MEVLİD KANDİLİ- 23 OCAK 2013- ÇARŞAMBA için

9.304 görüntülenme · 50 yanıt

Paylaş:
Paradiseee

Paradiseee

Kıdemli Üye · 159 mesaj

Annem için de almak istiyorum. 1000 salavat 500 tevhid 100 şahadet.
Emine Emel

Emine Emel

Kıdemli Üye · 397 mesaj

hayırlı günler 1.000 er tane de ben aldım inş kelime i tevhid ve kelime i şehadet ve selavat rabbim kabul buyursun inş
mrv.nl

mrv.nl

Üye · 23 mesaj

herkesin ağzına yüreğine sağlık inşallah ulaşmıştır efendimize.. yarın teslim edicem ve duasını da yapacağız.. Rabbim kabul etsin inşallah..
Reyhani_konyevi

Reyhani_konyevi

Mübarek Üye · 834 mesaj

Sadece kandillerde mi hatırlayacağız efendimizi? O(sallallahu teala aleyhi vesellem) sürekli biz ümmetini anardı bizler ne kadar az düşünüyoruz gözümüzün nurunu, efendimizi..O(sav)'nun boyasıyla boyanmadıkça O(sav)'na asla layık olamayacağız,bu zamanda ben tek başıma efendimizin 4000i aşkın sünnetini yaşarım günün 24saatinde derse eline hiçbirşey geçmez,yol odur ki efendimize ve sonunda bizi rabbimiz tealaya vasıl edecek bir yoldur,bu yol tasavvuftan başka birşey değildir.Allahu zülcelal Mevlid kandilinizi mübarek eylesin.Bu gece kendimizde ölüp, Rabbimizde dirilmeyi nasip eylesin rabbim bizlere! amin.
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

Hayırlı sabahlar diliyorum.
Kandiliniz mübarek olsun.
5000 adet salavat okudum.
Allah kabul etsin.
Selametle kalın.
Emine Emel

Emine Emel

Kıdemli Üye · 397 mesaj

Arkadaşım MERYEM ÇAKICI da ilk defa katılacak şimdilik 1000 tane salavat aldı çalıştığı için Rabbim kabul buyursun adını yazarsanız cok sevinecek Allah razı olsun
Emine Emel

Emine Emel

Kıdemli Üye · 397 mesaj

Meryem çakıcı 1000 tane daha okumuş inş kabul olunmuştur
mrv.nl

mrv.nl

Üye · 23 mesaj

kelimei şahadet : 21.200
kelimei tevhit : 300.000 küsür
salavat : 200.000 küsür bugün kursumuzda duasını yapıp efendimize bağışladık inşallah ulaşşmıştr.yetiştiremeyenler okuyup bitirsin inşallah
ayrıca kandil bitti die okumayaı bırakmayalım reyhani_konyevi arkadaşımzn dediği gibi okumaya devam edelim arkadaşlar ne kadar çok okursak efendimizi o kadar çok mutlu ederiz
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

mrv.nlkelimei şahadet : 21.200
kelimei tevhit : 300.000 küsür
salavat : 200.000 küsür bugün kursumuzda duasını yapıp efendimize bağışladık inşallah ulaşşmıştr.yetiştiremeyenler okuyup bitirsin inşallah
ayrıca kandil bitti die okumayaı bırakmayalım reyhani_konyevi arkadaşımzn dediği gibi okumaya devam edelim arkadaşlar ne kadar çok okursak efendimizi o kadar çok mutlu ederiz

Rabbim okunanları kabul eylesin kardeşim..
Okuyan kardeşlerimizden Rabbim razı olsun..
mrv.nl

mrv.nl

Üye · 23 mesaj

kardeşim sen okumaya bitirmeye çalış okuyamıyosan okuyalım biz tabi ki helal olsun ne demek
mrv.nl

mrv.nl

Üye · 23 mesaj

rabbim kabul etsn inşallah
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.