Aranıza yeni katıldım, tanışmaya pek fırsatımız olmadı ama dualarımızla, Dinimizle ve kalplerimizle aslında hepimiz biriz. Umarım bu günden sonra Dinimiz ile ilgili ilmimizi paylaşarak arttıracağız.
Rabbimin selameti üzerinize olsun...
2.203 görüntülenme · 14 yanıt
Sedaa_*, post: 1494853, member: 105948Aleyküm selam. :)
Vallahi tam da senin böyle bir konu açmanı bekliyordum...
Hoşgeldin, inşallah forumda hep kalırsın... Ben kardeşin Seda :)
Taygun, post: 1494854, member: 103783Hoşbulduk Seda kardeşim benim. Biraz tuhaf olucak ama imrendiğim kardeşlerimden birisin. Bu yaşında bu konular hakkında çabaların beni kendimden utandırıyor. Neden senin yaşında bu şerefe varamadığımın düşüncesi beni üzse de senin bu şerefe bu yaşta nail olman içimdeki pişmanlık duygusunu sevince çeviriyor. İyiki varsın ve hep ol inşallah :)
✦ Mübarek Üye
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 3.363 mesaj
Taygun, post: 1494838, member: 88924Merhabalar Din Kardeşlerim;
Aranıza yeni katıldım, tanışmaya pek fırsatımız olmadı ama dualarımızla, Dinimizle ve kalplerimizle aslında hepimiz biriz. Umarım bu günden sonra Dinimiz ile ilgili ilmimizi paylaşarak arttıracağız.
Rabbimin selameti üzerinize olsun...
yakais, post: 1494889, member: 77577Merhaba tatlı dilli güzel gönüllü insan hoş geldin...İnşallah İLME kucak açarız...Fikirlerin bize ışık olur...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/84494-selamunaleykum · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.