çalışma durumundan namaz kılamama
2.689 görüntülenme · 11 yanıt
selamun aleykum arkadaşlar. kpss'den iyi bir puan aldım, yakın zamanda memur olacağım allah nasip ederse. öğle ve ikindilerde çalışıyor olacağım namaz kılmama izin vermezlerse ne yapacagım diye dusunuyorum:( bu durumda olan arkadaşlar var.bende boyle bır durumla karşılaşırsam ne yapmalıyım. işe de ihtiyacım var çok çalıştım kazanmak için ama bunu düşünmemiştim hiç:a33:
steawart54, post: 1489942, member: 59734selamun aleykum arkadaşlar. kpss'den iyi bir puan aldım, yakın zamanda memur olacağım allah nasip ederse. öğle ve ikindilerde çalışıyor olacağım namaz kılmama izin vermezlerse ne yapacagım diye dusunuyorum:( bu durumda olan arkadaşlar var.bende boyle bır durumla karşılaşırsam ne yapmalıyım. işe de ihtiyacım var çok çalıştım kazanmak için ama bunu düşünmemiştim hiç:a33:
Selamun Aleykum
Muhterem kardeşim öncelikle İşiniz hayırlı olsun , zannederimki size namaz kılmak için izin verirler zaten öğlen namazı
öğlen yemek tatiline denk geliyor öğlen namazını rahatlıkla kılarsınız kalıyor bir tek ikindi namazı onuda sadece farzını kılmak için 10 dakika izin verirler olmazsa öğlen namazı ile cem ediniz veyahut mecburen kazaya kalıcaktır fakat göreceksiniz size izin vereceklerdir,rahat olunuz.
Selam ve selametle kalınız .Saygılarımla.
nemire, post: 1489968, member: 98391Selamun Aleykum
Muhterem kardeşim öncelikle İşiniz hayırlı olsun , zannederimki size namaz kılmak için izin verirler zaten öğlen namazı
öğlen yemek tatiline denk geliyor öğlen namazını rahatlıkla kılarsınız kalıyor bir tek ikindi namazı onuda sadece farzını kılmak için 10 dakika izin verirler olmazsa öğlen namazı ile cem ediniz veyahut mecburen kazaya kalıcaktır fakat göreceksiniz size izin vereceklerdir,rahat olunuz.
sağolun inşallah dediğiniz gibi olur, kazaya kalırsa içim hiç rahat etmez çünkü:(
Hayırlı olsun bende aynı sınava çalışıyorum seneye gireceğim
İnşAllah hiç bir sorunla karşılaşmassın kardeşim
Rabbim seni görüyor biliyor umarım gönlüne göre bir yer nasip eder sende rahat rahat namazlarını kılarsın
Rabbim seni görüyor biliyor umarım gönlüne göre bir yer nasip eder sende rahat rahat namazlarını kılarsın
AcizBirKul., post: 1489970, member: 20924Hayırlı olsun bende aynı sınava çalışıyorum seneye gireceğim
teşekkürler inşallah başarırsın..
ecthelion, post: 1489974, member: 102310Savasta bile namazi eda etmis nebiler nebisi, bunun bahanesi yok!!!
haklısın, kazası olmaz bu durumun işi bırakmam gerekir. inşallah gerek kalmaz bakalım hayırlısı:a33:
steawart54, post: 1489942, member: 59734selamun aleykum arkadaşlar. kpss'den iyi bir puan aldım, yakın zamanda memur olacağım allah nasip ederse. öğle ve ikindilerde çalışıyor olacağım namaz kılmama izin vermezlerse ne yapacagım diye dusunuyorum:( bu durumda olan arkadaşlar var.bende boyle bır durumla karşılaşırsam ne yapmalıyım. işe de ihtiyacım var çok çalıştım kazanmak için ama bunu düşünmemiştim hiç:a33:
Hayırlı olsun kardeşim işin öncelikle.Rahat ol devlette din özgürlüğü var.Sıkıntı olmuyor yani.Hatta gittiğin yerde büyük ihtimal.Abdest alacak şadırvan ve namaz kılacağın mescid olacaktır.Devletimiz bu konuda gerçekten adımlar attı sağolsun. ;)
Time_off, post: 1490107, member: 114645ALLAH(c.c) Yardımcın olsun kardeşim. Namazlarını aksatmıyorsan ve iman konusunda kendinde bir az da olsun kuvvet ve güç görüyorsan kendinde, istihare ile ALLAH(c.c)'a yönel.
eyvallah kardeşim, en güzeli bu olsa gerek:)
özgürlü_zamanlar, post: 1490108, member: 37970Hayırlı olsun kardeşim işin öncelikle.Rahat ol devlette din özgürlüğü var.Sıkıntı olmuyor yani.Hatta gittiğin yerde büyük ihtimal.Abdest alacak şadırvan ve namaz kılacağın mescid olacaktır.Devletimiz bu konuda gerçekten adımlar attı sağolsun. ;)
inşallah dediğiniz gibi olur:), rahatladım biraz, din düşmanı birine denk gelmezsem sorun olmayacak sanırım:)
steawart54, post: 1490113, member: 37970inşallah dediğiniz gibi olur:), rahatladım biraz, din düşmanı birine denk gelmezsem sorun olmayacak sanırım:)
Bence gelsen ne güzel olur. Sendeki aşkı görürde belki o da Allah c.c. sevgisiyle dolar. :)
_YUSUF_ 🛡
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.043
- Ödül
- 113
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj
nemire(MERHUM), post: 1722446, member: 135596
Selamun Aleykum
boyle bir durumda cem yapılmaz
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/84150-calisma-durumundan-namaz-kilamama · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Bugün çalışma var hesap yok Yarın hesap var çalışma yok.. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 7 cevap
- SURE EZBER AKVARYUMU – Çocuklarımıza sure ezberletmek için harika bir çalışma Okul Öncesi 4 cevap
- organdaki esrarlı çalışma Kıssadan Hisse 2 cevap
- bilgisayarın çalışma düzeni>komik< Bilgisayar Destek 15 cevap
- bayanlar için haftalık çalışma programı Fıkıh ve Akaîd 17 cevap
- Kadınların Çalışma Meselesi Islamda Kadının Yeri ve Önemi 24 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.