Arkadaşlar Kendimi Daha Çok Allah Yoluna Adamak İstiyorum.İçimde Bir Boşluk Var Bu Boşluğu İslamla Doldurmak İstiyorum.Bana Ne Gibi Önerileriniz Olabilir.İlk İşim 5 Vakit Namaz Kılmak Birde Küfür Etmemeye Çalışmak.Sosyal Hayatım Yüzünden 5 Vakit Namaz Kılamıyorum.Ama Bundan Sonra Hiçbirşeyin Namaz Kılmama Engel olmasına İzin Vermiyeceğim.Sizinde Bana Tavsiyeleriniz Varmıdır?
İslamı Yaşamak.
872 görüntülenme · 1 yanıt
Bu forumda bol bol dolaş, dini konulara göz at. Buradakiler ile takıl. Şöyle 1-2 ay konuştuğunda onlar gibi yumuşak kalpli oluyorsun, çok da bilgileniyorsun... :)
Muhtazaf abim ve Yakais abim var, bize bir abi oldular. Onlar da sana yardımcı olur :a16:
Gül Berra, VaVeyla, Çeşm-i Bülbül, İbra, Receb-i Kamer var, onlar da hep İslam'ı yaşarken hem de eğlendirirler. :a04:
Mavci abim çok misafirperverdir, herkese bir şeyler ikram eder. :) İkram da eder nasihat da. :)
Daha sayamayacağım birçok kişi sana çok yardımcı olacaktır. :)
Son olarak İNCİNUR ve ben Seda, kardeşleriniziz. Hem öğrenirken hem bize öğreteceğiniz birer kardeşiz. :a15:
Ben sana bu tavsiyeyi vereyim, diğerleri sana ayrıntılı ayrıntılı tavsiye verip yardımcı olurlar. :)
Ayrıca hoşgeldin :a35:
(Çok gülücüklü oldu yahu)
Muhtazaf abim ve Yakais abim var, bize bir abi oldular. Onlar da sana yardımcı olur :a16:
Gül Berra, VaVeyla, Çeşm-i Bülbül, İbra, Receb-i Kamer var, onlar da hep İslam'ı yaşarken hem de eğlendirirler. :a04:
Mavci abim çok misafirperverdir, herkese bir şeyler ikram eder. :) İkram da eder nasihat da. :)
Daha sayamayacağım birçok kişi sana çok yardımcı olacaktır. :)
Son olarak İNCİNUR ve ben Seda, kardeşleriniziz. Hem öğrenirken hem bize öğreteceğiniz birer kardeşiz. :a15:
Ben sana bu tavsiyeyi vereyim, diğerleri sana ayrıntılı ayrıntılı tavsiye verip yardımcı olurlar. :)
Ayrıca hoşgeldin :a35:
(Çok gülücüklü oldu yahu)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/84620-islami-yasamak · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- İSLAMI BİLMEK VE YAŞAMAK Sağlık ve Yaşam 1 cevap
- BURDA İSLAMI YAŞAMAK İslami Bilgi ve Kaynaklar 8 cevap
- CHAT'IN İSLAMI YOKTUR CHAT CHATTIR Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 12 cevap
- Cihad islamı temsildir - Osman Nuri Topbaş İslami Bilgi ve Kaynaklar 2 cevap
- ÇOCOGUMUZA İSLAMI NASIL ANLATALIM?? İslami Bilgi ve Kaynaklar 1 cevap
- Dokunulmazlığı Olan Evinde İslâmı Yaşamayan Sahte Dindarlar Kıssadan Hisse 11 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.