MUTLU OLMAYA İMAN LAZIM
2.709 görüntülenme · 14 yanıt
SELAMÜN ALEYKÜM ARKADAŞLAR YANLIŞ ANLAMAYIN AMA BEN ZENGİNİM İNANIN NE ZAMAN İBADETLERİMİ YAPMAYA BAŞLADIM İNANIN OZAMAN ZENGİN OLDUM HAYATTAN ZEVK ALMAYA BAŞLADIM PARA SONUÇTA AKILLI ADAMA HİZMET DELİ OLANA HÜKMEDER ALLAH AKLIMIZI ALSA NE YAPAYIM O PARAYI KORKMAYIN BİR ŞEKİLDE HERKESİN RIZKI VERİLİYOR NİYE KOYUN SÜRÜSÜ KÖPEK SÜRÜSÜNDE FAZLADIR OYSA KOYUN SENDE 1 DOĞURUR KÖPEK 8 10 TANA DOĞURUYOR UNUTMAYIN ERKEN KALKAN ERKEN YOL ALIR SELAMETLE:p:p
SELEHA
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
RE: MUTLU OLMAYA İMAN LAZIM
s.a. arkadaşım ALLAH herzaman iman zenginligi versin cümlemize bizede ALLA,A emanet olun
s.a. arkadaşım ALLAH herzaman iman zenginligi versin cümlemize bizede ALLA,A emanet olun
ALLAH HER ZENGİNE SENİN GİBİ DÜŞÜNCELİ İMAN DOLU YÜREK VERSEYDİ ABİCİM ŞİMDİ KİMSE PARA İÇİN BUNCA HOKKABAZLIK YAPIYO OLMAZDI
AMA NEREYE SÜRÜKLENİYORUZ BÖYLE BİLMİYORUM
ALLAHA EMANET OL
ALLAH HER ZENGİNE SENİN GİBİ DÜŞÜNCELİ İMAN DOLU YÜREK VERSEYDİ ABİCİM ŞİMDİ KİMSE PARA İÇİN BUNCA HOKKABAZLIK YAPIYO OLMAZDI
AMA NEREYE SÜRÜKLENİYORUZ BÖYLE BİLMİYORUM
ALLAHA EMANET OL
SELAMÜN ALEYKÜM SİTE ARKADAŞLARIM VE KARDEŞLERİM. TABİKİ İMANLI BİR MÜSLÜMAN BİLİRKİ BAŞINA HER GELEN ALLAH (C.C.) TARAFINDAN GELMİŞTİR VE MUTLAKA BİR HİKMETİ VARDIR DİYE DÜŞÜNÜR. BAŞINA GELENİ KİŞİ SORGULAYIP YARGILAMADIĞI SÜRECE YANİ TEVEKKÜL ETTİĞİ SÜRECE MUTLU OLUR. GERÇEK ZENGİNLİKTE İMAN ZENGİNLİĞİDİR. ALLAH CÜMLEMİZE NASİP ETSİN İNŞAALLAH.AMİN
SELAMÜN ALEYKÜM SİTE ARKADAŞLARIM VE KARDEŞLERİM. TABİKİ İMANLI BİR MÜSLÜMAN BİLİRKİ BAŞINA HER GELEN ALLAH (C.C.) TARAFINDAN GELMİŞTİR VE MUTLAKA BİR HİKMETİ VARDIR DİYE DÜŞÜNÜR. BAŞINA GELENİ KİŞİ SORGULAYIP YARGILAMADIĞI SÜRECE YANİ TEVEKKÜL ETTİĞİ SÜRECE MUTLU OLUR. GERÇEK ZENGİNLİKTE İMAN ZENGİNLİĞİDİR. ALLAH CÜMLEMİZE NASİP ETSİN İNŞAALLAH.AMİN
bence burdaki tüm arkadaşlarım çok zengin önemli olan para değil allah hepimize iman zengiliği ve mütavaziliği nasip etsin bizleri dilleriyle söyliyenlerden değil gönülleriyle yaşayanlardan olmayı nasip etsin inşallah.
bence burdaki tüm arkadaşlarım çok zengin önemli olan para değil allah hepimize iman zengiliği ve mütavaziliği nasip etsin bizleri dilleriyle söyliyenlerden değil gönülleriyle yaşayanlardan olmayı nasip etsin inşallah.
allah herkezi iman sahibi eylesin .insallah selametle kalin dostlar ,abiler ablalar.kardesler:):p:D
allah herkezi iman sahibi eylesin .insallah selametle kalin dostlar ,abiler ablalar.kardesler:):p:D
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
[m****BİR MÜSLÜMAN İÇİN TÜM MUTLULUKLARIN KAYNAĞI, İMANINDAN GELİR, HAREKET NOKTASI VE GÜÇ ALDIĞI KAYNAK BUDUR...İMANLI İNSAN, AZA KANAAT ETMEYİ BİLİR, MADDİ MANADA YAŞADIĞI SIKINTILARIN BİRER İMTİHAN OLDUĞUNU BİLİR VE BU BİLİNÇLE ALLAH'A ŞÜKREDER, İSYANDA BULUNMAZ VE SABIR GÖSTERİR...İMAN DIŞINDAKİ TÜM MUTLULUKLARIN ANLIK, GEÇİCİ VE SONRADAN ACI VERİCİ OLDUĞUNU FARKEDER, GERÇEK MUTLULUK KAYNAĞINA YÖNELİR..BUNUN DIŞINDA MUTLULUK ARAMAK DA HEM DÜNYAMIZI HEM DE AHİRETİMİZİ KAYBETMEK DEMEK OLUR.SELAM VE DUA İLE[/m****
[m****BİR MÜSLÜMAN İÇİN TÜM MUTLULUKLARIN KAYNAĞI, İMANINDAN GELİR, HAREKET NOKTASI VE GÜÇ ALDIĞI KAYNAK BUDUR...İMANLI İNSAN, AZA KANAAT ETMEYİ BİLİR, MADDİ MANADA YAŞADIĞI SIKINTILARIN BİRER İMTİHAN OLDUĞUNU BİLİR VE BU BİLİNÇLE ALLAH'A ŞÜKREDER, İSYANDA BULUNMAZ VE SABIR GÖSTERİR...İMAN DIŞINDAKİ TÜM MUTLULUKLARIN ANLIK, GEÇİCİ VE SONRADAN ACI VERİCİ OLDUĞUNU FARKEDER, GERÇEK MUTLULUK KAYNAĞINA YÖNELİR..BUNUN DIŞINDA MUTLULUK ARAMAK DA HEM DÜNYAMIZI HEM DE AHİRETİMİZİ KAYBETMEK DEMEK OLUR.SELAM VE DUA İLE[/m****
selamün aleyküm arkadaşlar
konu başlığı ile alakası yok ama sizden bi ricam olucak.
25 kasım 2006 cumartesi günü saat 14.00 te kurum içi yükselme sınavım var.
Dualarınızı bekliyorum , ihtiyacım var.Allah razı olsun.Görüşmek dileğiyle inş.
selamün aleyküm arkadaşlar
konu başlığı ile alakası yok ama sizden bi ricam olucak.
25 kasım 2006 cumartesi günü saat 14.00 te kurum içi yükselme sınavım var.
Dualarınızı bekliyorum , ihtiyacım var.Allah razı olsun.Görüşmek dileğiyle inş.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/8350-mutlu-olmaya-iman-lazim · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Ne mutlu Sen'in kalbine düşene, ne mutlu kalbine Sen düşene!.. Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 2 cevap
- Allah'a İman Etmek Gençleri Daha Mutlu Ediyor Allah (c.c) Hazretleri 3 cevap
- Ey iman edenler, iman edin! Dini sohbet 18 cevap
- > Hadis-i Şerifler > İMAN > KENDİSİYLE CENNETE GİRİLECEK OLAN İMAN VE EMREDİLEN ŞEYLERE SIK Hadis-i Şerif 6 cevap
- Ahiret Günü, Ahiret gününe İman, Diriliş Günü, Tekrar Dirilişe İman Ahiret ve Kıyamet 1 cevap
- Ey İman Edenler,İman Edin... İslami Bilgi ve Kaynaklar 5 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.