Cenneti nasıl hayal ediyorsunuz ?

1.038 görüntülenme · 4 yanıt

Paylaş:
TekDinİslam

TekDinİslam

Yasaklı Kullanıcı · ◆ Aktif Üye · 72 mesaj

Cennet dediğimde aklınıza ne geliyor ? Nasıl hayal ediyorsunuz ?

Çok merak ediyorum kafamda hep cenneti düşünüyorum tabiki bizim ne aklımız nede fikrimiz yeter cenneti anlamaya ama sizin hayalinizdeki Cennet nasıl merak ediyorum ?
özgürlü_zamanlar

özgürlü_zamanlar

Mübarek Üye · 597 mesaj

Kardeşim hayal edecek acaba düşünce temizliği var mı bizde ki bu güzelliği düşünebilelim. Ama her daim şu var ki bazen yaylalara çıkarız Trabzon da o kadar güzeldir ki. Yeşilliğin doğanın suyuyla ve ağaçların sevdasıyla yoğrulduğu bir güzellik. Bunlara bakında düşünürüm ki bunu yaratan Allah c.c. güzelliği kim bilir nasıl. Düşünemediğim bu güzellik gösterir ki bana cennet onun eseri ve oradaki güzellikleri düşünmek benim hayal dünyamın sınırları dışında kalıyor. Allah c.c. bizleri cennetine emin eylesin inşallah. Amin.
TekDinİslam

TekDinİslam

Yasaklı Kullanıcı · ◆ Aktif Üye · 72 mesaj

özgürlü_zamanlar, post: 1482040, member: 103504Kardeşim hayal edecek acaba düşünce temizliği var mı bizde ki bu güzelliği düşünebilelim. Ama her daim şu var ki bazen yaylalara çıkarız Trabzon da o kadar güzeldir ki. Yeşilliğin doğanın suyuyla ve ağaçların sevdasıyla yoğrulduğu bir güzellik. Bunlara bakında düşünürüm ki bunu yaratan Allah c.c. güzelliği kim bilir nasıl. Düşünemediğim bu güzellik gösterir ki bana cennet onun eseri ve oradaki güzellikleri düşünmek benim hayal dünyamın sınırları dışında kalıyor. Allah c.c. bizleri cennetine emin eylesin inşallah. Amin.

Çok doğru söyledin kardeşim inşaAllah Allah(c.c) hepimize nasip eder..
Sedaa_*

Sedaa_*

Mübarek Üye · 2.150 mesaj

İnşallah. :)

Ben hayal etmeye çalışıyorum da, aklıma o kadar çok şey geliyor ki... :)
özgürlü_zamanlar

özgürlü_zamanlar

Mübarek Üye · 597 mesaj

Sedaa_*, post: 1482047, member: 79477İnşallah. :)

Ben hayal etmeye çalışıyorum da, aklıma o kadar çok şey geliyor ki... :)

Hayal ettiklerin yada etmediklerinle Allah c.c. seni cennetine koysun abisi. :)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.