TÜM KARDEŞLERİME .... ELİFİMBENİM için DUA ediyoruz....

5.064 görüntülenme · 50 yanıt

Paylaş:
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj

Elifimbenim kardeşimiz için dua birlikteliğine çağırıyorum herkesi ...

Özellikle dua ismi sayısı belirtmiyorum...

Kim ne istiyorsa , ne kadar diliyorsa , gönlünün kıyısına ne vuruyorsa onu istiyorum...

Kalpten ihlasla edilecek bütün dualara ihtiyacı var ELİFİMBENİM' in.....

Not: namerve kardeşimizin ricası üzerine bu konu açılmıştır...

Mesajı aşağıdadır... Dualarda buluşalım inşallah

Selamün aleykum kardeşlerim.üyelerinizden elifim benim için sizlerin acil şifa için dualarınıza ihtiyacımız var.2 sene önce ablam elifim benim büyük ve çok riskli bir beyin ameliyatı geçirmişti.ama şu an yine o tümör büyüme yaptıgı için yine ameliyat olma ihtimali çok yüksek ve bu ayın 27 sinde herşey belli olacak ve çok daha büyük riskler var lütfen kardeşlerim sizden rica ediyorum dua etmenizi.allah rızası için.ama hatim okunur saglık için ama tefriciye ama yasin.lütfen ne olur yardımcı.çünki çok ihtiyacı var sizlerden gelecek şifa niyetiyle okunacak dualara.bilmiyorum şu an gerçekten bilemiyorum ne okunacagını.anlarsınız eminim beni. çünki beynim durmuş vaziyette.eminim siz degerli kardeşlerim bana yardımcı olacak.şimdiden siz kardeşlerimden rabbim razı olsun inşaallah.allah cc emanet olun.ve yardım edin ne olur kardeşlerim
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
berat05

berat05 🛡

Ben kardeşimizin kalbinin ferahlaması için İNŞİRAH SURESİ ile başlamak istiyorum..

Rabbim gönüllerimizi ferahlatsın inşallah...

melissa26

melissa26

Mübarek Üye · 1.857 mesaj

Rabbim Şafi ismi ile şifa versin..
19 sekine okuyayim inşallah (Rabbim şifa niyetiyle kabul eyle)..
namerve

namerve

Kıdemli Üye · 205 mesaj

Allah cc razı olsun kardeşim.bende canım biricik ablam için şifa niyetine 4444 adet salavatı tefriciye okumaya başlıyorum inşaallah.rabbim tüm okunan ve okunacak dualar yüzü gözü hürmetine inşaallah canım ablam birtaneme şifa verir büyük allahım.şimdiden bütün kardeşlerimden mevlam razı olsun berat05 kardeşim sendende inşaallah şimdilik allaha en güzeline emanet olun
berat05

berat05 🛡

Allah Celle Celaluhu razı olsun ...

Haydi...bakalım....Pamuk yüreklerden..ENGİN MERHAMET SAHİBİ' ne
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

ŞafÎ ismiyle şifa versin Rabbimiz inşallah...
500 Ya ŞAFÎ okuyacağım inşallah...
Selam ve DUA ile...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
berat05

berat05 🛡

Mavci Abimiz...Allah c.c. razı olsun...

Allah c. c dualarımızı kabul buyursun inşallah
Selametle
smyrna35

smyrna35

Aktif Üye · 94 mesaj

Ben de İnşirah suresini okudum..
Allah c.c şifa versin inşallah..

ayrıca YA ŞAFİ okumak istiyorum ama nasıl okumam gerektiği hakkında bilgi verirseniz sevinirim..
namerve

namerve

Kıdemli Üye · 205 mesaj

hayırlı akşamlar melissa26 allah cc razı olsun kardeşim.amin inşaallah rabbim kabul etsin yaptığınız bütün duaları.allah sizleride darda ve sıkıntıda bırakmasın inşallah.
namerve

namerve

Kıdemli Üye · 205 mesaj

mavci kardeşim rabbim binlerce kez razı olsun sizdende inşaallah.iyiki sizler gibi kardeşlerimiz var.allah cc sizede sıkıntıda bırakmasın inşaallah.allaha emanet olun.amin rabbimib bütün dualar kabul etmesi dilegiyle hayırlı akşamlar
namerve

namerve

Kıdemli Üye · 205 mesaj

smyrna35 kardeşim amin inşaallah.allah razı olsun kardeşim.ya şafi,yi istediginiz kadar okuyabiliyorsunuz sanırım sayı olarak yani.ama ,,ya allah,ya şafi,, diyede okunuyor biliyorum ben her iki şekildede okunuyor yani.yüce mevlamda size hiç bir sıkıntı ve dert göstermesin inşaallah.allah cc emanet olun hayırlı akşamlar sizede inşaallah.
Hüzünlü

Hüzünlü

Mübarek Üye · 2.636 mesaj

Rabbim acil şifalar versin. Ya Şafi okuyacağım inşallah.
AcizBirKul.

AcizBirKul.

Mübarek Üye · 635 mesaj

Ya Şafi okuyacağım kardeşim
Allah(c.c) hayırlı şifalarını versin ablanıza
berat05

berat05 🛡

Bu cuma günü hürmetine Rabbim tüme hastalarımıza şafi ismi hürmetine şifa nasip eylesin inşallah
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

berat05, post: 1483588, member: 59734
Bu cuma günü hürmetine Rabbim tüme hastalarımıza şafi ismi hürmetine şifa nasip eylesin inşallah

Amiin, inşaAllah..
nemire(MERHUM)

nemire(MERHUM)

Mübarek Üye · 679 mesaj

Selamun Aleykum

Muterem kardeşim anneniz hanımefendinin sağlığı nasıl ? İnşaAllah iyicedir.

Selam ve selametle kalınız.Saygılarımla.
berat05

berat05 🛡

ve aleykümselam ve rahmetullahi ve berakatuhu

Değerli kardeşim...Konuya muhatap kişi ELİFİNBENİM kardeşimiz...namerve kardeşimiz de onu kardeşi oluyor..

Tekrar ameliyat demişler ancak...Herşey Rabbimizin elinde...Bizde dualarla yanındayız...
Bilgi vermek istedim...

Rahman'a celle celaluhu emanetimsiniz.
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj

Allah celle celaluhu acil şifalar versin inşaAllah değerli kardeşimize
muhteber

muhteber

Yeni Üye · 3 mesaj

selamun aleykum
konuyu okuyunca dayanamadım..
elif kardeşim için güzel bir abdest alıp seccademi sereceğim tanımadığım bu kardeşim için dilimle elifi ve tüm şifa bekleyenleride içine alarak ellerimi açıp içimden geldiği gibi Allahın en güzel isimleri ile dua edeceğim..
Seyren

Seyren

Mübarek Üye · 1.036 mesaj

Allah acil şifalar versin inşALLAH sağlığına tez zamanda kavuşur hayırlı haberlerle seviniriz.
Bende Pazartesiden itibaren 5000 ya ŞAFİ okuyayım.Sonrasında şifa ayetlerini okurum inşALLAH..
MUHTEBER kardeşim bu güzel mesajınızı için ALLAH razı olsun.Ne güzel yazmışsınız.Dert sıkıntı görmezsiniz inşALLAH..
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.