içim çok daraldı!!
1.014 görüntülenme · 4 yanıt
Ruhum daralıyor içim sıkılıyor tüm dünya üstüme çöküyor sanki.Hiçbir işim yolunda gitmiyor.İnsanlarla baş edemiyorum çok yoruldum bunaldım çok mutsuzum .Hiç tanımadığım siz kardeşlerimden hep güç aldım.Bana çok dua edin kardeşlerim çok dua edin..Dualarınıza çok ihtiyacım var.Allah sizlerinde ne sıkıntısı varsa kaldırsın huzur mutluluk versin inş.
Selamünaleyküm kardeşim,
bu siteye yeni üye oldum inşallah faydalanmak nasip olur.ama bir şey aradım bulamadım.bana yardımcı olursanız sevinirim.peygamber efendimizin sülük tedavisi ile ilgili tavsiyeleri neler?bilginiz varsa sevinirim.
bu siteye yeni üye oldum inşallah faydalanmak nasip olur.ama bir şey aradım bulamadım.bana yardımcı olursanız sevinirim.peygamber efendimizin sülük tedavisi ile ilgili tavsiyeleri neler?bilginiz varsa sevinirim.
Rabbim iç sıkıntınızı bir an evvel geçirir inşAllah
Bazı zamanlar banada oluyor
Ama çok takılmıyorum içine girmiyorum bu düşüncelerin
Sabır edin sabır herşeyin başıdır
Bazı zamanlar banada oluyor
Ama çok takılmıyorum içine girmiyorum bu düşüncelerin
Sabır edin sabır herşeyin başıdır
Kardeşim dünya imtihan yeridir. Herşeyiyle yalandır. Ve sen bu kadar yalanların içinde nasıl bunalıyorsun bilemedim. Sadece 1 dk gözlerini kapat ve yapılanları düşün. Hepsi birer cehalet dolu komik şeyler. İnsanlar çocukçasına düşüncelerine başkalarına yutturtmaya çalışıyor. Kendilerini zeki sanıyorlar. Buna sadece güler geçerim. Yaşamda mutlu olacak şeyleri de Allah c.c. koymuştur. Önemli olan onlarla mutlu olacak kadar Allah c.c. yakın olmak. Allah c.c. mutsuz olmak mümkün mü ? Rabbim sıkıntılarını tez zamanda def eylesin. En kötü gününde neşesini koruyan Peygamberimiz s.a.v. sembatikliği versin kalbine. Huzurla ibadetini yap inşallah. Çevrene gelince insanlar önce aynanın karşılarına kendileri geçsin sonra seni gelip o aynaya tutsunlar öyle de onlara. ;)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/83812-icim-cok-daraldi · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- dayım içim bir fatiha okurmusunuz rica etsemmm Dini sohbet 19 cevap
- İçim Parçalandı Yine...! Boykot 66 cevap
- Canım Anam içim Dua istiyorum... Görüş- Öneri- İstek 5 cevap
- Yarılamışmışız mı_ne der içim? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 14 cevap
- kardeşim içim için dualarınıza ihtiyacımız var Dua Bölümü 26 cevap
- Senin dışın pis, benim ise içim.. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 16 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.