İslamiyet Ailesi Sanal Gün

3.194 görüntülenme · 45 yanıt

Paylaş:
deniz14

deniz14

Mübarek Üye · 707 mesaj

EY GÜZEL ALLAH'ım;
Ben elimden geleni yaptım...
Elimden gelmeyenler içinse ellerimi sana açtım...
Cümlemize yardım eyle...
AMİN..
Şu gülen çehreme bakıpta sanmayın beni bahtiyar, attığım her kahkahada binlerce gözyaşı var.
repsol

repsol

Mübarek Üye · 672 mesaj

cuma günü evde olmuyorum ben arkadaşlarla toplanıp okuyoruz cuma vakti o yüzden istesemde katılamayacağım ama perşembe geceden okurum yasin Rabbimin izniyle
nsnygmru

nsnygmru

Aktif Üye · 89 mesaj

deniz14, post: 1516324, member: 2262İnşAllah CAN!! Senide aramızda görmekten mutluluk duyarız.. Sende evde olduğun bi gün davet edersin sende Okuruz Yasin-i Şerif ve duamızı ederz.. Selam ve dua ile

İnşallah evde olduğumda çağıracağım. Selam ve dua ile Allah kabul etsin..
deniz14

deniz14

Mübarek Üye · 707 mesaj

repsol, post: 1516331, member: 2262cuma günü evde olmuyorum ben arkadaşlarla toplanıp okuyoruz cuma vakti o yüzden istesemde katılamayacağım ama perşembe geceden okurum yasin Rabbimin izniyle

Allah razı olsun..Rabbim okuduğun yasin-i şerifleri kabul etsin..
Şu gülen çehreme bakıpta sanmayın beni bahtiyar, attığım her kahkahada binlerce gözyaşı var.
repsol

repsol

Mübarek Üye · 672 mesaj

amin cümlemizin inşallah
deniz14

deniz14

Mübarek Üye · 707 mesaj

Bugün hicranfarukyavuz için yasin okuyacağız.. Hane sahibinin geçmişlerinin ruhları içn varsa sıkntılarının gitmesi için okuyacağız.. ben yasin okuyacağım hicrafarukyavz için.. katılımlarınızı bekliyorum..
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Mübarek Üye · 2.257 mesaj

can kusurabakma giremedim dün akşamdan beri tansiyonumda bi sorun var 8 a 4 ayağa kalkınca başım dönüyor.giremedim foruma.hala pek iyi değilim.bende oturduğum yerden okuyacağım inşaAllah.pek iyi ağırlayamadığım için kusurabakmayın,borcum olsun sizlere...
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

hicranfarukyavuz Kardeşimiz için ben Yasin-i Şerif okudum...
Rabbim kabul eyleye...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

mavci, post: 1516548, member: 12898hicranfarukyavuz Kardeşimiz için ben Yasin-i Şerif okudum...
Rabbim kabul eyleye...

amin abi rabbim kabul etsin allah razı olsun...
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

ikramlarım var ama ekleyemiyorum resimleri malesef :(
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

gülüm neyin var ya
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

buket_zeynep, post: 1516574, member: 104674gülüm neyin var ya

bilmiyorum canım anlamadım dün dersten çıktıktan sonra bi dengesizlik hissettim tansiyonumu ölçtüm 8 e 4.dengeleyemedim yapmadığım şey kalmadı.tuzlu yedim olmadı şekerli su içtim olmadı ayağa kalkınca dengem bozuluyor...
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

yat dinlen bitanem ya
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

buket_zeynep, post: 1516580, member: 106972yat dinlen bitanem ya

öyle yapıyorum zaten canım halim yok hiiiç... oturduğum yerden dua ediyorum boyuna...
deniz14

deniz14

Mübarek Üye · 707 mesaj

hicranfarukyavuz, post: 1516535, member: 95935can kusurabakma giremedim dün akþamdan beri tansiyonumda bi sorun var 8 a 4 ayaða kalkýnca baþým dönüyor.giremedim foruma.hala pek iyi deðilim.bende oturduðum yerden okuyacaðým inþaAllah.pek iyi aðýrlayamadýðým için kusurabakmayýn,borcum olsun sizlere...

Canm çok geçmş olsn. Allah şifalar versin..bnmde işim çktı okuyamadm. akşama yasin okuyacağım.
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

deniz14, post: 1516651, member: 93841Canm çok geçmş olsn. Allah şifalar versin..bnmde işim çktı okuyamadm. akşama yasin okuyacağım.

sağol canım allah razı olsun,rabbim kabul etsin inşaAllah...
deniz14

deniz14

Mübarek Üye · 707 mesaj

hicranfarukyavuz, post: 1516660, member: 95935sağol canım allah razı olsun,rabbim kabul etsin inşaAllah...

Anne ismi sylrsen duam çok çabuk ulaşır.
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

deniz14, post: 1515056, member: 104746: Selamün Aleyküm İslamiyet.gen.tr Ailesi.. Sanal güne HOŞ GELDİNİZ.. Bundan sonra her hafta birinde toplanıp Yasin-i Şerif okuyacağız.. Sonrada pasta börek yiyeceğiz :) Hadi bakalım SANAL GÜNE KATILMAK İSTEYEN HERKESİ BU GÜNE BEKLİYORUM .. HERKES YAPTIĞI BÖREKLERİN PASTALARIN RESİMLERİNİ CEKP KOYSUN..(TABİ İSTEĞE BAĞLI)..

1. GÜN: HİCRANFARUKYAVUZ

aleyküm selam ve rahmetullah ne güzel düşünmüşsünüz Allah razı olsun ben de katılayım inşallah.
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

hicranfarukyavuz, post: 1516576, member: 54443bilmiyorum canım anlamadım dün dersten çıktıktan sonra bi dengesizlik hissettim tansiyonumu ölçtüm 8 e 4.dengeleyemedim yapmadığım şey kalmadı.tuzlu yedim olmadı şekerli su içtim olmadı ayağa kalkınca dengem bozuluyor...
geçmiş olsun kardeşim Alalh şifanı versin. dr a gidersin olmazsa
deniz14

deniz14

Mübarek Üye · 707 mesaj

_ZÜMRA_, post: 1516670, member: 23857aleyküm selam ve rahmetullah ne güzel düşünmüşsünüz Allah razı olsun ben de katılayım inşallah.

Senide aramızda görmekten mutluluk duyarım.. Haftaya cuma günü yasin-i şerif-i kim alacak?? Almak isteyen isim yazdırsın..Selam ve dua ile
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.