Vatan sevgisi imandandır...
Merhamet etmeyene merhamet edilmez...
''Zalimler içim yaşasın cehennem!'...
Bu mudur? kalbe konulan sevgi bu mudur? Ektiğini biçersen, biçilecek olan nedir?
4 kitapta yazılan, çok biliyorum diyen insan bu mudur?
Kendini bilmeyen, Rabbinin emrine girmeyen İNSAN olmasının farkındamıdır?
Müslüman , inanan dediğimiz zararı olmayınca bir sineğe dokunamazken , yeri gelince kendini savunmak , mücadele etmek , (ama herşeyi barışla bitirmek) zorunda değil midir?
Bize ne oluyor , ey insan? Biraz kulluğundan utansan... Çağ atlamış, modernlikde boğulmuş, inanana der ki, bunlar yobaz olmuş...
Bak kendine neyi çözdün desene, daha bir adım edepte karıncayı geçemez olmuş (Rabbim bizi bağışla, acı bize, hakikatı okuyacak göz ver bize, acizliğimize acı, hakikat kapılarını aç bize...)
Ya elimizle, ya dilimizle, gücümüz yetmeyince kalbimizle bugz etmeyi nasip eyle bize...
Şeytan denince büyütmüştüm gözümde, büyür de, büyürdü gücüm yetmezdi de, Rabbime sığınınca küçülüverdi birden bire
İsrail der büyültürüz gözümüzde, oysa küçülse gözümüzde tükürüğümüz yeter yok olup gitmesine (bize zalim mi lazım ne?)
Onlar bir tuzak kurarlar, hadi Rabbim onların tuzaklarını bozar bininide , peki ne oldu dinimize?
Bilmem bu işleri , bir musibet ugrayınca İNSAN sorgulamalı kendini iyice... neden bunları yaşamak zorunda kalıyorum?
Acizane düşünüyorum, CAN vermek , mücadele etmek, herhalde önce tövbe etmek...
Ya Rab bağışla bizi, bu musibeti kaldır üzerimizden demek, yeterince açık değil mi sizce??
Dost dostla karşılaşmayınca, Hak kadrini bilmez imiş,
Al eline kalemi, Hak deyince verilen her emir tutulan imiş
Ya ,HAY, YA Rahim, Ya Rahman; Ya Sabur, Ya Kayyum, Ya Kerim, ....bizlere acı zulüme dur demeyi nasip et, başarmayı nasip et, kardeşlerimize yardım et... bizeleri bağışla taşlaşan kalplerimize şevkat, sevgi doldur (iman etmeyen gönüllere ne versek ? Hidayet Ya Rab)