Receb-i Kamer aabiiimmm :))
5.600 görüntülenme · 60 yanıt
ibra, post: 1517548, member: 96895Nice senelere :)
ALLAH tan razı olacağı bir ömür diliyorum abi :)
Fenerliler çatlasın :D
vaay kardeşim benim Rabbim senden razı olsun..teşekkür ederim güzel temennin için gönlü geniş&güzel kardeşim..fotoğrafta on numara olmuş hani :D Rabbim sırat-ı müstakimden ayırmasın inşallah bizleri bir ömür..vaveyla görmesin hani bu yorumu yol yakınken bi değişiklik mi yapsan ne :D savaş sebebidir benden demesi bak :)
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
RECEB-I KAMER, post: 1517593, member: 114001vaay kardeşim benim Rabbim senden razı olsun..teşekkür ederim güzel temennin için gönlü geniş&güzel kardeşim..fotoğrafta on numara olmuş hani :D Rabbim sırat-ı müstakimden ayırmasın inşallah bizleri bir ömür..vaveyla görmesin hani bu yorumu yol yakınken bi değişiklik mi yapsan ne :D savaş sebebidir benden demesi bak :)
EyvALLAH abi cümlemizden :)
Amin amin :)
abi ya bu facede oluyor ya bu nu şundan gizle diye forumada öyle bi özellik lazım :D
ibra, post: 1517596, member: 115241EyvALLAH abi cümlemizden :)
abi ya bu facede oluyor ya bu nu şundan gizle diye forumada öyle bi özellik lazım :D
sözkonusu fb aleyhinde konuşulan bir söz ise vaveyla arar bulur gizlesen ne fayda :D ayrıca sen tebrik edene kadar nerdeyse 28 olcaktım :D :D :D
AMİN..
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.270
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj
RECEB-I KAMER, post: 1517593, member: 114001vaay kardeşim benim Rabbim senden razı olsun..teşekkür ederim güzel temennin için gönlü geniş&güzel kardeşim..fotoğrafta on numara olmuş hani :D Rabbim sırat-ı müstakimden ayırmasın inşallah bizleri bir ömür..vaveyla görmesin hani bu yorumu yol yakınken bi değişiklik mi yapsan ne :D savaş sebebidir benden demesi bak :)
:) Kardeşlik güzeldir...
Bunu gördüm/görmek istedim... :)
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
RECEB-I KAMER, post: 1517599, member: 104674sözkonusu fb aleyhinde konuşulan bir söz ise vaveyla arar bulur gizlesen ne fayda :D ayrıca sen tebrik edene kadar nerdeyse 28 olcaktım :D :D :D
Abi gene benim vaveyla ile hemşehrilik bağım
sen de o da yok :D yani bana torpil geçmesini umuyorum artık :D
:D :D :D abi anca oldu :)
mavci, post: 1517600, member: 104674:) Kardeşlik güzeldir...
Bunu gördüm/görmek istedim... :)
O'nun Lütfuyla Kardeş Olduk :) 2012 kutlu doğum afişinde görmüştüm çoook hoşuma gitmişti :)
ibra, post: 1517602, member: 110641Abi gene benim vaveyla ile hemşehrilik bağım
Allahtan ümit kesilmez kardeşim..ben çok aleyhte ses etmemeye çalışıyorum hani mavci abimiz de burda ya şu an :D hepimiz kardeşiz der olayı özetlerim :) neyse seneye 16 gün evvel tebrik edersin uzlaşırız kardeşim :D
AMİN..
RECEB-I KAMER, post: 1517606, member: 110641Allahtan ümit kesilmez kardeşim..ben çok aleyhte ses etmemeye çalışıyorum hani mavci abimiz de burda ya şu an :D hepimiz kardeşiz der olayı özetlerim :) neyse seneye 16 gün evvel tebrik edersin uzlaşırız kardeşim :D
:D ya aslında bende öyle ama boş bulunup birazda real madrid heycanıda olunca ister istemez yazdık birşeyler :D
umarım başarabilirsin :D
:D
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.270
- Ödül
- 163

AMİN..
mavci ↗
çok güzel olmuş abim :) benim özetlemeye çalıştığım şeyi hem özetlediniz hem görsellediniz :) top da beşiktaşlıda bu arada :D :D dikkatimi çekti beşiktaş damarı abim kusura bakmayınız :D top bizde söz bizde der misal :)
AMİN..
RECEB-I KAMER, post: 1517612, member: 106972başardım başardım :D kardeşim ben gider,kalanlara selam olsun..burak yılmaz hariç gs ye başarılar dilerim yarın için..sen de kendine iyi bak,dualarında unutma :)
:D en az 3 atar burak :D
RECEB-I KAMER ↗çok güzel olmuş abim :) benim özetlemeye çalıştığım şeyi hem özetlediniz hem görsellediniz :) top da beşiktaşlıda bu arada :D :D dikkatimi çekti beşiktaş damarı abim kusura bakmayınız :D top bizde söz bizde der misal :)
avrupa da top bizde :D neyse fazla uzatmayalım zaten kimin güçlü olduğu hep belli :D
AMİN..
ibra, post: 1517548, member: 96895Nice senelere :)
ALLAH tan razı olacağı bir ömür diliyorum abi :)
Fenerliler çatlasın :D
hep bi fenere düşmanlık nedir nu yaranız geçmek bilmedii :D
artık çok geç herşeyi öğrendim :p
ibraa yoksa facede feneri kötüleyen paylaşımlar yapııp bendenmi gizliyon :D
RECEB-I KAMER, post: 1517599, member: 104674sözkonusu fb aleyhinde konuşulan bir söz ise vaveyla arar bulur gizlesen ne fayda :D ayrıca sen tebrik edene kadar nerdeyse 28 olcaktım :D :D :D
tebrik ediyorum çok doğru dedin :D
ibra, post: 1517602, member: 110641Abi gene benim vaveyla ile hemşehrilik bağım
O'nun Lütfuyla Kardeş Olduk :) 2012 kutlu doğum afişinde görmüştüm çoook hoşuma gitmişti :)
torpil geçmemmi ya aynı şehirde olduğumuz için senin sonun daha çabuk olacak :D
mavci ↗
;)
AMİN..
ibra, post: 1517614, member: 106972:D en az 3 atar burak :D
Kendimde bir ışık gördüm :D
Ama şu da bir gerçek 2 penaltı + 1 firikik mağduru olaraktan maç 3-2 bite bilirdi :))
savaşlar çağdaş ama futbol değil :)) ne yaman çelişki futbolun ruhuna tersmiş ...
VaVeyla, post: 1517661, member: 106972hep bi fenere düşmanlık nedir nu yaranız geçmek bilmedii :D
artık çok geç herşeyi öğrendim :p
ibraa yoksa facede feneri kötüleyen paylaşımlar yapııp bendenmi gizliyon :D
tebrik ediyorum çok doğru dedin :D
torpil geçmemmi ya aynı şehirde olduğumuz için senin sonun daha çabuk olacak :D
;)
yok fenere düşmanlığımız :) Fenerlilere :D (maksat itişmek :D)
eee :D
:D :D en yakın zamanda gitmek lazı mbu diyardan :D
RECEB-I KAMER, post: 1517683, member: 110641:D ibranın torpili süpermiş :D
:D
AMİN..
hayırlı huzurlu mutlu yaşların olsun..
yürektesin, duadasın... çoooooooookkk değerlisin..
iyiki doğdun iyiki tanıdık seni
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.270
- Ödül
- 163
Rabbim sevdiklerinle beraber; hayırlı ve güzel, sağlık, huzur ve mutluluk dolu daha nice yıllar nasip etsin inşallah...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/85530-receb-i-kamer-aabiiimmm · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.