Bankadaki para hakkında yardım?
1.579 görüntülenme · 4 yanıt
Arkadaşlar şimdi özel bir bankadan aradılar. Ben daha 6 yaşlarındayken adıma bir hesap açılmış. Sanırım dedem tarafından. Bankacı bankaya gidip kimlik bilgilerimi düzenleyerek paramı almamı söyledi. Bu kadar senedir illaki faiz işlemiştir. Ne yapmalıyım bu parayı?
ibra, post: 1494972, member: 49580Ben bu konuda yorum yapabilecek biri değilim :)
haramdan korkmayan fakir ?
Bunu biraz açarmısınız abi ?...
içkici kumarcı fakir varsa yani kumar dediysek pişpirik,içki dediysek kolonya =)) bu tür fakirleri kastettim
Bankadaki faiz geliri ne yapılmalıdır, hayır işlerinde kullanılır mı? | Sorularla İslamiyet
Doğru soruyu mu buldum bilmiyorum ama, belki bu üstteki link yardımcı olabilir. :)
Doğru soruyu mu buldum bilmiyorum ama, belki bu üstteki link yardımcı olabilir. :)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/84501-bankadaki-para-hakkinda-yardim · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- yardım..yardım..yardım Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 17 cevap
- DİLENCİYE PARA VERMEK Mİ? ASLA! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 40 cevap
- ₪ SON Nefeste PARA Saymak ₪ Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 66 cevap
- $$$ Ulan Para Seni $$$ Şiirler 56 cevap
- Mutlu Olmak İçin Para Gerekir mi? Sırlar Dünyası 1 cevap
- yahudi malları(HANİ PARA VERİLEREK MÜMİNİN MÜMİNİ ÖLDÜRMESİNE VESİLE OLAN MALLAR) Boykot 58 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.