resmen eziliyorum, kişiliğim kötü oluyor benim daha önümde iş hayatım, evliliğim, askerliğim ve koskoca hayatım olacak ve benim bu babamın durumundan dolayı içimde hep bi sıkıntı oluyor yani artık benim de psikolojim bozuldu ve her olaya sinirli yaklaşmam gerektiği düşüncesi yerleşti bilinçaltıma ve düşünüyorum ki ana-baba hakkından dolayı babama yine iyilik yapmam gerekiyorsa bile eee benim hakkım nerde? böyle din mi olur resmen eziliyorum vs.. düşünce başladı yani kısacası babamın bize olan durumundan dolayı dinimi sorgulamaya başladım yani islam = ezilmek demek mi diye bi düşünce başladı lütfen arkadaşlar sakin kafayla siz cevap verin bana...!! hem ben babama ailemiz birleşikken iyi davranıyodum yani ben babama kötülük yapmadan babam bana kötülük yapıyor ona da söylüyorum bağırma filan ama işte nerde... yani kısacsı benim bu durumda ruhsal özgürlğümü kazanmam için herşeyi yapabilirim öyle değil mi ? yoksa sabret filan demeyin olmuyor yani dediğim gibi müslümanlık = ezilmek demek mi ? ve yine dediğim gibi dinimi sorguluyorum artık benim babamın üzerindee de hakkım yok mu ? o benim hakkımı çiğnerse ben hakkımı çiğnetmemek için istediğim herşeyi yapabilirim öyle değil mi ? lütfen bişeyler yazın
Yazının Devamı: baba sorunu?