Değerli Görüşleriniz

2.664 görüntülenme · 28 yanıt

Paylaş:
özgürlü_zamanlar

özgürlü_zamanlar

Mübarek Üye · 597 mesaj

Sevgili kardeşlerim bugünlerde oluşan bir konu. Peygamberimiz s.a.v. i karalamaya yönelik çekilen bir film var biliyorsunuz. Bu filmden dolayı biliyorsunuz mümin kardeşlerimiz tepkili. Ve bazı ülkelerde çeşitli gösteriler düzenleniyor. Bu gösteriler hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum. Benim nacizane bakış açım şöyledir ki : bu denli filmlere tepki göstermenin yanlış olduğunu ve filmin reklamının yapıldığını düşünüyorum. İnsanların bu olaylarla provakatörlerce tahrik edildiğini düşünüyorum. Nitekim olayların çıktığı ülkelerde halkın şu an savaştığı kişiler kendi polisleri. Kendi milletleri birbiriyle çatışıyor.Bence hiç tepki vermemek ve kale bile almamak gerektiğini düşünüyorum. Bu benim nacizane görüşlerim. En azından olaya bakış açım bu. Her daim yaptığım gibi tek düşünce esiri olmak istemiyorum ve siz değerli kardeşlerimin bu olaylara bakış açısını merak ediyorum. Düşünceler çatışmasıyla en güçlü düşünceyi ve yararlı düşünceyi bulacağımızı tahmin ediyorum.Şimdiden değerli bilgileriniz için teşekkürler. ;)
çelebiler

çelebiler

Yasaklı Kullanıcı · ◆ Aktif Üye · 75 mesaj

Maide 8
Ey iman edenler! Adalet ve dürüstlüğün tanıkları olarak Allah için kollayıp gözetleyenler olun! Bir topluluğun çirkinlik ve kötülüğü sizi adaletsiz davranmaya asla itmesin. Adaletli olun! Bu, takvaya/korunup sakınmaya daha uygundur. Allah'tan sakının. Allah, yapmakta olduklarınızdan haberdardır.

Maide 12
Yemin olsun ki, Allah İsrailoğullarının mîsakını almıştı da içlerinden on iki temsilci/başkan göndermiştik. Allah şöyle demişti: "Ben sizinle beraberim. Namazı kılarsanız, zekâtı verirseniz, resullerime inanır, onları desteklerseniz ve Allah'a güzel bir biçimde borç verirseniz, kötülüklerinizi elbette örteceğim ve sizi, altlarından ırmaklar akan cennetlere elbette koyacağım. Artık bundan sonra küfre gideniniz yolun denge noktasından sapmış olur."

Maide13
Sonunda, verdikleri mîsakı bozdukları için onları lanetledik de kalplerini kaskatı yaptık. Kelimeleri yerlerinden kaydırıyorlar. Öğütlenmek üzere çağırıldıkları şeyden nasiplenmeyi unuttular. İçlerinden çok azı hariç, sen onlardan hep hainlik görürsün. Bununla birlikte onları affet, ellerini tut. Çünkü Allah güzellik sergileyenleri sever.

Düşüncelerinize katılıyorum.Malesef müslümanlar olarak dinimizi yaşadığımızı zannettiğimiz halde Kuran'a ne kadar uzak olduğumuzun farkında değiliz.

Rabbimizin bizden istediği gibi bir müslüman olmayı ancak Kuran'dan öğrenebileceğimiz halde,kanaat ve fikirlerimizi birileri düzenliyor ve bizler bu fikirlerin İslami fikirler olduğunu zannediyoruz.

Oysaki Rabbimiz bizden ne istiyor diye düşünmüyoruz.O andaki toplumsal tepki ne ise düşünmeden o tarafa koşuyoruz.Bir durup Rabbimiz ne diyor nasıl bir tavır alacağımızı Kuran'a soralım dersek hem Rabbimizin rızasını kazanmış oluruz hem de kendimize boş yere zarar vermiş olmayız.
AcizBirKul.

AcizBirKul.

Mübarek Üye · 635 mesaj

Bende sizin gibi düşünüyorum .
Bence hiç kaale almamak lazım
Rabbim herşeyi bizden daha iyi biliyor
Onun hesabı onun gücü herşeye yeter
Sonuçta naparsak yapalım değişmicek bir durum Çünkü;Dünyayı değiştiremeyiz :)
özgürlü_zamanlar

özgürlü_zamanlar

Mübarek Üye · 597 mesaj

çelebiler, post: 1482758, member: 116513Maide 8
Ey iman edenler! Adalet ve dürüstlüğün tanıkları olarak Allah için kollayıp gözetleyenler olun! Bir topluluğun çirkinlik ve kötülüğü sizi adaletsiz davranmaya asla itmesin. Adaletli olun! Bu, takvaya/korunup sakınmaya daha uygundur. Allah'tan sakının. Allah, yapmakta olduklarınızdan haberdardır.

Maide 12
Yemin olsun ki, Allah İsrailoğullarının mîsakını almıştı da içlerinden on iki temsilci/başkan göndermiştik. Allah şöyle demişti: "Ben sizinle beraberim. Namazı kılarsanız, zekâtı verirseniz, resullerime inanır, onları desteklerseniz ve Allah'a güzel bir biçimde borç verirseniz, kötülüklerinizi elbette örteceğim ve sizi, altlarından ırmaklar akan cennetlere elbette koyacağım. Artık bundan sonra küfre gideniniz yolun denge noktasından sapmış olur."

Maide13
Sonunda, verdikleri mîsakı bozdukları için onları lanetledik de kalplerini kaskatı yaptık. Kelimeleri yerlerinden kaydırıyorlar. Öğütlenmek üzere çağırıldıkları şeyden nasiplenmeyi unuttular. İçlerinden çok azı hariç, sen onlardan hep hainlik görürsün. Bununla birlikte onları affet, ellerini tut. Çünkü Allah güzellik sergileyenleri sever.

Düşüncelerinize katılıyorum.Malesef müslümanlar olarak dinimizi yaşadığımızı zannettiğimiz halde Kuran'a ne kadar uzak olduğumuzun farkında değiliz.

Rabbimizin bizden istediği gibi bir müslüman olmayı ancak Kuran'dan öğrenebileceğimiz halde,kanaat ve fikirlerimizi birileri düzenliyor ve bizler bu fikirlerin İslami fikirler olduğunu zannediyoruz.

Oysaki Rabbimiz bizden ne istiyor diye düşünmüyoruz.O andaki toplumsal tepki ne ise düşünmeden o tarafa koşuyoruz.Bir durup Rabbimiz ne diyor nasıl bir tavır alacağımızı Kuran'a soralım dersek hem Rabbimizin rızasını kazanmış oluruz hem de kendimize boş yere zarar vermiş olmayız.

Konuya Kuran-i Kerim den verdiğiniz güzel örnekler için teşekkürler.

AcizBirKul., post: 1482759, member: 77577Bende sizin gibi düşünüyorum .
Bence hiç kaale almamak lazım
Rabbim herşeyi bizden daha iyi biliyor
Onun hesabı onun gücü herşeye yeter
Sonuçta naparsak yapalım değişmicek bir durum Çünkü;Dünyayı değiştiremeyiz :)

Söylediğiniz gibi herşeyin hayırlısını Allah c.c. bilir.Bakalım diğer kardeşlerimiz neler söyleyecekler.
Azerbaycan_li

Azerbaycan_li

Mübarek Üye · 1.201 mesaj

salam aleykum ben goruslerinize katilmiyorum...tepki olarak libyada amerikan sefirini oldurulmesini mutlulukla karsiliyorum..Allah onlari rezil etsin,,,muslumanlari da izzetli etsin...Allah ve rasulune kimse diliyle eliyle eziyyet edemez...ederse ve benim gibi muslumanlar bos bos oturuyorsa bole demekki bizim islami anlayisimizda, yasantimizda sorun var...bir kafir asla bir muslumana eziyyet edemez...onu incitemez...heleki bu Allahin en sevdigi kuluysa...

siyer okuyan kardeslerimize bir hatirlatma edeyim konunun tamamini okumak isteyen siyer kitaplarina baka bilir...

cabir bin abdullah ra dan soyle dedigi rivayet olunmustur: Rasulullah sav kab bin esrefin hakkindan kim gelir diye sordu? "Cunki o Allah ve rasulune sav eziyyet ediyor" Muhammed bin mesleme ayaga kalkip ey Allahin rasulu sav onu oldurmemi istermisiniz diye sordu? EVET dedi... ve devami siyer kitaplarinda bakin...sahabe olduruyor kab bin esrefi...

Ka’b b. Eşref, muhteris bir Yahudi, meşhur bir şâirdi. Bil*hassa muhteşem Be*dir muzafferiyetinden sonra, kıskançlık ve düşmanlığından Pey*gam*be*ri*miz ve Müslümanları hicveder dururdu. Mekke’ye giderek de müşrikleri Müslü*ma*n*lara karşı tahrikte bulunur, Bedir’de öldürülen müşrikler için mersiyeler dü*zerek onların intikam ve düşmanlık hislerini kabartmaya çalışırdı. Me*di*ne’de ise, Müslümanların kız ve hanımlarına dil uzatacak kadar küstahlık gös*terirdi.

Allah bizi aff etsin hic bir sey edemiyoruz..halbuki Allah rasulu sav bizim icin en sevgili olmadikca iman etmis sayilmazsiniz diyor...birisi annemize kiz kardesimize babamiza saygisizlik etse Allahu alem onu oldururuz (saygisizligin derecesine bagli) Allah ve rasulune eziyyet ediliyor biz susuyoruz...Allah bizi aff etsin
çelebiler

çelebiler

Allah ayetinde "affedin" diyor.Müslümansa cinayetlerden mutluluk duyduğunu söylüyor.Çok acayip :a33:
Azerbaycan_li

Azerbaycan_li

Mübarek Üye · 1.201 mesaj

Allah ayetlerinde o kafirleri nerede gorurseniz oldurun de diyor ona bakarsan,,,siz Allah dan daha mi merhametlisiniz hasa? Allah ona sirk kosanlari asla bagislamaz diyor ayetinde bu insanlar musrik...zaten yahudi ve hrsitiyanlari da cennete soka soka ummet bu hale gelmedi mi? turkiyenin durumu ortada...neyse siz aff edin mucahidler oldursun ...
TakeOne

TakeOne

Mübarek Üye · 6.069 mesaj

Peygamberimize karşı bu tutum kesinlikle özrgür düşünceleirn ifadesi noktasında kabul görmz bir terbiyesizliktir. Bu filmi kesinlikle kabullenemiyorum. Allah o filmi yapana, yapana destek olanlara azap etsin diyorum.

Ancak müslümanları provoke etmeye çalışıyorlar. Peygamberimizin eşsiz ahlakında hiç mi elçinin öldürüldüğünü görmüyoruz. Kötü niyetli olabilirler. Yinede müslümanları kışkırtmaya çalışıyorlar. Müslümanlar uyanık olmalı. Böyle oyunlara gelmemeli.

O flimi yapanların cezasını zaten Allahu teala mücahitlerin eliyle verecektir. Tıpkı karukatür yapan zatta olduğu gibi.

Sedaa_*

Sedaa_*

Mübarek Üye · 2.150 mesaj

Bende televizyonda görmüştüm ve çok üzülmüştüm. :a45: Ve de çok kızmıştım. :a33:

Bence de kaale alınmamalı, çok haklısınız.

Bütün Türkiye duydu galiba böyle bir film olduğunu... Merak edip izleyeceklerini düşünüyorum ben.
özgürlü_zamanlar

özgürlü_zamanlar

Mübarek Üye · 597 mesaj

Azerbaycan_li, post: 1482800, member: 49580salam aleykum ben goruslerinize katilmiyorum...tepki olarak libyada amerikan sefirini oldurulmesini mutlulukla karsiliyorum..Allah onlari rezil etsin,,,muslumanlari da izzetli etsin...Allah ve rasulune kimse diliyle eliyle eziyyet edemez...ederse ve benim gibi muslumanlar bos bos oturuyorsa bole demekki bizim islami anlayisimizda, yasantimizda sorun var...bir kafir asla bir muslumana eziyyet edemez...onu incitemez...heleki bu Allahin en sevdigi kuluysa...

siyer okuyan kardeslerimize bir hatirlatma edeyim konunun tamamini okumak isteyen siyer kitaplarina baka bilir...

cabir bin abdullah ra dan soyle dedigi rivayet olunmustur: Rasulullah sav kab bin esrefin hakkindan kim gelir diye sordu? "Cunki o Allah ve rasulune sav eziyyet ediyor" Muhammed bin mesleme ayaga kalkip ey Allahin rasulu sav onu oldurmemi istermisiniz diye sordu? EVET dedi... ve devami siyer kitaplarinda bakin...sahabe olduruyor kab bin esrefi...

Ka’b b. Eşref, muhteris bir Yahudi, meşhur bir şâirdi. Bil*hassa muhteşem Be*dir muzafferiyetinden sonra, kıskançlık ve düşmanlığından Pey*gam*be*ri*miz ve Müslümanları hicveder dururdu. Mekke’ye giderek de müşrikleri Müslü*ma*n*lara karşı tahrikte bulunur, Bedir’de öldürülen müşrikler için mersiyeler dü*zerek onların intikam ve düşmanlık hislerini kabartmaya çalışırdı. Me*di*ne’de ise, Müslümanların kız ve hanımlarına dil uzatacak kadar küstahlık gös*terirdi.

Allah bizi aff etsin hic bir sey edemiyoruz..halbuki Allah rasulu sav bizim icin en sevgili olmadikca iman etmis sayilmazsiniz diyor...birisi annemize kiz kardesimize babamiza saygisizlik etse Allahu alem onu oldururuz (saygisizligin derecesine bagli) Allah ve rasulune eziyyet ediliyor biz susuyoruz...Allah bizi aff etsin

Konuşmanızdaki Allah c.c. sevgisi bu ifadelerinizde kazandığım nokta oldu. Allah c.c. yolunda her daim canımız kanımızla fedayız. Canı verene canımız fedadır.

TakeOne Peygamberimize karşı bu tutum kesinlikle özrgür düşünceleirn ifadesi noktasında kabul görmz bir terbiyesizliktir. Bu filmi kesinlikle kabullenemiyorum. Allah o filmi yapana, yapana destek olanlara azap etsin diyorum.

Ancak müslümanları provoke etmeye çalışıyorlar. Peygamberimizin eşsiz ahlakında hiç mi elçinin öldürüldüğünü görmüyoruz. Kötü niyetli olabilirler. Yinede müslümanları kışkırtmaya çalışıyorlar. Müslümanlar uyanık olmalı. Böyle oyunlara gelmemeli.

O flimi yapanların cezasını zaten Allahu teala mücahitlerin eliyle verecektir. Tıpkı karukatür yapan zatta olduğu gibi.

Dualarınıza amin diyorum inşallah Allah c.c. kabul eder.

Sedaa_* Bende televizyonda görmüştüm ve çok üzülmüştüm. :a45: Ve de çok kızmıştım. :a33:

Bence de kaale alınmamalı, çok haklısınız.

Bütün Türkiye duydu galiba böyle bir film olduğunu... Merak edip izleyeceklerini düşünüyorum ben.

Bu konu hakkında da aklıma geldi abisi. İnsanımız nerde bir ilgi varsa iyi yada kötü onu takip etmek istiyor. Tespitinde haklılık payı çok yüksek.
çelebiler

çelebiler

Londra'daki Müslümanlar filmi protesto etmek için Peygamberimizin biyografisini dağıtıyorlar. Olması gereken örnek davranış.

Uploaded with ImageShack.us
umitbsr58

umitbsr58

Kıdemli Üye · 180 mesaj

filmin adını dahi bilmiyorum
arastırmakta istemiyorum Allah belalarını versin..
bugun gazetede gordum sadece
yapımcısı sahtekarmıs zaten
baska baska fılmleri varmıs zaten (anlamıssınızdır)

her neyse
ne kadar muslumanlıgı yasıyoruz yasatıyoruz ona bakalım

sonra cihadda ederiz hep beraber zaten..
bir bakın cevrenize ve genclige apacilerle mi savasa gircez
apacilerle mi tepki göstercez?

Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed

Ölüm Var Unutma

Salat-ı Tefriciye Okur musunuz?
özgürlü_zamanlar

özgürlü_zamanlar

Mübarek Üye · 597 mesaj

çelebiler, post: 1482949, member: 104674Londra'daki Müslümanlar filmi protesto etmek için Peygamberimizin biyografisini dağıtıyorlar. Olması gereken örnek davranış.

Uploaded with ImageShack.us

Gerçekten olgunca ve güzel bir protesto şekli. Allah c.c. razı olsun bu kardeşlerimizden. Benimde önemsediğim protesto şekli bu.

umitbsr58, post: 1482951, member: 82164filmin adını dahi bilmiyorum
arastırmakta istemiyorum Allah belalarını versin..
bugun gazetede gordum sadece
yapımcısı sahtekarmıs zaten
baska baska fılmleri varmıs zaten (anlamıssınızdır)

her neyse
ne kadar muslumanlıgı yasıyoruz yasatıyoruz ona bakalım

sonra cihadda ederiz hep beraber zaten..
bir bakın cevrenize ve genclige apacilerle mi savasa gircez
apacilerle mi tepki göstercez?

Filmin adı Müslümanların masumiyeti. Ancak müthiş tepkilerden sonra film sistemlerde pek bulunmuyor. Tepkiler olmasın diye internet siteleride film hakkında temkinli davranıyor. Sizden ricam filmin adını söylediğim için araştırmamanız. Ne kadar araştırırsak o kadar reklamı olur. Allah c.c. bu insanları perişan edecektir. Amin.
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

Bence büyük tepkiler gösterilmeli ama kalkıp ta kendi ülkesinin polisiyle çatışılma malı tabi ayrıca devlet adamları da halkın tepkisini dahada sert bicimde dile getirmeli.
birde şöyle düşünüyorum bu şerefsiz hayvan diyeceğim(haycancıklara hakaret olacak) islamı kötülemek istiyor ama birçok gayrimüslim bu insan(s.a.v) için nekadar insan sokağa döküldü kimdir bu değip doğru kaynaklardan bi araştırsa efendimizi (s.a.v) bir çok insandaha kurtuluşa ermiş olur ALLAH'ın izniyle :)
İnsan beğenmez.
özgürlü_zamanlar

özgürlü_zamanlar

Mübarek Üye · 597 mesaj

ibra, post: 1483047, member: 91123Bence büyük tepkiler gösterilmeli ama kalkıp ta kendi ülkesinin polisiyle çatışılma malı tabi ayrıca devlet adamları da halkın tepkisini dahada sert bicimde dile getirmeli.
birde şöyle düşünüyorum bu şerefsiz hayvan diyeceğim(haycancıklara hakaret olacak) islamı kötülemek istiyor ama birçok gayrimüslim bu insan(s.a.v) için nekadar insan sokağa döküldü kimdir bu değip doğru kaynaklardan bi araştırsa efendimizi (s.a.v) bir çok insandaha kurtuluşa ermiş olur ALLAH'ın izniyle :)

Ne kadar güzel söyledin kardeşim islamla bizler bunu yakaladık işte. Cehaletin ne kötü birşey olduğunu. Cehalettir bunlar cehalet. Allah c.c. razı olsun düşüncelerinden ve senden.
smyrna35

smyrna35

Aktif Üye · 94 mesaj

bence de tepki verilmeli eğer tepkimizi ortaya koymazsak devamı gelebilir diye düşünüyorum...Londradaki protesto biçimi gerçekten çok akıllıca..İnşallah bu film hayırlı bir sonuca ulaşır.İbra kardeşimizin dediği gibi hayırlara vesile olur...
smyrna35

smyrna35

Aktif Üye · 94 mesaj

'Hazreti Muhammed’e yönelik hakaret filmin ardından Katar’da bir film şirketi tarafından, Hz. Muhammed’in yaşam öyküsünü konu alan film hazırlanıyor. Nur Şirketi’nin 450 milyon dolar bütçe ayırdığı film, 3 bölümden oluşacak.

Katar’da faaliyet gösteren film yapımcısı Nur Şirketi Başkanı Ahmed Haşimi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hz. Peygamber’in hayatını anlatan ve 3 bölümden oluşan 450 milyonluk bütçeli filmin senaryosunun bitmek üzere olduğunu bildirdi.

Haşimi, ekibin 2009’dan beri film seraryosu üzerinde çalıştığını belirterek, hazırlık aşamasında teknik ve sanatsal zorlukların üzerinden geldiklerini, senaryoya son halini vermek üzere olduklarını söyledi.

Haşimi, Hz. Peygamber’in evrensel mesajını ulaştırmasındaki şahsiyetinin idraki ve O’nun şerefli hayatını konu alan filmin, son günlerde ortaya atılan iddialara yanıt niteliğinde olduğunu belirtti.

İslam alimlerine danışıldı

Dünya Müslüman Alimler Birliği Teşkilatı Başkanı Yusuf el-Karadavi başta olmak üzere pek çok önde gelen alimlerle film seranyosunu istişare ettiklerine dikkati çeken Haşimi, ”Alimlere bu tür işlerde İslam hukukunun kurallarını pekiştirmek üzere danıştık” dedi.

Filmin görsel ve sanatsal açıdan en etkileyici film olmasına özen gösterdiklerini belirten Haşimi, film çekimleri tamamlandıktan sonra tüm dünyada gösterime sunulmasının ardından rağbet göreceğini umduklarını söyledi.

Peygamberimiz’e hakaret içeren filmi ”kötülük yapmak isteyen eşkıya grubunun aşağılık işi” şeklinde değerlendiren Haşimi, ”Peygamberimiz’e hakaret içeren filmin karşısında böyle bir film yapmak ve onun hoşgörüsünü teknik imkanlarla tüm dünyaya iletmek istedik. Aynı zamanda karalamak isteyenlerin iftiraları, gerçek yaşam öyküsünden kesitlerle bu filmde cevap bulacaktır” diye konuştu.

Haşimi, şirkete ait Hz. Muhammed’in hayatını anlatan ve 6 dilde basılan cep kitabının yanı sıra pek çok yayınlarının olduğunu, bu kitaptan dünya genelinde 250 bin dağıtım yapıldığını kaydetti.'

bugün okuduğum bir haberdi bu..
mir_erhan

mir_erhan 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj

smyrna35, post: 1483262, member: 54443
'Hazreti Muhammed’e yönelik hakaret filmin ardından Katar’da bir film şirketi tarafından, Hz. Muhammed’in yaşam öyküsünü konu alan film hazırlanıyor. Nur Şirketi’nin 450 milyon dolar bütçe ayırdığı film, 3 bölümden oluşacak.

Katar’da faaliyet gösteren film yapımcısı Nur Şirketi Başkanı Ahmed Haşimi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hz. Peygamber’in hayatını anlatan ve 3 bölümden oluşan 450 milyonluk bütçeli filmin senaryosunun bitmek üzere olduğunu bildirdi.

Haşimi, ekibin 2009’dan beri film seraryosu üzerinde çalıştığını belirterek, hazırlık aşamasında teknik ve sanatsal zorlukların üzerinden geldiklerini, senaryoya son halini vermek üzere olduklarını söyledi.

Haşimi, Hz. Peygamber’in evrensel mesajını ulaştırmasındaki şahsiyetinin idraki ve O’nun şerefli hayatını konu alan filmin, son günlerde ortaya atılan iddialara yanıt niteliğinde olduğunu belirtti.

İslam alimlerine danışıldı

Dünya Müslüman Alimler Birliği Teşkilatı Başkanı Yusuf el-Karadavi başta olmak üzere pek çok önde gelen alimlerle film seranyosunu istişare ettiklerine dikkati çeken Haşimi, ”Alimlere bu tür işlerde İslam hukukunun kurallarını pekiştirmek üzere danıştık” dedi.

Filmin görsel ve sanatsal açıdan en etkileyici film olmasına özen gösterdiklerini belirten Haşimi, film çekimleri tamamlandıktan sonra tüm dünyada gösterime sunulmasının ardından rağbet göreceğini umduklarını söyledi.

Peygamberimiz’e hakaret içeren filmi ”kötülük yapmak isteyen eşkıya grubunun aşağılık işi” şeklinde değerlendiren Haşimi, ”Peygamberimiz’e hakaret içeren filmin karşısında böyle bir film yapmak ve onun hoşgörüsünü teknik imkanlarla tüm dünyaya iletmek istedik. Aynı zamanda karalamak isteyenlerin iftiraları, gerçek yaşam öyküsünden kesitlerle bu filmde cevap bulacaktır” diye konuştu.

Haşimi, şirkete ait Hz. Muhammed’in hayatını anlatan ve 6 dilde basılan cep kitabının yanı sıra pek çok yayınlarının olduğunu, bu kitaptan dünya genelinde 250 bin dağıtım yapıldığını kaydetti.'

bugün okuduğum bir haberdi bu..

Allah c.c. razı olsun kardeşim
Sayende bizim de haberimiz oldu...
Çok güzel de... adamın başına bişey getirmeseler iyi...
bakalım kazasız belasız çekimlerini sonuna kadar götürceklermi..
İnşallah sonuca varılır ve hayırlara vesile olur..

selam ve dua ile
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

Çok zekice bir adım olmuş :)
İnşaALLAH hayırlara vesile olur :)
İnsan beğenmez.
smyrna35

smyrna35

Aktif Üye · 94 mesaj

Rabbim hepimizden razı olsun..
İnşallah sonuca en kısa zamanda varılır