Aşık Ettirme Duaları?
2.236 görüntülenme · 6 yanıt
Biraz fazla konu açtım galiba ama neyse. Şimdi şu konuda problem daha var. İnternette birççok aşık ettirme duası var. Hangileri büyü hangileri değil bilmiyoruz. Bu yüzden elinizde büyü olmadığını bildiğiniz aşık ettirme duası varsa yazabilir misiniz? Rica etsem... Teşekkürler
El-vedud esmasını bılıyorum
400 tane okunur
400 tane okunur
Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed

Ölüm Var Unutma
Salat-ı Tefriciye Okur musunuz?
BordoBereli, post: 1483038, member: 114406:) Adam Liseye Başladı :D
Anlamadım kardeşim :)

Ölüm Var Unutma
Ben aşık ettirme dualarının doğru olduğunu düşünmüyorum. Zaten isminde hayır yok gibi...
''Aşık Ettirme''... Yani aşık ettirme denilince aklıma büyüden başka bir şey gelmiyor benim... :)
Duaların da ''aşık ettirme''ye yarayacağını sanmıyorum, Allah'tan hayırlısı ne ise onu dilemeliyiz bence. :)
''Aşık Ettirme''... Yani aşık ettirme denilince aklıma büyüden başka bir şey gelmiyor benim... :)
Duaların da ''aşık ettirme''ye yarayacağını sanmıyorum, Allah'tan hayırlısı ne ise onu dilemeliyiz bence. :)
Sedaa_*, post: 1483053, member: 59734Ben aşık ettirme dualarının doğru olduğunu düşünmüyorum. Zaten isminde hayır yok gibi...
el-vedud esmasıda asık ettırmıyor dırek
ınsanlar arasında sevılen bırisi oluyorsun
aceleden dırek oyle yazdım :)
aşık ettirme sadece büyü olur elbet.
google yede aşık ettirme duası dıye yazınca medyum sayfalarına gırıyor... :)

Ölüm Var Unutma
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/83707-asik-ettirme-dualari · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Âşık, Âşka âşıktır, Âşık aslında sana Âşıktır. Tasavvûf 9 cevap
- Âşık, ÂŞKA âşıktır, ÂŞIK aslında SANA ÂŞIKtır. Allah (c.c) Hazretleri 24 cevap
- Esmaül Hüsna Anlamları ve Duaları Esmâül Hüsnâ 17 cevap
- RESÛLULLAHIN DUÂLARI Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 8 cevap
- RAMAZAN İFTAR DUALARI Ramazan Ayı 2 cevap
- peygamber duaları-1 Dini Hikayeler 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.