HIRA Mağarasına kavuşmak...

3.376 görüntülenme · 43 yanıt

Paylaş:
Kur'ana sevdalı

Kur'ana sevdalı

Mübarek Üye · 2.706 mesaj

ALLAHÜEKBER ALLAHÜEKBER ALLAHÜEKBER...
İnşaallah be kardeş inşaallah...Rabbım bu ruhla O mübarek yerleri ziyaret etmeyi isteyen herkese nasip eylesin.
Amiin.
melissa26

melissa26

Mübarek Üye · 1.857 mesaj

Ziyaret mi ? Hiradayim kardesim (bosver aldirma) tefekkurde ordayim , hep ordayim , tek , tek ögrenmeden ayrilmak yok!
Hiç gitmek istermiyim ? Rabbul alemin seslenirken Allahim , dur ... dur nefesim kesiliyor dur ne olur yine seyredeyim
Ne oluyor yahu? yok birsey araya girenler olunca goruntu yok!
Ne olur devam edin!
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

Allah C.C. ....Allah C.C. ... Allah C.C. ... Hu.....

La İlahe İlla HU....

HAYIRLI GÜNLERİNİZ OLSUN.
SELAMETLE KALIN.
yakais

yakais

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 3.363 mesaj

Hıra Mağarasını ziyaret ettiğini söyleyen bir kişiye...Hasret ve sevgi ile sordum...Hıra Mağarasında namaz kıldın mı...? kıldım diye cavap verdi...Anlatırmı sın diye sordum...;
Nur dağına çıktık dağda kayalar var gece ses veriyor çatır...çıtır... Allah Allah Bir rüzgar çıkıyor kum yapıp uzaklara götürüyor...dedi...
Ben ısrarla yok onu değil ...Hıra Mağarasında nasıl namaz kıldın diye anlatmasını istedim...
Taşlardan nasıl ses geliyordu diye geçiştirdi...

Beklentimiz...; Arkadaş...Mağaranın içine şöyle bir Salavatlarla içeri girdim...derin nefes aldım...kokuyu içime çektim demesini bekliyorduk....heyhat ne gezer...

Şimdi gelelim öze...Arkadaşım Hac ziyareti davete icabettir...Zengin ziyareti gösterişi değildir...Mümin gider... Ümmed gelirsin...beklerdik...
vesselam..
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.