hissettiginiz yasdamisiniz
2.386 görüntülenme · 19 yanıt
RE: hissettiginiz yasdamisiniz
benım yasım 18 gercektende 18 cıktı ve bu test cok guzel oldu.çok saglıklıymısım sevındım....:D:D
benım yasım 18 gercektende 18 cıktı ve bu test cok guzel oldu.çok saglıklıymısım sevındım....:D:D
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
RE: hissettiginiz yasdamisiniz
UZULME TESTI BOSVER SEN KENDINI NASIL HISSEDIYORSAN O YASTASIN
BENIMKI 2 YAS AZ CIKTI FAKAT BEN KENDIMI DAHA GENC HISSEDIYORUM B)B)B)
zerrin yazdı:
Bİ BENİMKİ FAZLA ÇIKTI GALİBA 6 YAŞ YAA :(
UZULME TESTI BOSVER SEN KENDINI NASIL HISSEDIYORSAN O YASTASIN
BENIMKI 2 YAS AZ CIKTI FAKAT BEN KENDIMI DAHA GENC HISSEDIYORUM B)B)B)
RE: biyolojik yaş
S.a kardeşler!bu kelime insana ne kadar candan geliyor.düşünün önce insanlık dairesi sonra mü'min dairesi sonra arkadaşlık dairesi sonra dostluk dairesi sonra kardeşlik dairesi.ona hamdü senalar olsun.Bu arada teknoloji de son sürat hızla devam etmektedir.biyolojik yaştan söz etmişler. bu konuda biyolojik yaş yani kemik testi.bu testte %100 doğru sonuçlar çıkmıyormuş.detayı sızıntı dergisinde detaylı olarak araştırılmış.oraya bakmakta fayda var. isteyen bakabilir.iyi günler s.a
S.a kardeşler!bu kelime insana ne kadar candan geliyor.düşünün önce insanlık dairesi sonra mü'min dairesi sonra arkadaşlık dairesi sonra dostluk dairesi sonra kardeşlik dairesi.ona hamdü senalar olsun.Bu arada teknoloji de son sürat hızla devam etmektedir.biyolojik yaştan söz etmişler. bu konuda biyolojik yaş yani kemik testi.bu testte %100 doğru sonuçlar çıkmıyormuş.detayı sızıntı dergisinde detaylı olarak araştırılmış.oraya bakmakta fayda var. isteyen bakabilir.iyi günler s.a
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/8568-hissettiginiz-yasdamisiniz · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- -sağlık sektöründeki son gelişmeler- Sağlık ve Yaşam 350 cevap
- Zehir Alır mıydınız??? Sağlık ve Yaşam 285 cevap
- bitki uzmanı Sağlık ve Yaşam 232 cevap
- Dişhekimine sorun... Sağlık ve Yaşam 210 cevap
- Kâinat Eczanesi 🌼💐🍂🏵️ Sağlık ve Yaşam 141 cevap
- İdeal Kilonuzu Öğrenmek İster misiniz? Sağlık ve Yaşam 127 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.