Tefriciye Okur Musunuz?

15.744 görüntülenme · 221 yanıt

Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Es selamu aleykum ve rahmetullah arkadaşlar..
Forum üyelerimizden hicranfarukyavuz kardeşimizin niyeti üzerine salat-ı tefriciye okuyoruz..
Dualarımızda bu kardeşimizi de unutmayalım..

Niyeti:
Eşimle barışmam niyetine salatı tefriciye okumak istiyorum.
İnsallah okunan salati tefriciyelerinin yüzü suyu hürmetine Rabbim yuvamızı dağılmaktan kurtarır. Eşimin kalbine yumuşaklık sevgi ve muhabbet verir bana karşı insaAllah.
Niyetim bu. Okumada bana yardım ederseniz sevinirim. Allah (celle celaluhu) şimdiden razı olsun...
hicranfarukyavuz

tefriciyemiz bitti..
Okuyanların ağzına sağlık. Rabbim kendilerinden razı olsun..

tsunami kardeşimizin kızının şifa bulması için yeni tefriciye başlatıyoruz arkadaşlar..
Katılımlarınızı bekliyoruz..

Tefriciyemiz bitmiştir..

Okunan:mir erhan
Niyeti: Oğlunun şifa bulması ve tüm hastalara şifa niyetiyle..
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

KaLBuN_KeSiR, post: 1501283, member: 95935
Es selamu aleykum ve rahmetullah arkadaşlar..
Forum üyelerimizden hicranfarukyavuz kardeşimizin niyeti üzerine salat-ı tefriciye okuyoruz..
Dualarımızda bu kardeşimizi de unutmayalım..

Niyeti:
Eşimle barışmam niyetine salatı tefriciye okumak istiyorum.
İnsallah okunan salati tefriciyelerinin yüzü suyu hürmetine Rabbim yuvamızı dağılmaktan kurtarır. Eşimin kalbine yumuşaklık sevgi ve muhabbet verir bana karşı insaAllah.
Niyetim bu. Okumada bana yardım ederseniz sevinirim. Allah (celle celaluhu) şimdiden razı olsun...
hicranfarukyavuz

Canım hoşgeldin öncelikle :) allah razı olsun senden de inşallah.ben bugün 100 okuyacağım az kaldı bitmesine.tsunami 500 aldı allah razı olsun.buket_zeynep arkadaşımızda okuyacak inşallah sende geldin aramıza çok ama çok mutlu oldum.allahım yar ve yardımcımız olsun dualarımızı kabul etsin inşallah... amin...
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

hicranfarukyavuz, post: 1501284, member: 96895Canım hoşgeldin öncelikle :) allah razı olsun senden de inşallah.ben bugün 100 okuyacağım az kaldı bitmesine.tsunami 500 aldı allah razı olsun.buket_zeynep arkadaşımızda okuyacak inşallah sende geldin aramıza çok ama çok mutlu oldum.allahım yar ve yardımcımız olsun dualarımızı kabul etsin inşallah... amin...

Hoşbulduk canım :) Sen de hoşgeldin..
Ben de 200 tane okurum. Arkadaşım da 500 tane alıyor..
Rabbim kabul etsin okunanları inşaAllah..
GülünSanaAşkı

GülünSanaAşkı

100 tanede bana yazabilirsiniz.Rabbim İnşaAllah okunan Salati Tefriciyelerinin hürmetine yuvanızı kurtarır ve eski mutlu günlerinize dönersiniz.
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

KaLBuN_KeSiR, post: 1501286, member: 96895Hoşbulduk canım :) Sen de hoşgeldin..
Ben de 200 tane okurum. Arkadaşım da 500 tane alıyor..
Rabbim kabul etsin okunanları inşaAllah..

hoşbulduk :) sağolun canım allah razı olsun.şimdiden 1300 oldu rabbim kabul eder inşallah amin...
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

4444 Salat-ı Tefrciye

hicranfarukyavuz.................100
tsunami............................500
buket_zeynep....................
Kalbun_Kesir......................200
nazlım..............................500
GülünSanaAşkı.....................100
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

GülünSanaAşkı, post: 1501288, member: 96895100 tanede bana yazabilirsiniz.Rabbim İnşaAllah okunan Salati Tefriciyelerinin hürmetine yuvanızı kurtarır ve eski mutlu günlerinize dönersiniz.

teşekkürler allah razı olsun yazıyorum hemen ya çok çok teşekkür ederim çok mutlu oldum... :) 1400 oldu :)
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

GülünSanaAşkı, post: 1501288, member: 96895100 tanede bana yazabilirsiniz.Rabbim İnşaAllah okunan Salati Tefriciyelerinin hürmetine yuvanızı kurtarır ve eski mutlu günlerinize dönersiniz.

teşekkürler allah razı olsun yazıyorum hemen ya çok çok teşekkür ederim çok mutlu oldum çook... :) 1400 oldu :)
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

hicranfarukyavuz, post: 1501289, member: 79712hoşbulduk :) sağolun canım allah razı olsun.şimdiden 1300 oldu rabbim kabul eder inşallah amin...

Amiin canım inşaAllah.. Rabbim okuduklarımızı kabul eylesin inşaAllah..
Her namazımızdan sonra dualarımızı da unutmayalım..
GülünSanaAşkı

GülünSanaAşkı

Rabbim cümlemizden razı olsun İnşaAllah.Okudukça sizi bilgilendiririm.
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

KaLBuN_KeSiR, post: 1501290, member: 968954444 Salat-ı Tefrciye

tsunami............................500
Kalbun_Kesir......................200
nazlım..............................500

gülünsanaaşkı......................100
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

4444 Salat-ı Tefrciye

tsunami................................500
Kalbun_Kesir.......................200
nazlım..................................500
GülünSanaAşkı...................100

Toplam..............................1.400
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

GülünSanaAşkı, post: 1501294, member: 74847Rabbim cümlemizden razı olsun İnşaAllah.Okudukça sizi bilgilendiririm.

aminnn....
tsunami

tsunami

Ooooo masallah sayi baya artmis ben diger actigim forumu takip etmeyeyim ozaman.
tsunami

tsunami

Allah razi olsun kimin kardesi nede olsa sagol murat kardesim.
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

tsunami, post: 1501299, member: 96895Ooooo masallah sayi baya artmis ben diger actigim forumu takip etmeyeyim ozaman.

Canım ben görmedim konu açtığını kusura bakma..
Senin konundan devam edilsin. Ben bu konuyu kaldırtırım..
tsunami

tsunami

KaLBuN_KeSiR, post: 1501302, member: 59734Canım ben görmedim konu açtığını kusura bakma..
Senin konundan devam edilsin. Ben bu konuyu kaldırtırım..

Farketmez kardesim amac ayni nede olsa burdan devam..
GülünSanaAşkı

GülünSanaAşkı

Rabbim bizi razı olduğu kullarından eylesin abla,sağol :)
Mü'minler ancak kardeştirler.Öyleyse kardeşlerinizin arasını düzeltin.Allah'a karşı gelmekten sakının ki size merhamet edilsin.

Hucurat-10
Bir Mümin kardeşimizin sıkıntısı bizim sıkıntımızdır..
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

tsunami, post: 1501304, member: 59734Farketmez kardesim amac ayni nede olsa burdan devam..

Tamam canım o zaman senin konunu kaldırtırız.. Okunan sayılar karışmasın..
tsunami

tsunami

Tamam sen kafana gore takil ben takip ederim.

Giriş yap ve cevap yaz.