Değerli kardeşimiz "elifimbenim" Hakk'ın Rahmetine Kavuşmuştur. !!!!! HATİM ve DUA

58.064 görüntülenme · 703 yanıt

Paylaş:
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj

Allah celle celaluhu rahmeti ile muamele eylesin değerli kardeşimizi inşaAllah
Allah imanımızı dünyadada ukbadada sabit kılsın inşaAllah
mir_erhan

mir_erhan 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj

nemire, post: 1508001, member: 14074Selamun Aleykum

Muhterem Kardeşim ; Merhume Nebahat hanım kardeşimizin ruhuna bağışlanmak üzere üzerimize aldığımız hatmi şerif çok şükür 10 dakika önce tamamlandı.Sizin bildirdiğiniz cüzler değil bütün Kur'an devredilmiş ve gecikmeden hatim bitirilmiştir,biz hakkımızı helal ettik ve sizleri de duasını yapmak üzere vekil ettik.Muhterem kardeşim acizane bu hafız amcanızın yetiştirdiği 4 tane hafızımız daha vardır'ki bir tanesi türkiye çapında hafızlık müsabakasında derece almıştır,ve bu ihtiyarın gururu olmuştur.Kardeşim bunları size anlatma sebebim eğer acele hatim indirilmesi gereken bir durum olursa ben ve öğrencilerim emrinizdeyiz.
Not ; Cahidecikten hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.

Selam ve saygılarımla.

Aleyküm Selam...
Sevgili hocam.. Allah c.c. sizlerden razı olsun...
Ne Büyük bir nimetki görmezsek bile sizinle diyalog halindeyiz..
Ne güzel bir nasipki aramazdasınız..
Sadece Maşallah diyorum...
ve Sevgili NEBAHAT ablamız.... Rabbimiz Sana Rahmet eylesin... Ne güzel ki Arkandan seni hiç tanımayanlar sana avuç avuç dua etmekteler. Değerli hocalarımız sana hatimler indirmekteler...Allah taksiratını affetsin...
Okunanları kabul eyleyip Ruhuna ulaştırsın inşallah...

bende bir Mülk Süresi İle 10 fatiha 10 İhlas ve 100 Salavat okudum... Rabbimz kabul eylesin..

selam ve dua ile
nsnygmru

nsnygmru

Aktif Üye · 89 mesaj

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah. Bende 1 fatiha 3 ihlas ve 1 ayetel kürsi okudum.
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

nemire, post: 1508001, member: 14074Selamun Aleykum

Muhterem Kardeşim ; Merhume Nebahat hanım kardeşimizin ruhuna bağışlanmak üzere üzerimize aldığımız hatmi şerif çok şükür 10 dakika önce tamamlandı.Sizin bildirdiğiniz cüzler değil bütün Kur'an devredilmiş ve gecikmeden hatim bitirilmiştir,biz hakkımızı helal ettik ve sizleri de duasını yapmak üzere vekil ettik.Muhterem kardeşim acizane bu hafız amcanızın yetiştirdiği 4 tane hafızımız daha vardır'ki bir tanesi türkiye çapında hafızlık müsabakasında derece almıştır,ve bu ihtiyarın gururu olmuştur.Kardeşim bunları size anlatma sebebim eğer acele hatim indirilmesi gereken bir durum olursa ben ve öğrencilerim emrinizdeyiz.
Not ; Cahidecikten hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.

Selam ve saygılarımla.

Aleykum selam saygideger buyugum
Allah katinda kabul buyursun rabbim siz ve ogrencilerinizin ne muradi varsa dunyada ve ahirette sizlere nasip etsin.
Edilen dualar okunan hatimler cekilen tesbihler nebahat ablamizin yaninda bulunsun insallah yar ve yardimcisi olsun varsa kabir azabi ceken ruhunu ferahlatsin sorgu meleklerinin suallerini cevaplarken kolaylik saglasin siraat koprusunden hizla gecmesine yardimci olsun okunan kur'an-i kerimin her harfi sefaatcisi olsun mekani cennetten bir kose olsun sadik kullara komsu eylesin hatmimiz sevap mertebesini artirsin insallah ...........

Not...cahidenin sifasi sizin dularinizla yavruma tecelli edecek insallah .

Selametle dua ile...
tsunami

tsunami

_YUSUF_, post: 1508003, member: 96895Allah celle celaluhu rahmeti ile muamele eylesin değerli kardeşimizi inşaAllah
Allah imanımızı dünyadada ukbadada sabit kılsın inşaAllah

Amin....amin...amin....
tsunami

tsunami

mir_erhan, post: 1508004, member: 96895

Aleyküm Selam...
Sevgili hocam.. Allah c.c. sizlerden razı olsun...
Ne Büyük bir nimetki görmezsek bile sizinle diyalog halindeyiz..
Ne güzel bir nasipki aramazdasınız..
Sadece Maşallah diyorum...
ve Sevgili NEBAHAT ablamız.... Rabbimiz Sana Rahmet eylesin... Ne güzel ki Arkandan seni hiç tanımayanlar sana avuç avuç dua etmekteler. Değerli hocalarımız sana hatimler indirmekteler...Allah taksiratını affetsin...
Okunanları kabul eyleyip Ruhuna ulaştırsın inşallah...

bende bir Mülk Süresi İle 10 fatiha 10 İhlas ve 100 Salavat okudum... Rabbimz kabul eylesin..

selam ve dua ile

Allah razi olsun abim rabbim kabul buyursun ..
tsunami

tsunami

nsnygmru Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah. Bende 1 fatiha 3 ihlas ve 1 ayetel kürsi okudum.

Allah razi olsun selametle dua ile..
nemire(MERHUM)

nemire(MERHUM)

Mübarek Üye · 679 mesaj

Muhterem Kardeşim Rabbim şahitdir ki günde beş vakit namazımızda ve gece teheccüd namazımızda cahidecik için dua etmekteyiz.Sizden sevinçli haberi aldığımız gün 41 rekat şükür namazı üzerimize farz olsun.

Selam ve saygılarımla.
tsunami

tsunami

nemire, post: 1508015, member: 54443Muhterem Kardeşim Rabbim şahitdir ki günde beş vakit namazımızda ve gece teheccüd namazımızda cahidecik için dua etmekteyiz.Sizden sevinçli haberi aldığımız gün 41 rekat şükür namazı üzerimize farz olsun.

Selam ve saygılarımla.

Allah razi olsun ......
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

çok üzüldüm gerçekten şimdi girip mesaj yazamayacak mı yani
alışkındım ben onunla yazışmaya... hatim yapmaya...
ağlayarak yazıyorum yani çok üzüldüm hiç beklemiyordum hep iyileşecek diye bekliyordum
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım ablam benim
inna lillah ve inna ileyhi raciun
Seyren

Seyren

Mübarek Üye · 1.036 mesaj

:AAyyy ben siteye bayağıdır giremiyordum.Şimdi okuyunca içimden birşeyler koptu.Allah rahmet eylesin.Burası bir aile gibiydi.Sanki kendi yakınımı abamı kaybetmiş gibi üzüldüm.Rabbim ailesine sabırlar versin.Mekanı cennet olsun inşallah. 3 İhlası Şerif 1 Fatihayı Şerif okunmuştur. :((
Kur'ana sevdalı

Kur'ana sevdalı

Mübarek Üye · 2.706 mesaj

Takdiri İlahi dizi dizidir
Her kula ayrı bir yazı yazılır
Bakarsın beklenen sıra bozulur.
Can tende emanettir gün gelir söner
Allah cc tan gelenler Allaha döner.

Ablamızdı birtanemizdi hayır yapmak için yarışan bir ablamızdı gerçekten çok üzdü bizi ama bi gerçek varki;''''''KÜLLÜ NEFSİN ZAİKATÜLMEVT.'''Her canlı ölümü tadacaktır.
Rabbım Rahmetiyle,Merhametiyle muamele eylesin inşaallah.
Ruhu şad,mekanı cennet olsun.

Kıymetli ablamız için 1 Hatmi şerif ve 40 Yasin okunmuştur.Rabbım kabul eylesin inşaallah.
tsunami

tsunami

Kur'ana sevdalı, post: 1508062, member: 54443Takdiri İlahi dizi dizidir
Her kula ayrı bir yazı yazılır
Bakarsın beklenen sıra bozulur.
Can tende emanettir gün gelir söner
Allah cc tan gelenler Allaha döner.

Ablamızdı birtanemizdi hayır yapmak için yarışan bir ablamızdı gerçekten çok üzdü bizi ama bi gerçek varki;''''''KÜLLÜ NEFSİN ZAİKATÜLMEVT.'''Her canlı ölümü tadacaktır.
Rabbım Rahmetiyle,Merhametiyle muamele eylesin inşaallah.
Ruhu şad,mekanı cennet olsun.

Kıymetli ablamız için 1 Hatmi şerif ve 40 Yasin okunmuştur.Rabbım kabul eylesin inşaallah.

Allah razi olsun rabbim katinda kabul buyursun.selametle dua ile...
tsunami

tsunami

Seyren, post: 1508056, member: 88924:AAyyy ben siteye bayağıdır giremiyordum.Şimdi okuyunca içimden birşeyler koptu.Allah rahmet eylesin.Burası bir aile gibiydi.Sanki kendi yakınımı abamı kaybetmiş gibi üzüldüm.Rabbim ailesine sabırlar versin.Mekanı cennet olsun inşallah. 3 İhlası Şerif 1 Fatihayı Şerif okunmuştur. :((

Allah razi olsun selametle dua ile...
mir_erhan

mir_erhan 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj

Sevgili Ablamız...
Sana RAHMET ETSİN ALLAH....
3 Fatiha 3 İhlas 3 Ayetel Kürsi Hediyemdir Ruhuna...Ulaştırsın Allah c.c.
tsunami

tsunami

mir_erhan, post: 1508198, member: 96895Sevgili Ablamız...
Sana RAHMET ETSİN ALLAH....
3 Fatiha 3 İhlas 3 Ayetel Kürsi Hediyemdir Ruhuna...Ulaştırsın Allah c.c.

Allah razi olsun abimselametle dua ile...
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj

Aldığım cüz ve dualar okunmuştur inşallah...
Rabbim kabul eyleye...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
bir_umut

bir_umut

Mübarek Üye · 2.564 mesaj

ve aleykümselam
Allah cc rahmet etsin, mekanı cennet olsun inş.

bende bir yasin okuyayım inş.
tsunami

tsunami

mavci, post: 1508281, member: 96895Aldığım cüz ve dualar okunmuştur inşallah...
Rabbim kabul eyleye..

Allah kabul etsin abim ablamizin yaninda bulunur insallah.selametle dua ile..
tsunami

tsunami

bir_umut, post: 1508286, member: 54443ve aleykümselam
Allah cc rahmet etsin, mekanı cennet olsun inş.

bende bir yasin okuyayım inş.

Allah razi olsun selametle dua ile...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.