:6yıl evvel bu sitedeydim.sonra bazı aksiliklerden dolayı giremedim ve siteyi kaybettim.yıllar sonra hatırlayıp siteye nasıl erişirim diye düşünürken birgün süpriz bi şekilde bu siteden bana tekrar üyelik geldi çok şaşırdım gönülden istemek bu olsa gerek .rabbim her iki cihanda gönlümüze göre versin arkadaşlar...
allah kalbine göre versin sözünü yaşadım umarım sizede rabbim yaşatsın...
1.602 görüntülenme · 8 yanıt
:
:6yıl evvel bu sitedeydim.sonra bazı aksiliklerden dolayı giremedim ve siteyi kaybettim.yıllar sonra hatırlayıp siteye nasıl erişirim diye düşünürken birgün süpriz bi şekilde bu siteden bana tekrar üyelik geldi çok şaşırdım gönülden istemek bu olsa gerek .rabbim her iki cihanda gönlümüze göre versin arkadaşlar...
kardelele, post: 1510078, member: 37970Hayırlı paylaşımlar diliyorum.
Selametle kalın.
çok teşekkürler rabbime emanetsiniz...
buket_zeynep, post: 1510059, member: 99647AMİN EEE hoşgeldin ozaman
hoşbulduk allaha emanet ediyorum
züleyha yusuf, post: 1509991, member: 54443:
allah razı olsun
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/85323-allah-kalbine-gore-versin-sozunu-yasadim-umarim-sizede-rabbim-yasatsin · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Kalbine Sor, Kalbine… Nasihatler 6 cevap
- Ne mutlu Sen'in kalbine düşene, ne mutlu kalbine Sen düşene!.. Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 2 cevap
- "Hayır ve Şer Allah'tandır."sözünü nasıl anlamalıyız? Güzel Sözler 21 cevap
- Basbakanımız, sizede bu yakışırdi ! ! ! Kutlama ve Tebrik Mesajları 60 cevap
- SİZEDE SORMAK İSTİYORUM! Dini sohbet 8 cevap
- Fransızca Şarkı Sözünü Tercüme Edebilecek Var mı?.. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 7 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.