guzel insani tanidim, bir nebze olsun
Ah , ah, gorseydim, bu gozler cenneti gormus olacakti...
hacer_fatih

hacer_fatih

Kıdemli Üye · 425 mesaj

Selamun aleykum Abi'mizin haberini yeni aldım şuan şaşkın ve o kadar çok üzgünüm ki evimizden biri gibiydi saygıyla takdir ettiğimiz güzel insandı Rabbim merhametini abimizden eksik etmesin mekanı cennet olsun hakkım varsa helal olsun inşaallah o da bize helal etmiştir o kadar çok söyleyeceğim sözler var ama boğazıma düğümleniyor hepimîzin başı sağolsun
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.