♪Mevlana Gibi♪

2.741 görüntülenme · 26 yanıt

Paylaş:
sert

sert

Mübarek Üye · 2.045 mesaj

Aşağıdaki İNDİR yazan yere basın.Karşınıza çıkan sayfadan "File size: 4915Kb. Downloaded"şeklinde gördüğünüz yazının üstündeki linke tıklayın.

İNDİR
FATMA_ERGUN

FATMA_ERGUN

Mübarek Üye · 3.537 mesaj

RE: ♪Mevlana Gibi♪

AH BİDE ÇALSA NE GÜZEL OLUCAK AMA....
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

Mübarek Üye · 3.521 mesaj

FATMA_ERGUN yazdı:
AH BİDE ÇALSA NE GÜZEL OLUCAK AMA....

katılıyorum
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥

sert

sert

Orası da sizlere kalmış artık ben o kadar uğraştım yükledim bu güzel ilahiyi.:)
FATMA_ERGUN

FATMA_ERGUN

sert yazdı:
Orası da sizlere kalmış artık ben o kadar uğraştım yükledim bu güzel ilahiyi.:)

BAK BAK ÖYLE OLURMU BEN ŞİMDİ MERAK EDERİM NASIL İLAHİ DİYE ONU AÇMAMIZ LAZIM.DENEDİM AMA OLMUYOR Kİ.
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

bende oldu bu sefer dindiyorum şimdi Allah razı olsun teşekkürler kardeş

♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥

sert

sert

Ben yaptım oluyooooo.Yukarıda söylediklerimin aynısını yapınca indiriliyor.
FATMA_ERGUN

FATMA_ERGUN

sert yazdı:
Ben yaptım oluyooooo.Yukarıda söylediklerimin aynısını yapınca indiriliyor.

NİYE BAGIRIYORSUNUZ:)BEN AÇAMADIM AKŞAMYA BAKAR KÖR OLDUM ARTIK.İNŞ ÖLMEZSEM YARIN TEKRAR DENERİM.
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

gerçekten çok güzel bir ezgi olnmuş bu belkide 10. dinleyişim MaşAllah yorumu süper Allah razı olsun paylaşımın için

Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

FATMA_ERGUN yazdı:
BAKIN ADRES BÖYLE VERİLİR:).YA BEN DAHA İLAHİYİ AÇAMADIM
BUDA BENİM İLAHİM ÇOK SEVİYORUM.AMA MUSTAFA XTAR BEYE TEŞEKKÜR EDERİM İLAHİYİ ONUN SAYESİNDE BULDUM.BU İKİ İLAHİ BENİM İÇİN ÇOK ÖZELLER.
.

http://www.sevdalara.net/sn.asp?sayfa=ilahiler&ilahi=116

http://www.sevdalara.net/sn.asp?sayfa=ilahiler&ilahi=120

evet senin yazdığın bir önceki ilahide çok güzeldi ben onuda dinledim defalarca sen aşmışsın işi Fatma hanım

-Esmani-

-Esmani-

Mübarek Üye · 2.169 mesaj

ya bizim dosya indirmemiz yasak.o yüzden indiremiyorum.indirenler benim yerimede dinlesin inşaallah.
DUN_SURGUNU_YA

DUN_SURGUNU_YA

Mübarek Üye · 1.019 mesaj

Sert kardeş Allah razı olsun bu ilahiyi bende çok seviyorum sayenizde şimdi dinliyorum çok saolun.B)
sert

sert

Fatma kardeşim ben önce ilahiyi bir upload sitesine yüklüyorum ,bunun için bir 10 dk. kadar uğraşıyorum emek veriyorum.İşin zor kısmı bu,size kalan sadece 5 dk.lık bir iş.İlk sayfada yazdığım yazıyı dikkatli okursanız indirme işleminin ne kadar kolay olduğunu göreceksiniz;)
FATMA_ERGUN

FATMA_ERGUN

muhammed kutsal yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
BAKIN ADRES BÖYLE VERİLİR:).YA BEN DAHA İLAHİYİ AÇAMADIM
BUDA BENİM İLAHİM ÇOK SEVİYORUM.AMA MUSTAFA XTAR BEYE TEŞEKKÜR EDERİM İLAHİYİ ONUN SAYESİNDE BULDUM.BU İKİ İLAHİ BENİM İÇİN ÇOK ÖZELLER.
.

http://www.sevdalara.net/sn.asp?sayfa=ilahiler&ilahi=116

http://www.sevdalara.net/sn.asp?sayfa=ilahiler&ilahi=120

evet senin yazdığın bir önceki ilahide çok güzeldi ben onuda dinledim defalarca sen aşmışsın işi Fatma hanım

VALLA HA HEMDE NE AŞMAK HA.BENİM BUNLARI ÖGRENMEM TAMEMEN İNAT.BENKİ BİLGİSAYARIN B SİNİ BİLMEZDİM AMA ŞİMDİ İŞE ALINAN PERSONELE BEN ÖGRETİYİYORUM.BUYNUZ KULAGI GEÇER MİSALİ YANİ.
FATMA_ERGUN

FATMA_ERGUN

sert yazdı:
Fatma kardeşim ben önce ilahiyi bir upload sitesine yüklüyorum ,bunun için bir 10 dk. kadar uğraşıyorum emek veriyorum.İşin zor kısmı bu,size kalan sadece 5 dk.lık bir iş.İlk sayfada yazdığım yazıyı dikkatli okursanız indirme işleminin ne kadar kolay olduğunu göreceksiniz;)

VALLA BEN DENİYORUM OLMUYOR OLAN KILAVYEYE OLUCAK ŞİMDİ.
sert

sert

Bir daha açıklayayım o zaman.Önce yukarıda vediğim link adresinin tamamını seçip kopyalıyorsun,ardından yeni bir internet sayfası açıp oradaki adres çubuğuna yapıştır diyorsun.Sonra enter yapıyorsun.Açılan sayfada altı çizgili uzunca bir yazı göreceksin "http//:" şeklinde başlayan ona tıklayınca indirmenin başlaması lazım.Eğer inmiyorsa o zaman denetim masasından sadece bu ilahiyi indirine kadar güvenlik ayarlarının seviyesini düşürüp indirme bitince tekrar yükselteceksin.Eğer açtığın sayfada adres çubuğunun altında sarı renkli bir yazı görünüyorsa o yazıya sağ tuşla tıkla ve izin ver de.
FATMA_ERGUN

FATMA_ERGUN

sert yazdı:
Bir daha açıklayayım o zaman.Önce yukarıda vediğim link adresinin tamamını seçip kopyalıyorsun,ardından yeni bir internet sayfası açıp oradaki adres çubuğuna yapıştır diyorsun.Sonra enter yapıyorsun.Açılan sayfada altı çizgili uzunca bir yazı göreceksin "http//:" şeklinde başlayan ona tıklayınca indirmenin başlaması lazım.Eğer inmiyorsa o zaman denetim masasından sadece bu ilahiyi indirine kadar güvenlik ayarlarının seviyesini düşürüp indirme bitince tekrar yükselteceksin.Eğer açtığın sayfada adres çubuğunun altında sarı renkli bir yazı görünüyorsa o yazıya sağ tuşla tıkla ve izin ver de.

AYYY İNANMIYORUM YA HAKKINIZI HELAL EDİN NE OLUR.OKADAR YAZMIŞSINIZ.VALLA MAHÇUP OLDUM.HAKKINIZI HELAL EDİN.AMA GALİBA BENİM AKLIMDA PROBLEM VAR.BAK SANIZA BİR BEN AÇAMADIM.NEYSE...
mustafa_xtar

mustafa_xtar

Mübarek Üye · 5.606 mesaj

Kardeşim Allah razı olsun ya eskilere ****ürdün beni. Özlemişim bu ilahiyi. Bulamamıştım. Bende sadece Hasan kılıçatanın ebeda ilahisi var. Dğerlerini nasıl bulabilirim bilgin varmı. Özellikle gül nesil ilahisini
Allaha emanet ol

Türksat 3/A Frekans: 12729

Sembol Rate: 30000 Polarizasyon: Vertical Fec: 5/6 42º
sert

sert

Mustafa kardeşim gül nesil'i bilmiyorum ama Hasan Kilitcan'dan altın nesil ilahisini dinleyebileceğin bir adres vereyim sana.Hem bu verdiğim adreste birbirinden güzel daha pek çok ilahiyi de bulup dinleyebilirsin.
Fatma Ergün kardeşime de duyurulur...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.