yakais, post: 1498563, member: 59734Annelerimiz Özde NUR...Sonrada Baş Tacıdır...Ayağının altı öpülesi....Cennet kokulu Annelerimize Selamlar...
E...Babalarımızda...kucaklanası... bağıra basılası babalarımız...
İkiside canlarımız...
Acizane.. bizimkiler...Allah C.C. 'nun emrinde...Rabbim Rahmet eylesin...Selamlar...
Selamun Aleykum
Muhterem üstadım Yüce Kitabımızda Rabbimiz Seni yarattığım için önce bana sonrada anne ve babana şükret buyurmaktadır, sahbeden birsi yüce peygamberimize s.a.v Yâ Resûlullah annemi sırtımda kabeye götürsem ve tavaf ettirsem sonrada geri getirsem annemin hakkını ödemiş olabilirmiyim diye sorunca Fahri Kâinat efendimiz evet bu dediklerini yaparsan onun seni karnında taşıdığı bir günün bir dakikası kadar hakkını ödemiş olursun diye buyurmuş,artık biz ölçüyü düşünelim haklarını ödememiz imkansız ancak helal ederlerse ne mutlu bize çok şükür bu fakir ikisindende canı gönülden helallıklarını aldı.
Muhterem üstadım ben de sizin gibi annesini ve babasını kaybettmiş birisiyim üstelik 8 sene önce sevgili eşimi ve eşimden daha öncede bir oğulumu kaybettim,Ama ne yapalım bize boyun eymek ve itaat etmek düşer,başka türlü olması da zaten asla düşünülemez .
Veren sensin,alan sensin gayri söz söylemek bizim ne haddimize. Yüce Rabbimiz c.c Muhterem babanız beyefendiye ve muhterem anneniz hanımefendiye rahmet eylesin kabirleri nûr makamları cennet olsun ne mutlu onlara ki sizin gibi ilim ehli bir evlat yetiştirmişler.
Selam ve selametle kalınız .Sonsuz saygı ve sevgilerimle.