İTİRAF EDİYORUM... (İtiraf Köşesi)
24.799 görüntülenme · 253 yanıt
berat05, post: 1534077, member: 37970Maaşallah ve barekallah...Rabbim daim etsin....Huzur ve iman dolu yuva nasip eylesin inşaallah
Allah razı olsun ablacım..Amin inşallah güzel dualarınıza ablacım çok sağolun..Mevla görelim neyler,neylerse güzel eyler..
buket_zeynep, post: 1534080, member: 37970maşallah maşallah.. maşallah.. ALLAHIM daim etsin kardeşim.. yakında şeker mi yiyecez ne... ayy mutlu oldum.. hadi hayırlısı...
Aminnn inşallah ablacım sağolun :) nasip kısmet..nasipte var ise inşallah yedirir Mevlam :) ben de mutluyum inşallah Rabbimin izni ile :)
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
buket_zeynep, post: 1534094, member: 14074gözlerinin içinin güldüğünü hissettim.. güzel duygular RABBİM tamamına erdirsin kardeşim.. cennetten bir köşe olacak bir yuva nasip etsin sana
kuvvetli bir hissi kablel vuku :) Amin amin inşallah ablam Rabbimden hayırlısı..güzel dualarınıza can-ı gönülden Amin diyorum ablam :) sağolun
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
Hicran-ı Aşkilk itiraf benden olsun...
itiraf ediyorum;
çeşmibülbül-vaveyla-birumut ben sizi erkek zannediyordum,hemcinsimmişsiniz siz :a40:
bende bir zamanlar sitemizde bulunan dinci kardeşimizi erkek sanıyordum mesafeli davranıyordum bir gün öğrendim ki o da hemcinsimmiş:) :a40
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 11
- Ödül
- 38
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.421 mesaj
BİLEN ,BİLENDEN diye arz ettiğimiz Makamı sizlere itiraf etmek istiyorum...
BİLEN tabiki GERÇEK MÜRŞİD ALLAH C.C.dur...
Müracaat ve bağlantı noktamız...
Kur'an-ı Kerim ve Muhammed Mustafa A.S.'dır... Emir,FARZ.SÜNNET ve HADİSlerdir...
HİÇ olmayıda itiraf edeyim...
Hani Allah C.C. Musa A.S. 'a ayakkabını çıkar gel buyurmuştuya Musa A.S. da ayakkabılarını çıkarıp Allah C.C. na yaklaşmıştı...
İşte biz o YOK olmadan..Kibirden..Benlikten uzaklaşan Musa A.S. gibi...
Yok olduk...olmaya çalıştık HİÇ olduk veya istedik ondandır...
Bilğimiz ilmimiz bize göre çok ama başkalarına göre zerredir..Bilemem Allah C.C. bilir...
Bu konuları itiraf ediyorum
Sizleri çok seviyorum...
Selamlar...
GEVHER 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 2.519
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj
Gerçek müslüman olabilmek için içimdeki ENE'den kurtulmalı , dilimden Ben'i söküp atmalıyım.
Her yeni bir bilgi öğrendiğimde aslında hiçbirşey bilmediğimi görmeliyim.
Yaşamımla , ahlakımla eğer ki islamiyeti yansıtamıyorsam o zaman imanımı gözden geçirmeliyim.
şimdi asıl önemli olanın bu olmadığının farkındayım.
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.269
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
Sedaa_*itiraf ediyorum ki önceden bu sitede fazla ilgi göremediğimi düşünüp üzülüyordum. biri benimle ilgili bir şey yazmadıkça moralim bozuluyordu. çocuk kafası işte :)
şimdi asıl önemli olanın bu olmadığının farkındayım.
Ne güzel ;)
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/85520-itiraf-ediyorum-itiraf-kosesi · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.