es selamu aleyküm
2.141 görüntülenme · 13 yanıt
ve rahmetullah.. Adım Yasin, imam hatip son sınıfta okuyorum, inşallah seneye kazandığım herhangi bir ilahiyat üniversitesinde öğrenimime devam edeceğim. rızasını kazanmak istediğim yaratan için hayatıma yön verme çabasındayım.. buraya da bilgi öğrenmek ve ilmi yönden kendimi geliştirmek için geldim. sanırım bu kadar yeterli :)
aleykum selam
Hoş geldiniz şeref verdiniz,Ne güzel bir isminiz var Rabb'im c.c çıktığınız Rahmani yolda sizi muavfak eylesin ve yüce zatının razı olacağı hayırlı ve uzun bir ömür geçirmenizi nasip eylesin.
Selam ve selametle kalınız.Saygılarımla.
Hoş geldiniz şeref verdiniz,Ne güzel bir isminiz var Rabb'im c.c çıktığınız Rahmani yolda sizi muavfak eylesin ve yüce zatının razı olacağı hayırlı ve uzun bir ömür geçirmenizi nasip eylesin.
Selam ve selametle kalınız.Saygılarımla.
Ve AleykümSelam
Hoşgeldiniz Kardeşim
MaşAllah ne kadar güzel bir yolda ilerliyorsunuz
Rabbim daim eylesin
Hoşgeldiniz Kardeşim
MaşAllah ne kadar güzel bir yolda ilerliyorsunuz
Rabbim daim eylesin
ve aleykumusselam kardeşim
hoş geldiniz aramıza..
hoş geldiniz aramıza..
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
teslimiz, post: 1485595, member: 54443ve rahmetullah.. Adım Yasin, imam hatip son sınıfta okuyorum, inşallah seneye kazandığım herhangi bir ilahiyat üniversitesinde öğrenimime devam edeceğim. rızasını kazanmak istediğim yaratan için hayatıma yön verme çabasındayım.. buraya da bilgi öğrenmek ve ilmi yönden kendimi geliştirmek için geldim. sanırım bu kadar yeterli :)
Ve Aleyküm Selam Hoş Geldin kardeşim :)
Üyeliğin hayırlı ve daim olsun :)
İnsan beğenmez.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/83860-es-selamu-aleykum · 18.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.