kırkı olan bir akrabama dua edermisiniz ?
869 görüntülenme · 4 yanıt
güzel ailem amcamın oğlunun kızı 20 yaşında böbrek yetmezliği ve kanserden vefat etti.geçenlerde kırkı okunduda.ailesi özellikle annesi çok kötü durumda .sürekli mervem diye ağlıyor.ALLAH kimseye evlat acısı yaşatmasın .çok canım acıdı.sizlerden ricam annesinin yüreğinin yangınlarının dinmesi ve melek mervem için içinizden gelen duaları okuyabilirmisiniz?okuyan okumayan herkesten ALLAH binlerce kez razı olsun güzel ailem .ALLAHA emanet olun
berat05 🛡
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.047
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.771 mesaj
Değerli kardeşim,
Genç ölümlerin o kadar çok haberini alıyorum ki...üzülmemek elde değil..
Rabbim anne babasına sabır ihsan etsin ,yar ve yardımcıları olsun inşaAllah..
Evlat acısı en zoruymuş....Biz ne desek boş...Rahman Celle Celaluhu merhametiyle kuşatsın acıları en aza insin inşaallah
Genç ölümlerin o kadar çok haberini alıyorum ki...üzülmemek elde değil..
Rabbim anne babasına sabır ihsan etsin ,yar ve yardımcıları olsun inşaAllah..
Evlat acısı en zoruymuş....Biz ne desek boş...Rahman Celle Celaluhu merhametiyle kuşatsın acıları en aza insin inşaallah
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
Her daim ve her farzı edamızda tüm müslüman kardeşlerimizi rahmetler ile anıyor hediye eyliyoruz mevlam kabul buyursun.Bu kardeşimizede Rabbim merhamet eylesin.Kabri ferah ebedi dünyası cehennem ve ateşi görmeden cennet ehlilerden olsun inşaALLAH......
Ailesinede şükür ve sabır temmenilerini dilerim.Zor.....
Ailesinede şükür ve sabır temmenilerini dilerim.Zor.....
Rahman Celle Celaluhu merhametiyle kuşatsın acıları en aza insin inşaallah...
Selam ve Dua ile...
Selam ve Dua ile...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/84076-kirki-olan-bir-akrabama-dua-edermisiniz · 08.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- arkadaşımın astım olan annesi için dua edermisiniz kardeşlerim? Dua Bölümü 5 cevap
- Allah rızası için hasta olan bebeğimize dua edermisiniz? Hatim Listesi 5 cevap
- CÜNÜP OLAN KİMSEYE YASAK OLAN ŞEYLER NELERDİR? Fıkıh ve Akaîd 12 cevap
- Başı Açık Olan da Başı Kapalı Olan da Kardeştir Nasihatler 1 cevap
- Tek Olan Rabbimizin, Çoğul Olan “Biz” İfadesini Kullanması? Kur'an Tefsiri 5 cevap
- Arkadaşlar derdi olan sıkıntısı olan dertleşmek isteyenler buraya Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 256 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.