Düğünleriniz nasıl oldu arkadaşlar?

2.970 görüntülenme · 18 yanıt

Paylaş:
firdevs-i gam

firdevs-i gam

Kıdemli Üye · 100 mesaj

İslama uygun düğün yapmayı becerebildiniz mi? Çalgılı çengili bir düğünle mi aile hayatına adım attınız?
Sedaa_*

Sedaa_*

Mübarek Üye · 2.150 mesaj

Süper bir soru. İnşallah yaşarım, bu site de yaşar da evlendikten sonra atarım buraya cevabımı :)
firdevs-i gam

firdevs-i gam

Kıdemli Üye · 100 mesaj

Hiç mi evli yok sitede çok merak ediyorum seda kardeşim. Benim sorularım hep cevapsız kalıyor :(
deniz14

deniz14

Mübarek Üye · 707 mesaj

firdevs-i gam, post: 1491528, member: 98391hiç mi evli yok sitede çok merak ediyorum seda kardeşim. Benim sorularım hep cevapsız kalıyor :(

üzülme can kardeşim..sabret elbet yazan çıkacaktır..
Şu gülen çehreme bakıpta sanmayın beni bahtiyar, attığım her kahkahada binlerce gözyaşı var.
firdevs-i gam

firdevs-i gam

Kıdemli Üye · 100 mesaj

deniz14, post: 1491542, member: 117654üzülme can kardeşim..sabret elbet yazan çıkacaktır..

Sen nasıl yapmayı düşünüyorsun kardeş?
VuSLaT_üL ŞéHaDéT

VuSLaT_üL ŞéHaDéT

Kıdemli Üye · 263 mesaj

ben daha evli değilim ama ALLAH nasip edrse İSLAMİ yapacağım...bayanlar ve baylar ayrı olacak ve hiç şarkı çalınmayacak İSLAMİ iLahiLer çalacaktır bi izBİLLAH...
deniz14

deniz14

Mübarek Üye · 707 mesaj

firdevs-i gam, post: 1491551, member: 117654Sen nasıl yapmayı düşünüyorsun kardeş?

Bizim bu evde bu mümkün olmz snırm ailem akrabalarım dindar namaz kılıyorlar çok şükür..lakin böyle dine uygun pek olmaz gibi..zaten yeni kapandım 6 ay oluyor ailem kapnmama karşı çktı hala daha kızıyorlar..bilmiyorum artık nasıl olur..
Şu gülen çehreme bakıpta sanmayın beni bahtiyar, attığım her kahkahada binlerce gözyaşı var.
deniz14

deniz14

Mübarek Üye · 707 mesaj

VuSLaT_üL ŞéHaDéT, post: 1491552, member: 117654ben daha evli değilim ama ALLAH nasip edrse İSLAMİ yapacağım...bayanlar ve baylar ayrı olacak ve hiç şarkı çalınmayacak İSLAMİ iLahiLer çalacaktır bi izBİLLAH...

Cok güzel yaa. Rabbim nasıp eder inşallah..Bizler içinde dua et de inşallah bizlerde dine uygun düğün yaparız.
firdevs-i gam

firdevs-i gam

Kıdemli Üye · 100 mesaj

deniz14, post: 1491600, member: 99647Bizim bu evde bu mümkün olmz snırm ailem akrabalarım dindar namaz kılıyorlar çok şükür..lakin böyle dine uygun pek olmaz gibi..zaten yeni kapandım 6 ay oluyor ailem kapnmama karşı çktı hala daha kızıyorlar..bilmiyorum artık nasıl olur..

Ben de aynı durumdayım kardeş. İçime dert oluyor hep.
deniz14

deniz14

Mübarek Üye · 707 mesaj

firdevs-i gam, post: 1491692, member: 103783Ben de aynı durumdayım kardeş. İçime dert oluyor hep.

Ne diyelim Allah yardımcımız olsun..
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

örnek gösterilebilecek bir düğün görmedim malasef ... (Düğünlere gitmiyorum :) - ama kadın erkek ayrı olmak la bitmiyor sanırım ...)

ALLAH günahsız bir evlilik yapmayı nasip etsin
İnsan beğenmez.
Muhtazaf

Muhtazaf

Mübarek Üye · 9.743 mesaj

ibra örnek gösterilebilecek bir düğün görmedim malasef ...

ALLAH günahsız bir evlilik yapmayı nasip etsin

Amin.

ALMANYA'da bir çok müslüman islami düğünler yapıyor. Aynı salonda iki ayrı bölümde. Giriş ve çıkışlar ayrı.
firdevs-i gam

firdevs-i gam

Kıdemli Üye · 100 mesaj

Muhtazaf Amin.

ALMANYA'da bir çok müslüman islami düğünler yapıyor. Aynı salonda iki ayrı bölümde. Giriş ve çıkışlar ayrı.

Çalgı çalınıyor mu peki abi?
Muhtazaf

Muhtazaf

Mübarek Üye · 9.743 mesaj

firdevs-i gam, post: 1492604, member: 43759Çalgı çalınıyor mu peki abi?

İlahi grubları veya vaaz getiriyorlar. Bazı ilahi grubları sadece def çalıyor.
VuSLaT_üL ŞéHaDéT

VuSLaT_üL ŞéHaDéT

Kıdemli Üye · 263 mesaj

deniz14, post: 1491601, member: 96895Cok güzel yaa. Rabbim nasıp eder inşallah..Bizler içinde dua et de inşallah bizlerde dine uygun düğün yaparız.

ALLAH RAZI OLsun bacım...RABBİM sanada nasipeder inşALLAH
beklenen

beklenen

Kıdemli Üye · 227 mesaj

benim düğünüm Yemekte yılan eti yiyerek olacak. rüyamda gördüm.

Tevilide Cihadtır.
VuSLaT_üL ŞéHaDéT

VuSLaT_üL ŞéHaDéT

Kıdemli Üye · 263 mesaj

her rüyada qörülen doğumu çıkıyor kardeşim:)
Nazar57

Nazar57

Mübarek Üye · 1.308 mesaj

Dini düğün istedim ama davullu bir memleket oldugumuz icin müsade edilmedi bende nikah yaptırdım istegimle.. keşke dini dugun haremlık selamlık dualarla bir dugunum olsaydı ama en azından calgılı cengiliden kurtardım kendımı.
GüL_ne_OLuR

GüL_ne_OLuR

Üye · 44 mesaj

AblaMın o kadar güzel nişanı olduki................Salonda kadın erkek karışıktı ama kadınlar ayrı , erkekler ayrı oturdular.......
Ablam ve eniştem tekbirler eşliğinde girdiler salona............Sonra kısa bir mevlüt okundu... Nişanın devamında da yine hep ilahiler çaldı......Arada hocaların sohbetleri de oldu tabi........
Hiç kimse sıkılmadı.......RUya gibiydi......Allahım herkeze böyle güzel cemiyetler nasip etsin.....
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.