KaLBuN_KeSiR, post: 1515172, member: 106972Es selamu aleykum ve rahmaetullah kardeşim..
Başın sağolsun.. Rabbim anneciğinin mekanını cennet eylesin, sana çok büyük sabırlar versin..
Sabredebilmek çok zor ama ölüm er geç hepimizin başına gelecek..
Ölümü bir son olarak değil de, yeni bir başlangıç olarak görmemiz, bir mekan değiştirme olarak düşünmemiz gerekiyor..
Bol bol dua et annen için, ruhuna Kur'an'ı Ker'im oku kardeşim.. Annenin en çok ihtiyacı olan şey, ona dua etmen..
Yasinler, tebareke, amme, fatiha, ihlas sureleri...
Bizler her zaman yanındayız canım..
İstediğin zaman, istediğn her konuda sana elimizden geldiğince yardımcı oluruz..
Anneciğine dua köşesi açar, dualar ederiz hep birlikte..
Rabbim yar ve yardımcın olsun..
Ebû Hüreyre radıyallahu anh’den rivayet edildiğine göre Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:
“İnsan ölünce, üç ameli dışında bütün amellerinin sevabı kesilir:
Sadaka-i câriye, kendisinden istifade edilen ilim, arkasından dua eden hayırlı evlât.”
Müslim, Vasiyyet 14. Ayrıca bk. Ebû Dâvûd, Vasâyâ 14; Tirmizî, Ahkâm 36; Nesâî, Vasâyâ 8
soğolun. amin. elimden geleni yapmaya çalışıyorum annem için :( bende bir son olarak görmüyorum tabiki ama yine de ondan uzak olmak çok acı verci bir şey :(
dua köşesini nasıl nereye açmam gerekiyor bilgi vermeniz mümkün mü acaba
merve_talat, post: 1515205, member: 97643selamün aleyküm kardeşim başınız sağolsun ALLAHIM RAHMET EYLESİN mekanı cennet olsun inşallah allahım sizi cennetin de kavuştursun size de bol sabırlar versin ALLAHIM biliyorum ben de annemi kaybettim acısı çok zor Allahım yardımcınız olsun
EBU HUREYRE(RA) DEN RİVAYET EDİLDİĞİNE GÖRE PEYGAMBER EFENDİMİZ(SAV) ŞÖYLE BUYURDU ;
''İNSANOĞLU ÖLDÜĞÜ ZAMAN ,BÜTÜN AMELLERİNİN SEVABI DA SONA ERER.ŞU ÜÇ ŞEY BUNDAN MÜSTESNADIR;SADAKA-İ CARİYE
İSTİFADE EDİLEN İLİM,KENDİSİNE DUA EDEN HAYIRLI EVLAT'' BOL BOL DUA EDELİM İNŞAALLAH ONLAR BİZDEN DUA BEKLİYORLAR 1 FATİHA 3 İHLAS OKUDUM ALLAHIM KABUL EYLESİN İÇİN SIKILDIĞI ZAMAN BOLBOL YASİN SÜRESİ OKU ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM DUALARIMDASINIZ İNŞALLAH SELAM VE DUA İLE
sağolun:( amin. sizin de başınız soğolsun Allah rahmet eylesin :( evet gerçekten insanın içi yanıyor :( dünya birden bire kocaman oldu sanki .