✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 5
- Ödül
- 38
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 3.363 mesaj
İnşallah ...verir demek...
Hayırlısı ise bana nasip et senin rızana arz ediyorum demek olur...
Güzeli budur..
20.356 görüntülenme · 209 yanıt
✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye
yakais, post: 1518479, member: 91898Küçük bir hatırlatma yapmak isterim...
Mehdilik arzusunda olan biri... tv veya basında hep maşallah...inşallah diyor...
Biliniz ki bizim tek gayemiz belki haddimiz değil ama hizmetkar olmak....
Onlarla veya hiç bir yerle bağlantımız yoktur... ''Parti,grup,tarikat vs dahil''
mehdi...veli vs...beklentimiz de yoktur... vede layık dahi olamayız...
Sitemiz...face imiz...tiwıtr ımız falanda yoktur...
Arz ederim...
✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye
yakais, post: 1518491, member: 14074Sakın ola ki sen kimsin vs. diyede düşünmeyin olur mu ? Biz bilmeden söz söylemeyiz arkadaşım...Küçük lokma yer ...Haddimizi aşmadan konuşuruz...
Biz Sırat -ul Mustakim yolunu iyi biliriz arkadaşım...Desiselerinizi kendinize saklayın...
Beğenmediyseniz okumadan geçin arkadaşım...
Her sırda anlatılmaz ...anlamadın sa ...okumadan geç arkadaşım...Bizim seninle işimiz yok...
Mehdi vs. arıyorsanız bak bir sürü aday ortada geziyor arkadaşım...
Bizden uzak dur...Bu düşüncede olana ihtiyacımız yok arkadaşım...
Allah C.C. nun rızasını arıyorsan...Allah C.C. yolundan ayrılmak istemiyorsan...Allah C.C. ndan başka kimseye güvenip dayanmıyorsan ..gel arkadaşım biz seninleyiz...
yakais, post: 1518484, member: 37970Bakın gene bazılarını zıplatacak bir söz arz edeyim...Bizi yani Yakaisi takip ediyorsanız ...Sırat-ul Mustakim yolunun yolcusu olduğunuzun işaretidir...
Ben söyledim ve geçtim...
Doğruluğunu yaşayın görün...
Ama samimi kalple bize bir paye veya değer vermeden...
Çünkü yakaisin arka planı yok...
Allah C.C. aşkı veRızası var...
Sahi Şeytan Lain ve yandaşları bizi sevmez ve nefret ederler...
İsterler ki ...
İslamiyet.gen.tr den çıkartılalım...
Meal üzerinde oyun oynayarak... inananları desiseye iletsinler diye arzu ederler...
Onlardan...Büyü ,sihir ,nazar ve büyücüden...hasetciden...Düğüme üfleyenden...Her türlü kötülükten tek sığınağımız Allah Celle Celalehu dur...
Sonsuz selamlarımla...
✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye
yakais, post: 1518525, member: 96895Bir büyüğümüz şöyle buyurmuştu... Halk seni sevmiyor diyorlar...Olsun desinler...Yeter ki halk beni sevmesin...Allah Celle Celelehu sevsin o bana yeter...
Şimdi recep arkadaşımda aynısını söylüyor...ancak ;Ben onu seviyorum...Yaratandan ötürü...O sevmese de olur...Canı sağ olsun...arkadaşımın...
yakais, post: 1518524, member: 55599Güzel yorum ve temennileriniz için şükranlarımı sunarım... Ancak neden kişisel üstünüze aldığınızı anlamadım...Biz sevilmek sayılmak vs. istemiyoruz ...Sadece Allah C.C. nun rızası peşindeyiz...
Allah C.C. bir çok ayette Şeytan Lain düşman diye emretmiş...Bunu tekrarlamamızın neresi yanlış anlayamadım...
Neyse genede yorumunuzu anlayışla karşılıyor...Teşekkür ediyorum...
✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/84320-derdini-soylemeyen-dermanini-bulamaz · 18.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.