18,25,18,25,25,27 bunlar alınırsa çok iyi olur kardeşelerim..selametlen....
acil cüz alabilrmisiniz?
3.741 görüntülenme · 34 yanıt
esselamun aleyküm değerli üyerler acil olarak bi kaç tane cüz var alınabilir mi?
VuSLaT_üL ŞéHaDéT, post: 1510736, member: 96566alınabirnir mi kardeşler?
keşke arapça bilseydim de yardımcı olabilseydim,inşallah rabbim en kısa zamanda banada öğrenmeyi nasip eder selametle dua ile...
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
VuSLaT_üL ŞéHaDéT, post: 1510688, member: 96895esselamun aleyküm değerli üyerler acil olarak bi kaç tane cüz var alınabilir mi?
Selamun Aleykum
Sayın Kardeşim bildirdiğiniz cüzleri memnuniyetle alıyorum yarın geceye kadar bitirip size bildiririm.
Selam ve saygılarımla.
ALLAH razı olsun abim çok çok teşekür ediyorum..qerçekten bana çok yardımcı oldunuz..RABBİM mufakatınızı fazlalaştırsın inşALLAH...
asıl ben size teşekkür ederim ne zaman bir ihtiyaç olursa bu yaşlı hafızın Kur'an hizmetkârı olduğunu lütfen hatırlayınız.
Selam ve saygılarımla.
Selam ve saygılarımla.
Selamun Aleykum
Kıymetli kardeşim 18.25.18.25.25.ve 27. cüzler usulüne uygun okunmuştur.Rabbimiz c.c kabul eylesin.Bilgilerinize.
Selam ve saygılarımla.
Kıymetli kardeşim 18.25.18.25.25.ve 27. cüzler usulüne uygun okunmuştur.Rabbimiz c.c kabul eylesin.Bilgilerinize.
Selam ve saygılarımla.
Selamun Aleykum
Sayın kardeşim cüzlerden yarına kadar alan olmazsa hepsi başım üstünedir ben alır okur ve size bildiririm.Lütfen bana bildiriniz.
Selam ve saygılarımla.
Sayın kardeşim cüzlerden yarına kadar alan olmazsa hepsi başım üstünedir ben alır okur ve size bildiririm.Lütfen bana bildiriniz.
Selam ve saygılarımla.
selamun aleyküm kardeşim ben 26 cüzü alırım inşallah yarın akşama kadar okumuş olurum Allah cc izin verirse .
VuSLaT_üL ŞéHaDéT18,25.4. kardeşler bu cüzleri alan varmı?
Selamun Aleykum
Sayın kardeşim 4.18.ve 25. cüzü ben aldım yarın bittiğini size bildiririm.
Selam ve saygılarımla.
baslamis oldugumuz hatimlere de katilim isteriz kardesler
Kendi ozelinizde baslamis oldugunuz hatimler size duser...yani baska gruplarin hatimlerini bize getirmek,olmaz aslinda
siz bilirsiniz, oyle olsaydi benim de baslamis oldugum hatim var katilim az, bende anca okuyorum , tek basima gayret etmeye ugrasiyorum
burdan dagitsam bence hos olmaz, anlamida da olmaz...
Oncelik sitemizde ki hatimlerde birlik olmaya calismak, yoksa herkes verir, elime bir cuz, ne mana?? neyse isteyen istedigi gibi davransin
Kendi ozelinizde baslamis oldugunuz hatimler size duser...yani baska gruplarin hatimlerini bize getirmek,olmaz aslinda
siz bilirsiniz, oyle olsaydi benim de baslamis oldugum hatim var katilim az, bende anca okuyorum , tek basima gayret etmeye ugrasiyorum
Oncelik sitemizde ki hatimlerde birlik olmaya calismak, yoksa herkes verir, elime bir cuz, ne mana?? neyse isteyen istedigi gibi davransin
melissa26baslamis oldugumuz hatimlere de katilim isteriz kardesler
Selamun Aleykum
Muhterem melissa26 kardeşim başladığınız hatimden istediğiniz kadar cüz bana veriniz memnuniyetle okumaya hazırım.
Selam ve saygılarımla.
kardeşim zaten buradaki hatimlerede elimden geldiğince katılıyorum.yazdığımı dikkatli okumadın galiba benim verdiğim cüzler çanakkale şehitlerine ben dağıtacağımı dağıttım zaten burdan da okumak isteyenler olur diye vermek istedim,ama sen biraz farklı düşünüyorsun.bize getirmek olmaz yazmışsın sen almak zorunda değilsin. öncelik sitemizdeki hatimler ama herkese tefriciye okuyoruz kimse de sizin gibi düşünmüyor.
nemire, post: 1511557, member: 96566Selamun Aleykum
Selam ve saygılarımla.
kadeşim ALLAH RAZI OLSUN.20 21 CÜZLERİ VERDİM
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/85364-acil-cuz-alabilrmisiniz · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.