yakais, post: 1494586, member: 96895Tamam tamam senin yolun o demek ki ... bizden uzak ol o zaman...Kendi Kalbinin ...Allah C.C. nun tecelligahı olması yerine Şeytan Lain ile olduğunu inşallah fark edersin...
Selamun Aleyküm
Muhterem Üstadım Rabbim size daima iylikler versin ,sinirlenmeniz bile ne kadar adaplı ne kadarda edepli inanın sinerlenmenize bile hayran oldum bir insan ancak Rabbimizin inayeti ile bu kadar edepli olabilir.Bu aciz bendeniz bir müddet hiçbir şey yazmamaya ve susanlardan olmaya karar vermişti,ancak her gün üstadımın yazılarını okumaya devam ediyor ve bunuda size beğenme tuşuna basarak belli etmeye çalışıyordum.Ama dayanamadım ve sizin bu üstün vazfınız karşısında yine haddim olmayarak birşeyler yazdım.Yüceler yücesi Rabbimiz sizi Hz. Osman bin zinnuriyn'in hayası ve edebi ile mücehhez kılsın,emin adımlarla yürümekte olduğunuz müstakim yoldan ayırmasın,Dünya hayatınızda ve ahıret haytınızda da Rabbim sizin üzerinize merhameti ve şevkati ile tecelli buyursun.Sağlıkla kalınız Rabbime emanet olunuz,izninizle bu yaşlı ve değersiz hafız susmaya devam edecektir.
Her türlü övgüye layık olan yüceler yücesi Rabbi Rahim'in c.c Merhameti ve selamı üzerinize olsun.Sonsuz sevgi ve saygılarımı lütfen kabul buyurunuz.