Babaannem için de bir Fatiha okur musunuz?
10.684 görüntülenme · 134 yanıt
1 fatiha 3 ihlas okudum Allahım kabul etsin mekanı cennet olsun Allahım sizi cennetin de kavuştursun cemalini görmeyi peygamber efendimize komşu olmayı nasip eylesin selam ve dua ile
FAZİLETİN EN ÜSTÜNÜ SANA GELMEYENE GİTMEN , VERMEYENE VERMEN , KÖTÜLÜK EDENE İYİLİK ETMENDİR .[HZ.MUHAMMED (S.A.V) ]
3 İhlas 1 Fatiha 1 Ayetel kürsi okudum Rabbim kabul buyursun insallah mekani cennet olsun AMIN..
Yagmurbey1 Fatiha 3 İhlas okudum.
Allah kabul etsin. Mekanı cennet olsun inşallah.
merve_talat1 fatiha 3 ihlas okudum Allahım kabul etsin mekanı cennet olsun Allahım sizi cennetin de kavuştursun cemalini görmeyi peygamber efendimize komşu olmayı nasip eylesin selam ve dua ile
setenay_eslem3 ihlas 1 fatiha.mekanı cennet olsun inşallah
hakyolu007, post: 1514327, member: 1106413 İhlas 1 Fatiha 1 Ayetel kürsi okudum Rabbim kabul buyursun insallah mekani cennet olsun AMIN..
ayla.se, post: 1514329, member: 1177331 Fatiha 3 İhlas okudum.
Hüzünlü, post: 1514939, member: 35851 Fatiha 3 İhlas okudum.
hakyolu007, post: 1515646, member: 1185783 İhlas,1Fatiha,1 Ayet-el Kürsi okudum
Allah kabul etsin inşallah.
Amin. Allah razı olsun hepinizdende sağolun. Allah cümlemize sevdikleriyle cennette buluşmayı nasip etsin inşallah...Allah'a emanet olun Selam ve Dua ile...
Allah rahmet eylesin.Mekanı Cennet olsun inşallah
3 İhlas,1Fatiha,1 Ayet-el Kürsi okudum
Allah rahmet eylesin.Mekanı Cennet olsun inşallah
Allah rahmet eylesin,mekanı Cennet olsun inşallah
3 İhlas,1 Fatiha,1 Ayet-el Kürsi okudum
Rabbim,kabul etsin inşallah.
3 İhlas,1 Fatiha,1 Ayet-el Kürsi okudum
Rabbim,kabul etsin inşallah.
Allah rahmet eylesin. 1 fatiha 3 ihlas ve 1 ayet-el kürsi okudum. Mekanları cennet olsun inşallah..
Allah rahmet eylesin. 1 fatiha 3 ihlas ve 1 ayet-el kürsi okudum. Mekanları cennet olsun inşallah..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/85251-babaannem-icin-de-bir-fatiha-okur-musunuz · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.