hayırlı bir evlat için
3.878 görüntülenme · 43 yanıt
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
Konu sahibi kardeşimiz ALLAH celle celaluh hakkınızda hayırlı olan ne ise onu versin ve yaşatsın.Rabbim ol der oluverir şüphesiz sabır ve şükür inşaALLAH.
Herşeyin bir vakti zamanı vardır,her sebep bir imtihandır bunun ALLAH celle celalüh'ten geldiğine iman edip olması gereken gibi beklemeliyiz.Sabretmeliyiz tabiki varsa bir sıkıntı tedavi yolunuda ihmal etmemeliyiz.
Diğer konu ise eş,dost,akraba ve elalem işte zaten en büyük sıkıntı burda başlıyor.Kasıtlı yada kasıtsız sorular,fesatlık,düşüncesizce yapılan sohbetler vs.bunların sizleri zaman zaman derinden üzdüğünüde tahmin edebiliyorum.Eşinizle siz iyi olun sakın bu tip insanların ve söylemlerinin tadınızı kaçırmasına müsaade etmeyiniz.
Örnekleri ilede sabittirki bu tip konularda bazen huzursuzluklar çıkıp evliliklerin sallantıda olduğunuda zaman zaman görmekteyiz.ALLAH celle celalüh şüphesiz herşeyi bilendir.Sımsıkı sarılın ve hayırlısını isteyin.Sabır ve Şükür inşaALLAH...
Konu hakkında inşaALLAH hayırlı ve güzel haberlerinizide bekliyor olacağız.
KAAN ERDEM, post: 1489701, member: 54443UYARI= Hanım kardeşlerimiz site içerisinde kişisel bilgilerin paylaşılması mühim konular sebebiyle yasaktır.Konu hakkında sıkıntı yaşamamanız için lütfen dikkatli olunuz.
Konu sahibi kardeşimiz ALLAH celle celaluh hakkınızda hayırlı olan ne ise onu versin ve yaşatsın.Rabbim ol der oluverir şüphesiz sabır ve şükür inşaALLAH.
Herşeyin bir vakti zamanı vardır,her sebep bir imtihandır bunun ALLAH celle cellaüh'ten geldiğine iman edip olması gereken gibi beklemeliyiz.Sabretmeliyiz tabiki varsa bir sıkıntı tedavi yolunuda ihmal etmemeliyiz.
Diğer konu ise eş,dost,akraba ve elalem işte zaten en büyük sıkıntı burda başlıyor.Kasıtlı yada kasıtsız sorular,fesatlık,düşüncesizce yapılan sohbetler vs.bunların sizleri zaman zaman derinden üzdüğünüde tahmin edebiliyorum.Eşinizle siz iyi olun sakın bu tip insanların ve söylemlerinin tadınızı kaçırmasına müsaade etmeyiniz.
Örnekleri ilede sabittirki bu tip konularda bazen huzursuzluklar çıkıp evliliklerin sallantıda olduğunuda zaman zaman görmekteyiz.ALLAH celle celalüh şüphesiz herşeyi bilendir.Sımsıkı sarılın ve hayırlısını isteyin.Sabır ve Şükür inşaALLAH...
Konu hakkında inşaALLAH hayırlı ve güzel haberlerinizide bekliyor olacağız.
Allah razı olsun kardeşim hayırlısı ile rabbimin izniyle size bu güzel haberleri veririm ins bu arada kardese söyledim yazdığı msj silmesini bende kisisel bilgimin yazılı olmasını istemem
kübra&müjdat, post: 1489713, member: 37970ben seni ekledim kardeşim ama onay bekliyor yazıyor hala
gelmedi canım hala ya bi daha dene yeniden onay iste de
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
buket_zeynep, post: 1489715, member: 37970ya offffff çok istedim senle tanışmak :( olsun
kardeş seni ekledim ama sanırım sana gelmiyor 160396 değilmi
ama niye olmasınki bide isimden sorgula
gelince yaz ben yazayım sonra hemen silelim
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
O sınırsız tükenmeyen hazinenden bizlerede ;
halim,selim.alim, hayali,imanli,edepli,takvali,sana kul, habibine ümmet ,üstadlarimiza talebe,islama ve kurana hizmet eden,senin yolunda eli yüzü gönlü nurlu,çalişkan,her konuda başarilive becerikli hak yolda,hep hayir yolda olan her şeyiyle rizani kazanan,her yönüyle hayirlarla dopdolu olan evlatlar nasib eyle tüm evladini kaybedenlere sabir ver ve evlatlarina cenneti a'la yi nasib et.Amin
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
&
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Amin Amin Amin
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
&
leyla-1, post: 1490211, member: 59734Eyy Rabbim senden tüm evlat hasreti çekenler adına istiyorum.
halim,selim.alim, hayali,imanli,edepli,takvali,sana kul, habibine ümmet ,üstadlarimiza talebe,islama ve kurana hizmet eden,senin yolunda eli yüzü gönlü nurlu,çalişkan,her konuda başarilive becerikli hak yolda,hep hayir yolda olan her şeyiyle rizani kazanan,her yönüyle hayirlarla dopdolu olan evlatlar nasib eyle tüm evladini kaybedenlere sabir ver ve evlatlarina cenneti a'la yi nasib et.Amin
Allah razı olsun kardeşim
halim,selim.alim, hayali,imanli,edepli,takvali,sana kul, habibine ümmet ,üstadlarimiza talebe,islama ve kurana hizmet eden,senin yolunda eli yüzü gönlü nurlu,çalişkan,her konuda başarilive becerikli hak yolda,hep hayir yolda olan her şeyiyle rizani kazanan,her yönüyle hayirlarla dopdolu olan evlatlar nasib eyle tüm evladini kaybedenlere sabir ver ve evlatlarina cenneti a'la yi nasib et.Amin Amin Amin.herkesle birlikte bizede hayırlı sağlıklı Rabbini bilen dinini yaşayan bir evlad nasip et Allahım sen verensin duaları kabul edensin bizlerinde duasını kabul buyur.amin
ya bide sen yaz s. ben ekleyim olur belki
buket_zeynep, post: 1490577, member: 106972amin canım amin hep aklımdasın hep duamda inşallah rabbim dualarını kabul edecek hayırlı evlat verecek sanada ...
ya bide sen yaz s. ben ekleyim olur belki
bu seferde sen dene bakalım ama hemen silelim
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/83869-hayirli-bir-evlat-icin · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.