Levlake Levlak....;
3.005 görüntülenme · 39 yanıt
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 5
- Ödül
- 38
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 3.363 mesaj
Allah C.C. nun dışında...Yani Allah C.C. dan başka...
Kimse bir levlak tan başka yaklaşamaz...
Hiç kimse Allah C.C. suz olamaz...
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 5
- Ödül
- 38
Ancak ; Alemleri yarattım ... Kendime çok yakın olarak ... olmalı idi..
Tabi ki her yaratılan muhtaçtır...Allah C.C. na...
Muhterem üstadım kaleminizden bu gece şu ana kadar bal damladı ancak bu yazıda kalem ufak bir tuttukluk yaptı.
Selam ve Saygılarımla.
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 5
- Ödül
- 38
186. Kullarım, beni senden sorarlarsa, (bilsinler ki), gerçekten ben (onlara çok) yakınım. Bana dua edince,
dua edenin duasına cevap veririm. O hâlde, doğru yolu bulmaları için benim davetime uysunlar,
bana iman etsinler.
3- ÂL-İ İMRÂN SÛRESİ ;
45. Hani melekler şöyle demişti: “Ey Meryem! Allah, seni kendi tarafından bir kelime ile müjdeliyor ki, adı
Meryem oğlu İsa Mesih’tir. Dünyada da, ahirette de itibarlı ve Allah’a çok yakın olanlardandır.”
11- HÛD SÛRESİ ;
61. Semûd kavmine de kardeşleri Salih’i peygamber gönderdik. Dedi ki: “Ey kavmim! Allah’a kulluk edin.
Sizin O’ndan başka hiçbir ilâhınız yok. O, sizi yeryüzünden (topraktan) yarattı ve sizi oranın imarında
görevli (ve buna donanımlı) kıldı.6 Öyle ise O’ndan bağışlanma dileyin; sonra da O’na tövbe edin.
Şüphesiz Rabbim yakındır ve dualara cevap verendir.
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 5
- Ödül
- 38
nemire, post: 1509775, member: 117733Selamun Aleykum
Muhterem üstadım kaleminizden bu gece şu ana kadar bal damladı ancak bu yazıda kalem ufak bir tuttukluk yaptı.
Selam ve Saygılarımla.
Doğrusunu isterseniz bu cümleyi Yani...Ey Muhammed Sen olmasa idim Alemleri yaratmazdım cümlesini nasıl düzeltiriz diye çalışma idi... Çünkü kelime yanlış manada kullanılmış...Kullananlar yanlış anlamış olabilir düzeltelim istemiştik...Olmadı mı ?
Hata nerede oldu...?
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 5
- Ödül
- 38
O hatalı oldu dediğiniz...
Alemleri sen olmasan yaratmazdım cümlesi ...sanırım biraz sevgiden ifade edilmiş olabilir...İşte o yanlışlığı düzelteyim için o son yazıyı eklemiştim siz hatalı dediniz...
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 5
- Ödül
- 38
nemire, post: 1509780, member: 96895yüce Rabbimiz Alemleri meleklerde dahil yalnız yüce zatının tanınması ve bilinmesi için yaratmıştır.
Amenna ancak kendine yakın ve muhtaç yaratmıştır ...sözü levlake levlaka uyuyor...
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 5
- Ödül
- 38
Doğrusunu tabi ki Allah C.C. bilir...
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 5
- Ödül
- 38
nemire, post: 1509784, member: 96895Muhterem üstadım elbetteki bu kelimeyi büyük bir peygamber sevgisi ile yazıldığını biliyoruz,ancak çok tehlikeli bir tabirdir isterseniz izah ederim.
Mümkünse..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/85306-levlake-levlak · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.